[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H Richter89 έγραψε:
Η συσκευή είναι εκτός υποστήριξης σε αναβαθμίσεις εδώ και αρκετά χρόνια -
-
Χρόνια πολλά εύχομαι από καρδιάς ότι καλύτερο σε όλους! Είμαι κάτοχος ενός 12 cupid και έκανα το update miui global 13.2.4 και έγινε το κινητό ένα μάτσο χάλι! Τώρα είμαι σε φάση ξεκλείδωμα bootloader για να περάσω TWRP και να περάσω stable ελληνική και θα ήθελα πολύ την γνώμη σας αν θα διορθωθούν τα κακός κείμενα. Κολλάνε τα messenger κολλάνε οι εφαρμογές.το έκανα και επαναφορά αλλά δεν έφτιαξε η κατάσταση! Ευχαριστώ πολύ !
-
Ο/H greekdevil έγραψε:
Τώρα είμαι σε φάση ξεκλείδωμα bootloader για να περάσω TWRP και να περάσω stable ελληνική και θα ήθελα πολύ την γνώμη σας αν θα διορθωθούν τα κακός κείμενα. Κολλάνε τα messenger κολλάνε οι εφαρμογές.
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά
Poco X3 pro μέχρι πρότινος στο δίκτυο του σπιτιού το vowifi δούλευε άριστα με όλες τις rom της ομάδας, ξαφνικά όμως σταμάτησε να συνδέεται και ότι και αν έχω δοκιμάσει δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα....
(Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αναβάθμιση firmware στο archer v400 αναβάθμιση firmware στα deco ) υπάρχει κάποιος που να έχει άποψη στο τι μπορεί να συμβαίνει?
ΥΓ τα άλλα 2 τηλέφωνα redmi note9 pro και note 7 δουλεύουν κανονικά με vowifi
ΥΓ2
Όταν συνδέεται στο δίκτυο του γραφείου έχει κανονικά vowifi
Ευχαριστώ πολύ -
Stable MIUI 14 - Android 13 στο Renoir. Όλα δουλεύουν τέλεια, κατά παράξενο τρόπο...
-
Καλησπέρα σε όλους παιδιά καλές γιορτές και χρόνια πολλά. Θέλω βοήθεια πέρασα την stable rom miui13 στο poco f3 αλλά έχω το εξής πρόβλημα! Δεν μπορώ να στείλω SMS έχω 2 κάρτες η μία είναι Cosmote (παίρνω τηλέφωνο δουλεύει κανονικά το Internet και έχω μία Vodafone για internet). Χρησιμοποιώ την εφαρμογή messages και όταν προσπαθώ να στείλω SMS μου έχει προεπιλεγμενη την Vodafone (που δεν στέλνει SMS) και μόλις αλλάζω και επιλέγω την Cosmote αλλάζει αμέσως στην Vodafone και δεν στέλνει τελικά... Τι φταίει? Βοήθεια παιδιά.
Edit: Τελικά απεγκατεστησα το carrier services και με άφηνε να επιλέξω με ποία SIM θέλω να στείλω εάν και πάλι είχε προεπιλεγμενη την Vodafone. Έβγαλα την Vodafone το δοκίμασα μόνο με Cosmote (ολα καλά) και μετά την έβαλα πάλι και φαίνεται να δουλεύει οκ οπότε πιστεύω κάποιο σκάλωμα είχε φάει πιστεύω. Εάν έχει κανένας καμία ιδέα δεκτή. Ευχαριστώ -
Μπράβο σου που έλυσες το πρόβλημά σου και ευχαριστούμε για την επεξήγηση για την διαδικασία που ακολούθησες
-
xiaomi-miui-hellas-XTRV-MUNCH_V13.0.11.0.SLMCNXM_v13-12.zip. Poco f4
Έβαλα το τελευταίο Twrp recovery 3.7, έκανα install την xtrv ρομ και μετά την επανεκκίνηση με γυρνάει πάλι στο twrp recovery σε μια άλλη εκδοση με κινέζικα την 3.6... Πως θα μπω στην ρομ? Kανω κάτι λάθος στη διαδικασία?
Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τώρα μου βγάζει αυτό το error στο τέλος.
Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Από ότι φαίνεται υπάρχει πρόβλημα με την έκδοση του TWRP Recovery που χρησιμοποιείς
Δοκίμασε να κάνεις Flash τη νέα MIUI 14 ROM (Developer) >> xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK40S_POCOF4_V14.0.22.12.26.DEV_v14-13-fastboot.zip
Θα πρέπει όμως να κάνεις Wipe Data - Factory Reset
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0