Διαφήμιση

Βοήθεια για Εγκατάσταση της ελληνικής rom σε Poco X3 Pro

• Ο/H tomsak έγραψε:

Εγω προσωπικά δεν εχω αναβαθμίσει το twrp στα δύο αλλά κινητα μου θεωρώ ότι την δουλειά του την κάνει όπως είναι
      Όσον αφορά την φωτογραφία και εμένα μου το έβγαλε και το ενεργοποίησα
      Κατάλαβα τι θες νά πεις φίλε μου για τον twrp.

Όσο για την φωτογραφία μόλις το ενεργοποίησα καί εγώ αλλά τι είναι;για ποια αναβάθμιση μιλάει;
    • Παιδιά καλημέρα.
      Ήθελα να σάς πω τα τελικά συμπεράσματα μου.

Η ελληνική ρομ είναι τέλεια.
      Δουλεύουν όλα τέλεια.με πιστοποιήσεις , ηχογράφηση κτλ.
      Root δεν έκανα ακόμα γιατί ο μόνος λόγος για να κάνω είναι για τίς διαφημίσεις με adaway.αυτο θα το σκεφτώ αν θα το κάνω αργότερα.γιατι έχω στο πίσω μέρος τού μυαλού μου μήπως χαλάσει κάτι άλλο στην λειτουργία τής συσκευής μου.

Προς το παρόν για τις διαφημίσεις έχω βάλει το adguard πού Φαίνεται νά κάνει την ίδια δουλειά με το adaway απλά τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο καί ίσως νά τρώει λίγο παραπάνω μπαταρία αλλά μικρό το κακό.
      Όπως καί νά έχει σάς ευχαριστώ για τον χρόνο σάς καί την υπομονή σας μαζί μου... :D

Μόνο μήν σβήσετε αυτό το θέμα γιατί θα το ξανά διαβάσω σάν εγκυκλοπαίδεια.

Άμα είσαι τελειομανής καί αγχώδεις τα ρωτάς όλα...... :D
    • Κανεις αυτό και λύνεται το πρόβλημα σου με τις διαφημίσεις
      Images
      • Screenshot_2021-10-12-22-23-23-488_com.android.settings.jpg

285,45 kB, 1.080×2.400, viewed 57 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tomsak έγραψε:

Κανεις αυτό και λύνεται το πρόβλημα σου με τις διαφημίσεις
      Δυστυχώς, υπάρχουν εφαρμογές που δεν λειτουργούν σωστά με αυτό το τρόπο.
      Υπάρχουν εφαρμογές οι οποίες αλλάζουν το DNS επιλεκτικά για όποια/ες εφαρμογές θέλεις, οπότε και αποφεύγεις προβλήματα.
    • Ο/H tomsak έγραψε:

1)φιλε μου εβγαλα την εφαρμογη adguard και εκανα αυτο που ειπες με το dns και φαινεται να λειτουργει και ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι δεν χρειαστηκε να κανω root.
      και πραγματικα το root μονο για τις διαφημισεις θα το εκανα αφου εχω κανονικα πιστοποιησεις για το google pay.

Ο/H jolas έγραψε:

Ο/H tomsak έγραψε:

Δυστυχώς, υπάρχουν εφαρμογές που δεν λειτουργούν σωστά με αυτό το τρόπο.Υπάρχουν εφαρμογές οι οποίες αλλάζουν το DNS επιλεκτικά για όποια/ες εφαρμογές θέλεις, οπότε και αποφεύγεις προβλήματα.
      2)τι εννοεις φιλε μου;;;εξηγησε το μου σε παρακαλω.....

