[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H lbchX έγραψε:
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H lbchX έγραψε:
-
Ο/H lbchX έγραψε:
Και βάσει βέβαια και παλαιότητας κινητού!
Εάν καταφέρουμε να ετοιμάσουμε την Μήτρα (Κώδικα) στον Server για την παραγωγή των νέων ROM, θα έχει εφαρμογή σε όλες τις συσκευές που υπάρχει διαθέσιμο Source από το Xiaomi.eu.
Βέβαια σε πολλές παλιές συσκευές υπάρχει διαθέσιμη μόνο Stable ROM και αυτές σε λίγο θα σταματήσουν από την Xiaomi. -
καλησπερα
εχω ενα poco f5 k μολις το ξεκλειδωσα
πηγα να περασω το twrp κ μου εβγαλε ενα failed στο τελος κ τωρα ειναι στο fastboot... failed to load/authenticate boot image bad buffer size
τι να κανω μπορει καποιος να βοηθησει???
twrp-3.7.0_12-v7.9_A13-marble-skkk.img αυτο περασα -
Εχει κολησει στο fastboot και οταν παταω παρατεταμενα το power βγαζει για λιγο το λογοτυπο poco κ μετα παλι fastboot...
δε ξερω τι αλλο να κανω...
ενω περναει απο το fastboot flash recovery με επιτυχια μετα τηνεντολη fastboot boot βγαζει failed to load/authenticate boot -
-
ευχαριστω για την απαντηση πραγματικα...
ασχολουμαι πολλες ωρες τωρα χωρις αποτελεσμα
το βαζω και .img αλλα μου βγαζει το ιδιο μηνυμα κ στο κινητο παραμενει το fastboot
εχω κανει την ιδια διαδικασια σε πολλα κινητα παντα με επιτυχια... -
Σωτήρη, το όνομα recovery.img είναι για παράδειγμα και θα πρέπει να βάλεις το κανονικό όνομα από το αρχείο που κατέβασες.
Επίσης το αρχείο θα πρέπει να είναι στον ίδιο φάκελο στο PC που έχεις και το fastboot.exe.
Πρόσεχε επίσεις με τις επεκτάσεις των αρχείων εάν δεν εμφανίζονται, υπάρχει περίπτωση να έχεις ονομάσει το αρχείο με διπλή κατάλληξη, παράδειγμα recovery.img.img -
Ενώ στη πρώτη φωτογραφία είναι όλα οκ (έτσι νομίζω) στη δεύτερη βγάζει αυτό
-
Ο/H Sotiris_s έγραψε:
Ενώ στη πρώτη φωτογραφία είναι όλα οκ (έτσι νομίζω) στη δεύτερη βγάζει αυτό
Εαν βάζεις φωτογραφίες ως συννημένα φρόντισε να μην είναι τεράστιες σε μέγεθος αρχείου και σε διαστάσεις.. -
An unknown error occurred during the upload.
αυτο βγαζει οταν παω να ανεβασω φωτο κα την έχω σε σωστές διαστάσεις κάτω από 1mb
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0