Αύτος ο οδηγός είναι για ρομ me miui 13 που την εγκαθιστούμε με fastboot; δουλεύει;το δοκίμασε κάποιος;Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο μοναδικος τρόπος για android 12 είναι εδώ...
Πώς να εγκαταστήσετε το Magisk χωρίς TWRP (με "fastboot" XTRV ROM)
[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H giannnis12 έγραψε:
Δεν ξέρω για άλλες συσκευές, αλλά στο δικό μου με miui13 a12 μια χαρά έβαλα και recovery και magisk με τους κλασικούς τρόπους και συναλλαγές με ενθικη και άλφα κάνω μέσω των εφαρμογών τους
-
Ο/H blackm76 έγραψε:
Ο/H giannnis12 έγραψε:
Δεν ξέρω για άλλες συσκευές, αλλά στο δικό μου με miui13 a12 μια χαρά έβαλα και recovery και magisk με τους κλασικούς τρόπους και συναλλαγές με ενθικη και άλφα κάνω μέσω των εφαρμογών τους
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H blackm76 έγραψε:
Ο/H giannnis12 έγραψε:
Γιατί στο Miui 13 και Android 12 η εγκατάσταση δεν γίνετε από recovery.
To magisk εγκαθίσταται καί από apk;
Για να το κάνω καί εγώ ρωτάω.... -
@blackm76 recovery με adb και μετά το magisk μέσω recovery. Πιο πίσω έχω δώσει λινκ με το magisk που λειτουργεί κανονικά
Γνωρίστε το Google Drive – Ένα μέρος για όλα τα αρχεία σας -
Ο/H giannnis12 έγραψε:
@blackm76 recovery με adb και μετά το magisk μέσω recovery. Πιο πίσω έχω δώσει λινκ με το magisk που λειτουργεί κανονικά
Γνωρίστε το Google Drive – Ένα μέρος για όλα τα αρχεία σας
Recovery έχω ήδη orange fox.
Απλά μετά την εγκατάσταση της καινούριας ρομ με miui 13 στο Poco x3 pro μου με script apo Windows (όπως έλεγαν οι οδηγίες) όταν πάω στο recovery mode δεν εμφανίζεται ο εσωτερικός χώρος της συσκευής μου.για αυτό ρώτησα πως το πέρασες.
Αν κατεβάσω το apk tou magisk καί τό εγκαταστήσω δεν θα περαστεί; -
-
@blackm76 στο μύνημα που σου απάντησα , δεν φαίνεται το λινκ; Όταν έβαλες το recovery και άνοιξε το κινητό σε recovery mode έκανες format data;
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Έχω ήδη εγκατεστημένο το recovery mode orange fox.
Τώρα πού έκανα την αναβάθμιση σέ miui 13 (me το script όπως έλεγαν οι οδηγίες όχι με recovery mode) πρέπει νά ξανά flasharo το recovery mode με αυτές τίς οδηγίες
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
όπως έκανα την πρώτη φορά;
δεν λειτουργεί αυτό πού έχω; -
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H giannnis12 έγραψε:
@blackm76 στο μύνημα που σου απάντησα , δεν φαίνεται το λινκ; Όταν έβαλες το recovery και άνοιξε το κινητό σε recovery mode έκανες format data;
Τώρα μισό λεπτό να σας πω τι έκανα γιατί μπορεί να έκανα κάτι λάθος.
1)Όταν πήρα το κινητό πέρασα κανονικά recovery mode με adb ton orange fox γιατί είχε ασυμβατότητα ο twrp.
2) μετά πέρασα την xtrv με miui 12 καί έκανα κανονικά αναβαθμίσεις τόσο καιρό από recovery mode.
3) τώρα πού βγήκε αναβάθμιση σε miui 13 με Android 12 οι οδηγίες έλεγαν ότι απλά κατεβάζεις την rom στον υπολογιστή,την αποσυμπιεζεις, συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή και μπαίνεις σε fastboot mode καί μετά τρέχεις το αρχείο της πρώτης εγκατάστασης rom miui 13 που κάνει αυτόματα format data.
Περάστηκε σέ λιγότερο από 5 λεπτά.δεν με ξανά πέταξε σε recovery mode μετά, απλά άνοιξε η συσκευή.
Λειτουργούν όλα κανονικά.
Έχω κάνει κάτι λάθος;
Πρέπει νά ξανά flasharo to recovery mode όπως την πρώτη φορά πού έβαλα την xtrv;με adb δηλαδή; -
Ο/H blackm76 έγραψε:
Μισό λεπτό γιατί μπερδεύτηκα.Έχω ήδη εγκατεστημένο το recovery mode orange fox.
Θε έπρεπε να αντικατασταθεί με stock recovery.
Περνάς παλι orange και ακολουθείς τις οδηγίες του @Octaviastikos επάνω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0