συγνώμη φίλε μου.εγραψα βιαστικά καί δεν το έδωσα σημασία.Ο/H amavroudis έγραψε:
Αν μπορείς σε παρακαλώ γράφε με μικρά... Μου βγήκανε τα μάτια...
Σού βγήκανε τα μάτια άρα τα διάβασες...
Ποια οι γνώμη σας;
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούσυγνώμη φίλε μου.εγραψα βιαστικά καί δεν το έδωσα σημασία.Ο/H amavroudis έγραψε:
Αν μπορείς σε παρακαλώ γράφε με μικρά... Μου βγήκανε τα μάτια...
Ο/H NasDriver έγραψε:
Κανονικά θα έπρεπε να δουλεύουνε και τα δύο...δοκίμασε να κάνεις έναν καθαρισμό cache + dalvik cache από το TWRP.
Επίσης, εκεί που είδες που να προσπεράσεις το google pay, δεν έχουν αναφέρει κάτι ανάλογο σαν πρόβλημα ?
Απλά θα το πάρεις στα χέρια ΑΚΑ hardbrickΟ/H blackm76 έγραψε:
Αν βάλω μαμά Ρομ καί κλειδώσω τον bootloader αλλά όχι την EU αλλά την κινεζική για νά έχω ηχογράφηση;
αρα για να κλειδώσω bootloader μόνο την μαμά ευρωπαϊκή Ρομ όπως ήταν όταν το πήρα.σωστα;Ο/H amavroudis έγραψε:
Αν κλειδώσεις με κινεζική θα το πάρεις στο χέρι...
Ναι δεν έχει νόημα καί αν θά βάλω, θα βάλω την ευρωπαϊκή.φυσικά θα προσπαθήσω να βρω τρόπο να διορθώσω το πρόβλημα όπως είναι.Ο/H NasDriver έγραψε:
Απλά θα το πάρεις στα χέρια ΑΚΑ hardbrickΟ/H blackm76 έγραψε:
Αν βάλω μαμά Ρομ καί κλειδώσω τον bootloader αλλά όχι την EU αλλά την κινεζική για νά έχω ηχογράφηση;
![]()
Μπορείς να βάλεις όμως την κινέζικη χωρίς να κλειδώσεις bootloader....αλλά δεν θα έχεις καθόλου playstore...οπότε ποιος ο λόγος ?
Μπες Magisk,εγκατέστησε το Riru και το Universal SafetyNet Fix v2.1Ο/H blackm76 έγραψε:
Αν γνωρίζετε κάτι η πως μπορώ να το διορθώσω παρακαλώ να μου πείτε.
Φιλε μου αυτα τα εκανα,τα ειδα στο βιντεο που εστειλα ποιο πανω και διορθωθηκε το google pay και η πιστοποιηση απλα απο την ωρα που το εκανα επαψε να λειτουργει η ηχογραφηση κλησεων.Ο/H Nikos5150 έγραψε:
Μπες Magisk,εγκατέστησε το Riru και το Universal SafetyNet Fix v2.1Ενεργοποίησε και την επιλογή Systemless Hosts.Ο/H blackm76 έγραψε:
Αν γνωρίζετε κάτι η πως μπορώ να το διορθώσω παρακαλώ να μου πείτε.
Από τις ρυθμίσεις του Magisk (γρανάζι πάνω δεξιά),ενεργοποίησε την επιλογή MagiskHide.Πρέπει επίσης να κρύψεις το πακέτο Magisk αντικαθιστώντας το εικονίδιο της εφαρμογής.
Έτσι το cts περνάει στο check και στις ρυθμίσεις του google play θα φαίνεται η συσκευή σου ως πιστοποιημένη.
Δοκίμασε μετά το Google Pay,για να δεις αν λειτουργεί.
τό έκανα καί αυτό φίλε μου καί καμία αλλαγή .η ηχογράφηση κλήσεων δεν λειτουργεί.Ο/H Nikos5150 έγραψε: