[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
Καλησπέρα @MIUI_ART γιατί έκανα το Update της 13.0.3 (monet) και μου βγάζει καθώς πατάω σε εφαρμογή "περιμένετε να ολοκληρωθεί η επανεκίννηση για να ανοίξουν οι εφαρμογές", επίσης πήγαινα στα τηλέφωνα και περίμενα, δεν έδειχνε κάτι?
Ευχαριστώ πολύ
Υ.Γ Ξανακάνω το Update
Edit: το έφτιαξα, αλλά μάλλον όταν πάω να patchάρω το Magisk σύμφωνα με τις οδηγίες τότε συμβαίνει αυτό.. -
Ο/H lbchX έγραψε:
-
-
Μετα το περασμα της 13.05 για poco x3 pro, εχοντας το επιπεδο φωτεινοτητας στο αυτοματο, η φωτεινοτητα ειναι πολυ χαμηλα, σε τετοιο βαθμο που δυσκολευομαι να δω οτιδηποτε στο κινητο και αν την μεγαλωσω λιγο τοτε ολα ειναι οκ.
Το ειχα παρατηρησει και σε προηγουμενες xtrv roms που ειχα περασει παλιοτερα στο ιδιο κινητο μεσω recovery.
Επειδη ειναι ακετα ενοχλητικο, διορθωνεται καπως? -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (02/08/2022)
Έγινε η διανομή των νέων MIUI 13 Stable ROM για 2 συσκευές
MIUI 13 ROMS
1) HMK40Pro_MI11i_V13.0.10.0.SKKCNXM (haydn) - (recovery) (MIUI 13)
2) HMNote11_V13.0.2.0.SGKMIXM (spes) - (recovery) (MIUI 13)
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team *** -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (04/08/2022)
Έγινε η διανομή των νέων MIUI 13 Stable ROM για 3 συσκευές
MIUI 13 ROMS
1) HMNote94G_HM9T_V13.0.1.0.SJQCNXM (lime) - (recovery) (MIUI 13)
2) XM12_V13.0.37.0.SLCCNXM (cupid) - (recovery) (MIUI 13)
3) XM12X_V13.0.7.0.SLDCNXM (psyche) - (recovery) (MIUI 13)
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team *** -
ρε παιδια επειδη θα τρελαθω αν και πολυ παλιος στο αθλημα εκανα εγκατασταση σημερα το twrp στο mi11i που εχω καθος μου πεταξε ενημερωση για το λογισμικο και δεν το εκανε με το στοκ ρεκοβερι... με τα πολλα του εκανα εγκατασταση.... τρεχω τον uptater μεσα απο το συστημα μπενει recovery για να κανει την αναβαθμιση αλλα τιποτα...... λεω ετσι εισαιOffTopic
θα σε κανω χειροκινητα.... το τρεχω λοιπον απο την επειλογη του recovery στην εγκατασταση την αναβαθμισει και μου λεει κατι κουλα οτι υπαρχει σφαλμα και δεν ειναι για το haydn αλλα για το haydnpro ρε θα τρελαθω σας λεωω!! ενα help οποιος γνωριζει γιατι μαλλον γερασα XD -
Ο/H manos555555 έγραψε:
μου λεει κατι κουλα οτι υπαρχει σφαλμα και δεν ειναι για το haydn αλλα για το haydnpro ρε θα τρελαθω σας λεωω!! ενα help οποιος γνωριζει γιατι μαλλον γερασα XD
Για να ξεπεράσεις τον σκόπελο και να εγκαταστήσεις την ROM, θα πρέπει να ανοίξεις το Zip της ROM
θα πας στον φάκελο META-INF/com/google/android και θα διαγράψεις την πρώτη γραμμή στο αρχείο του updater-script ή εκεί στην πρώτη γραμμή που αναφέρει hayn θα το αλλάξεις σε hadnpro
Θα κλείσεις πάλι το Zip της ROM με τις αλλαγές που έκανες και θα το κάνεις Flash χωρίς κανένα πρόβλημα
-
μολις διαβασα το μηνυμα σου θα κανω μια αποπειρα να κατεβασω ξανα το recovery και να το περασω αλιος θα κανω την διαδικασια που μου λες σε ευχαριστω πολυ
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H manos555555 έγραψε:
μου λεει κατι κουλα οτι υπαρχει σφαλμα και δεν ειναι για το haydn αλλα για το haydnpro ρε θα τρελαθω σας λεωω!! ενα help οποιος γνωριζει γιατι μαλλον γερασα XD
Για να ξεπεράσεις τον σκόπελο και να εγκαταστήσεις την ROM, θα πρέπει να ανοίξεις το Zip της ROM
θα πας στον φάκελο META-INF/com/google/android και θα διαγράψεις την πρώτη γραμμή στο αρχείο του updater-script ή εκεί στην πρώτη γραμμή που αναφέρει hayn θα το αλλάξεις σε hadnpro
Θα κλείσεις πάλι το Zip της ROM με τις αλλαγές που έκανες και θα το κάνεις Flash χωρίς κανένα πρόβλημα
Όπως κατάλαβες μου αρέσει να πειραματίζομαι οπότε αν υπάρχει τρόπος με αυτό το πράγμα και είναι δοκιμασμένος ότι μπορείς και η συσκευή δουλέψει και σαν dual boot Με επιλογή από το custom recovery θα με διευκολύνει για να δοκιμάζω και άλλα custom ROM χωρίς να πειράξω την πρώτη... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0