Διαφήμιση

[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022

• ROM
    • Xiaomi
    • Miui Stable
    • Καλημέρα κ σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
      Έχω βάλει αυτή
      miui_SURYAGlobal_V14.0.1.0.SJGMIXM_2be070b453_12.0
      Να δοκιμάσω κάποια άλλη;;;
    • Αυτή από που την κατέβασες;

Edit: Πάντως το link από xiaomi.eu είναι εδώ αν θες να κατεβάσεις.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Sotiris_s έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ
      Ελπίζω μόνο μην έκανα λάθος το κινητό, τσεκαρε το πριν τη βάλεις.
    • Γεια σας παιδια.
      εχω pοco x3 pro και εχω την εκδοση miui V13.0.8.0.SJUMIXM

ενω ολα δουλευουν τελεια,εδω και λιγες ωρες ξαφνικα σταματησε να λειτουργει το wifi και δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ παρα μονων με δεδομενα.
      συγκεκριμενα στην εφαρμογη fb μπαινει στο skroutz και στο gazzetta δεν μπαινει.
      στην αναζητηση στο google αλλες σελιδες τις ανοιγει και αλλες οχι.
      με λιγα λογια συνδεετε στο ρουτερ κανονικα και σε αλλες σελιδες μπαινει και σε αλλες οχι.

το εχει παθει καποιος αλλος; υπαρχει λυση;;τι μπορει να φταει;;;

(αλλα κινητα συνδεονται κανονικα στο ρουτερ μου)
    • Καλημέρα παιδιά αν κάποιος γνωρίζει τι φταίει παρακαλώ να μου πει γιατί είναι πρόβλημά να μην έχω ίντερνετ με wifi.
      Και όπως είπα παραπάνω ενώ έχω καιρό την έκδοση αυτή δουλεύε τέλεια η συσκευή ξαφνικά έγινε αυτό.
      Ευχαριστώ
    • Διαφήμιση
    • [Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022

Ο/H blackm76 έγραψε:

Καλημέρα παιδιά αν κάποιος γνωρίζει τι φταίει παρακαλώ να μου πει γιατί είναι πρόβλημά να μην έχω ίντερνετ με wifi.
      Και όπως είπα παραπάνω ενώ έχω καιρό την έκδοση αυτή δουλεύε τέλεια η συσκευή ξαφνικά έγινε αυτό.
      Ευχαριστώ
      Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να δεις αν οι σελίδες που δεν ανοίγουν με το wifi του σπιτιού σου ανοίγουν με άλλο wifi πχ του γείτονα. Σε αυτή την περίπτωση θα φταίει κάτι στο ρούτερ σου. Αν το πρόβλημα υπάρχει σε όλα τα wifi τότε φταίει κάποια ρύθμιση στη συσκευή σου. Ίσως τρέχει εν αγνοία σου κάποια εφαρμογή vpn ή έχουν αλλάξει οι dns.
      Μέσα από το Ρυθμίσεις -> vpn δες ποιες εφαρμογές vpn είναι εγκατεστημένες. Επίσης από το Ρυθμίσεις -> Σύνδεση και κοινοποίηση -> Προσωπικό DNS επέλεξε το απενεργοποίηση. Τέλος από το Ρυθμίσεις -> wifi ανοίγεις τις ρυθμίσεις του wifi που σου δημιουργεί το πρόβλημα και βλέπεις αν έχει περαστεί κάποιος proxy server ή κάποια διεύθυνση dns.
    • Ο/H blackm76 έγραψε:

Γεια σας παιδια.

ενω ολα δουλευουν τελεια,εδω και λιγες ωρες ξαφνικα σταματησε να λειτουργει το wifi και δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ παρα μονων με δεδομενα.
      με λιγα λογια συνδεετε στο ρουτερ κανονικα και σε αλλες σελιδες μπαινει και σε αλλες οχι.

περνας την τελευταια evoluion x και ησυχαζεις. καντι και θα με θυμηθεις..
    • Ο/H bilias78 έγραψε:

Ο/H blackm76 έγραψε:

Γεια σας παιδια.

περνας την τελευταια evoluion x και ησυχαζεις. καντι και θα με θυμηθεις..

τι είναι η evoluion x;;;;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Custom rom.
      Μπες στο xda και θα βρεις και πολλές άλλες...
      εχει ηχογραφηση κλησεων;;;

Ο/H aopvet έγραψε:

Ο/H blackm76 έγραψε:

Καλημέρα παιδιά αν κάποιος γνωρίζει τι φταίει παρακαλώ να μου πει γιατί είναι πρόβλημά να μην έχω ίντερνετ με wifi.
      Ευχαριστώ
      Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να δεις αν οι σελίδες που δεν ανοίγουν με το wifi του σπιτιού σου ανοίγουν με άλλο wifi πχ του γείτονα. Σε αυτή την περίπτωση θα φταίει κάτι στο ρούτερ σου. Αν το πρόβλημα υπάρχει σε όλα τα wifi τότε φταίει κάποια ρύθμιση στη συσκευή σου. Ίσως τρέχει εν αγνοία σου κάποια εφαρμογή vpn ή έχουν αλλάξει οι dns. Μέσα από το Ρυθμίσεις -> vpn δες ποιες εφαρμογές vpn είναι εγκατεστημένες. Επίσης από το Ρυθμίσεις -> Σύνδεση και κοινοποίηση -> Προσωπικό DNS επέλεξε το απενεργοποίηση. Τέλος από το Ρυθμίσεις -> wifi ανοίγεις τις ρυθμίσεις του wifi που σου δημιουργεί το πρόβλημα και βλέπεις αν έχει περαστεί κάποιος proxy server ή κάποια διεύθυνση dns.
      θα τα δοκιμασω ολα αυριο και θα σας πω.

εχει κανενας παιδια καμια ακομα ιδεα να τα δοκιμασω ολα μαζι αυριο;;;;υπαρχει περιπτωση να φταιει η xtrv stable rom που εχω;;;