Πως την περνάμε με τον γνωστό τρόπο ή έχει αλλάξει κάτι ?
[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
Γεια σε ολους
περασα την 13 σε POCO X3 NFC και τωρα δεν ανοιγει το twrp... ειναι σαν να αναβοσβηνει...
Πρεπει να περασω το καινουριο twrp 3.6.2 ?? -
Ο/H Sotiris_s έγραψε:
Γεια σε ολους
περασα την 13 σε POCO X3 NFC και τωρα δεν ανοιγει το twrp... ειναι σαν να αναβοσβηνει...
Πρεπει να περασω το καινουριο twrp 3.6.2 ??
-
-
@chrissyg
Εάν κάνεις αναβάθμιση ως απλό Update και όχι με Formata Data, τότε δεν χάνεις τίποτα από την συσκευή σου.
Βέβαια, εάν μετά αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα, ίσως αναγκαστείς να κάνεις Wipe Data από το Recovery του MIUI, που σημαίνει ότι θα χάσεις τα πάντα και θα πρέπει να στήσεις την συσκευή σου από την αρχή. -
Σε ευχαριστώ για την απαντηση, αξιζει η αναβάθμιση εχει κατι να προσφέρει;
-
Δεν έχω την συσκευή για να σου πω
-
Καλό καλοκαίρι σε όλους!
Ίσως δεν είναι το σωστό μέρος, αλλά δεν βρήκα κάπου που να ταιριάζει.
Νέος κάτοχος Xiaomi12x και ερχόμενος από (το μονάκριβο μου) Mi Note 3.
Είμαι σε stock rom (eu) miui13 ακόμα (περιμένοντας το unlock) και θα ήθελα να ρωτήσω:
1) Γίνεται να έχω και Full Screen gestures αλλά και navigation buttons ταυτόχρονα με κάποιο τρόπο? Με βολεύει αφάνταστα και δυσκολεύομαι πολύ να έχω είτε μόνο το ένα είτε μόνο το άλλο!
Ιδανικά δηλαδή θα ήθελα να προσθέσω κάπως σε stock Rom (γράφω για stock γιατί θα πάω λογικά σε stock Taiwan για να έχω τον Miui Dialer κτλ που μου αρέσει) την παρακάτω επιλογή για να μπορώ να αλλάζω την ρύθμιση όπως το παρακάτω screenshot (ειναι απο XTRV σε MiNote3).
2) Μήπως υπάρχει η παραπάνω ρύθμιση στην stable XTRV με MIUI13 (που απο ότι κατάλαβα ειναι China based) ?
3) Η MIUI13 XTRV έχει Miui Dialer/contacts ή στηρίζεται σε Google?
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τις απαντήσεις. -
Ο/H brandon έγραψε:
1) Γίνεται να έχω και Full Screen gestures αλλά και navigation buttons ταυτόχρονα με κάποιο τρόπο? OXI | ή το ένα ή το άλλο μπορείς να έχεις
2) Μήπως υπάρχει η παραπάνω ρύθμιση στην stable XTRV με MIUI13 (που απο ότι κατάλαβα ειναι China based) | ΟΧΙ
3) Η MIUI13 XTRV έχει Miui Dialer/contacts ή στηρίζεται σε Google? | η XTRV ROM έχει MIUI dialer & Contacts
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις @MIUI_ART
Όσον αφορά το 1ο, δεν υπάρχει αυτό το feature καθόλου στο MIUI13 (δηλαδή να παίζουν παράλληλα) ? Μήπως θα μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να μεταφέρουμε/τροποποιήσουμε το συγκεκριμένο apk απο την MIUI12 που λογικά θα υπάρχει? (γιατί και το screenshot απο MIUI12 ειναι). Βγάζει ένα νόημα για να το προσπαθήσω? -
Ο/H brandon έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις @MIUI_ART
Όσον αφορά το 1ο, δεν υπάρχει αυτό το feature καθόλου στο MIUI13 (δηλαδή να παίζουν παράλληλα) ? Μήπως θα μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να μεταφέρουμε/τροποποιήσουμε το συγκεκριμένο apk απο την MIUI12 που λογικά θα υπάρχει? (γιατί και το screenshot απο MIUI12 ειναι). Βγάζει ένα νόημα για να το προσπαθήσω?
Εκτος εάν ενεργοποίησεις τον " βοηθό αφής"
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0