ενω το κινητο ειναι τελειο σε ολα του αυτο το προβλημα μου την σπαει.αλλα δεν μπορεις να τα εχεις και ολα δικα σου αν και ειναι βασικο γιατι κανεις σκεψεις μηπως ειναι προβληματικη η συσκευη αλλα απο οτι μου λενε ολοι ο επεξεργαστης επειδη ειναι overclock δουλευει σε υψηλοτερες θερμοκρασιες.Ο/H amavroudis έγραψε:
Ναι.
-
Ναι.
θα προσπαθησω να επικοινωνησω με το καταστημα που το πηρα να δω τι μπορει να γινει.
γενικα η συσκευη μου αρεσει παρα πολυ και θα ηθελα να μην ειχε αυτο το προβλημα.
αλλα ακομα και αν επικοινωνησω θα πρεπει να παρω καποια αλλη συσκευη γιατι αν παρω το ιδιο θα εχει το ιδιο προβλημα αν και οπως ειπα δεν θελω να αλλαξω συσκευη.εννοω πως θελω το poco x3 pro οχι καποια αλλη συσκευη γιατι σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχειο καλυτερη.
αν δεν μπορεσω να κανω κατι θα προσπαθησω να αλλαξω θηκη και προστατευτικο οθονης για αρχη και θα περιμενω την επομενη αναβαθμιση της xiaomi γιατι το γνωριζει το θεμα οπως ειπατε παραπανω και προφανως θα το διορθωσει με καποιο update.
και αν δεν διορθωθει θα βαλω την ελληνικη ρομ.ουτως η αλλως θα το εκανα μολις τελειωνε η εγγυηση.θα περιμενω λιγο μηπως διορθωθει με καποιο update αν οχι θα κανω αυτο που σας ειπα.απλα αν το κανω θα χρειαστω την βοηθεια σας μην κανω κατι λαθος.