3)και κατι τελευταιο παιδια.
      μπηκα σε twrp και πατησα να κανω ενα wipe davlic cache kai cache προλυπτικα επειδη δοκιμαζα πολλες εφαρμογες τελευταια. ομως μου ειπε οτι απετυχε λογο αποτυχιας προσαρτησης του /data.
      πηγα απο το μενου προσαρτηση να το τσεκαρω για να προσαρτηθη αλλα δεν τσεκαρετε γιατι;;;τι συμβαινει;;;υπαρχει λυση;;;
    • Ο/H jolas έγραψε:

Ο/H tomsak έγραψε:

Δυστυχώς, υπάρχουν εφαρμογές που δεν λειτουργούν σωστά με αυτό το τρόπο.Υπάρχουν εφαρμογές οι οποίες αλλάζουν το DNS επιλεκτικά για όποια/ες εφαρμογές θέλεις, οπότε και αποφεύγεις προβλήματα.
      τουλάχιστον οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ δεν μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα
    • Διαφήμιση
    • Ο/H blackm76 έγραψε:

Ο/H tomsak έγραψε:

1)φιλε μου εβγαλα την εφαρμογη adguard και εκανα αυτο που ειπες με το dns και φαινεται να λειτουργει και ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι δεν χρειαστηκε να κανω root.και πραγματικα το root μονο για τις διαφημισεις θα το εκανα αφου εχω κανονικα πιστοποιησεις για το google pay.

Ο/H jolas έγραψε:

Ο/H tomsak έγραψε:

2)τι εννοεις φιλε μου;;;εξηγησε το μου σε παρακαλω.....

Παρόλο που η λύση αυτή είναι εξαιρετική για όποιον δεν θέλει να φορτώνει το σύστημα με επιπλέον εφαρμογές, αντιμετώπισα προβλήματα με κάποιες εφαρμογές όπως λ.χ. eWelink (έλεγχος αυτοματισμών), όπου δεν ενημερώνονταν εγκαίρως ΄για τις καταστάσεις των διαφόρων συσκευών.
      Για το λόγο αυτό αναγκάστηκα να καταφύγω σε εφαρμογές dns changer οι οποίες δίνουν την δυνατότητα να εξαιρεθούν εφαρμογές από το custom dns και να χρησιμοποιούν το default.
    • δηλαδη ρυθμιζεις το dns για τις διαφημισεις και μετα βαζεις το dns changer για να εξαιρεσεις οποιες δεν δουλευουν σωστα ωστε λογο του προσωπικου dns;;;και εννοειτε οποιες εξαιρεις εχει και διαφημισεις ξανα.
      καλα καταλαβα ;;;;

και κατι τελευταιο παιδια.
      μπηκα σε twrp και πατησα να κανω ενα wipe davlic cache kai cache προλυπτικα επειδη δοκιμαζα πολλες εφαρμογες τελευταια. ομως μου ειπε οτι απετυχε λογο αποτυχιας προσαρτησης του /data.
      πηγα απο το μενου προσαρτηση να το τσεκαρω για να προσαρτηθη αλλα δεν τσεκαρετε γιατι;;;τι συμβαινει;;;υπαρχει λυση;;;
    • Χρησιμοποιείς μια εφαρμογή σαν την παρακάτω

details?id=com.protectstar.dnschanger

μέσω της οποίας επιλέγεις κάποιον από τους υπάρχοντες dns ή κάποιο custom.
      Λ.χ. επιλέγεις το σύστημα σου να χρησιμοποιεί το dns της adguard, εκτός από οποίες εφαρμογές εξαιρείς.
    • Ο/H jolas έγραψε:

Χρησιμοποιείς μια εφαρμογή σαν την παρακάτω

details?id=com.protectstar.dnschanger

μέσω της οποίας επιλέγεις κάποιον από τους υπάρχοντες dns ή κάποιο custom.
      Λ.χ. επιλέγεις το σύστημα σου να χρησιμοποιεί το dns της adguard, εκτός από οποίες εφαρμογές εξαιρείς.
      Πρέπει η εφαρμογή να τρέχει διαρκώς στο παρασκήνιο;

Αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος για τον twrp παρακαλώ.
    • Διαφήμιση