Διαφήμιση

Βοήθεια για Εγκατάσταση της ελληνικής rom σε Poco X3 Pro

• Ο/H amavroudis έγραψε:

Official global stable rom
      Official eea stable rom.
      αν καταλαβα καλα η eea stable rom ειναι η ευρωπαικη σταθερη rom και η global ειναι η παγκοσμια σταθερη rom;;;;
      και προφανως οποια και απο τις 2 να περασω θα δουλεψει;;;;καλα καταλαβα;;;;
      η παγκοσμια μηπως εχει ηχογραφηση κλησεων;;;

Ο/H amavroudis έγραψε:

Ναι, αλλά θέλει root για να ανοίξει και καταλαβαίνεις ότι αυτό συνεπάγεται και ξεκλειδωτο bootloader.
      αυτο το ειπες φιλε μου για την ερωτηση μου για το αν μπορω να εχω μαμα ρομ με twrp;;;

και τι παιζει τελικα με τον bootloader και τις πιστοποιησεις γιατι εχω μπερδευτει.οι πιστοποιησεις στις μαμα ρομ ενεργοποιουνται μονες τους η πρεπει υποχρεωτικα να κλειδωσω τον bootloader;;;
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Ναι.
      Ναι.
      Δε ξέρω για πιστοποίηση...
      η παγκοσμια σταθερη μηπως εχει ηχογραφηση κλησεων;;;

οσο για την πιστοποιηση μου ερχετε να τον ξανα κλειδωσω τον bootloader για να δω αν θα επανελθει η πιστοποιηση.....εκτος αν μου απαντησετε σιγουρα για να μην χανω χρονο.
      και μετα να τoν ξανα ξεκλειδωσω γιατι να σας πω την αληθεια θελω να ειναι ξεκλειδωτο για να μπορω ανα πασα στιγμη να περναω οποια ρομ θελω αλλα δεν ξερω αν ειναι επικινδυνο οπως ρωτησα;

αν ομως πρεπει να ξανα εχεις κλειδωμενο bootloader για να εχεις πιστοποιησεις ειναι διλειμα για μενα.γιατι θελω να ειναι και ξεκλειδωτο και να εχω και πιστοποιησεις...και το σκυλο χορτατο δηλαδη και την πιτα ολοκληρη.....χαχαχαχ
    • Διαφήμιση
    • Όχι. Δεν έχει ηχογράφηση...

Όσον αφορά τη πιστοποίηση, κάποιος που έχει συγκεκριμένα τη συσκευή να σου αναφέρει.

Εγώ σε άλλα κινητά τον έχω ξεκλείδωτο και με xtrv και είναι όλα οκ και με πιστοποίηση...
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Όχι. Δεν έχει ηχογράφηση...

Όσον αφορά τη πιστοποίηση, κάποιος που έχει συγκεκριμένα τη συσκευή να σου αναφέρει.

Εγώ σε άλλα κινητά τον έχω ξεκλείδωτο και με xtrv και είναι όλα οκ και με πιστοποίηση...
      οταν ειχα βαλει εγω την xtrv δεν ειχε πιστοποιηση και εκανα την διαδικασια που ειχα δειξει στο βιντεο πριν μερικες σελιδες αλλα επρεπε υποχρεωτικα να ειναι σε root η συσκευη μου.
      εβαλα μαμα ρομ αλλα παλι δεν εχει πιστοποιηση.για αυτο λεω μηπως πρεπει να ειναι κλειδωμενος ο bootloader.

μολις την περασα την παγκοσμια και περιμενω να ανοιξει.περαστηκε αλλα μου βγαζει μηνυμα στο Mi flash to εξης....no catch checkpoint.ti ειναι αυτο;;;;
      μετα θα περασω και την ινδονησιακη για να δοκιμασω αλλα γενικα αν πρεπει να εχεις κλειδωμενο bootloader για τις πιστοποιησεις τοτε με βλεπω παλι να περναω την xtrv.

αν αφησω ξεκλειδωτο το bootloader υπάρχει κίνδυνος για κακόβουλο λογισμικό προς τη συσκευή μου;ειναι ποιο ευαλωτη με λιγα λογια;;;
    • με λιγα λογια παιδια το βασικοτερο για μενα ειναι πρωτα η ηχογραφηση κλησεων και μετα οι πιστοποιησεις της google για το google pay και για τις τραοπεζες οσο ποιο ανεμακτα γινετε χωρις root.
      γινετε καταρχας αυτο χωρις root;;;; αν δεν γινετε η xtrv ειναι μονοδρομος τοτε.
    • Ρίχνω ιδέα μπας και ...γιατί το πάθαινα με τις developer rom αλλά δεν το έδωσα ποτέ σημασία δοκίμασες να φλασαρεις μια πιο παλιά έκδοση rom της ομάδας μπας και στρώση αυτή η πιστοποίηση
    • Διαφήμιση
    • Ο/H apos έγραψε:

Ρίχνω ιδέα μπας και ...γιατί το πάθαινα με τις developer rom αλλά δεν το έδωσα ποτέ σημασία δοκίμασες να φλασαρεις μια πιο παλιά έκδοση rom της ομάδας μπας και στρώση αυτή η πιστοποίηση
      οχι φιλε μου δεν δοκιμασα.αλλα φοβαμαι οτι για να εχω πιστοποιηση πρεπει να ειναι κλειδωμενος ο bootloader δεν εξηγειτε αλλιως.
      στην xtrv για να το στρωσω ηθελε root.

μολις εβαλα την επισημη ινδονησιακη ρομ και εχει ηχογραφηση κλησεων.
      οποτε τα δεδομενα για την ηχογραφηση κλησεων ειναι τα εξης....
      η xtrv η αν θελω καποια επισημη μονο η ινδονησιακη ρομ .

τωρα τι γινετε με τις πιστοποιησεις κια με τον Bootloader.
      παρακαλω ενημερωστε με τι συμβαινει;;;

θα τα ξανα γραψω για να μην τα ψαχνετε ποιο πανω και θα περιμενω απαντησεις σας πριν αποφασησω ποια απο τις 2 θα περασω.αν και απο οτι βλεπω η xtrv ειναι μονοδρομος.

1)αν αφησω ξεκλειδωτο το bootloader υπάρχει κίνδυνος για κακόβουλο λογισμικό προς τη συσκευή μου;ειναι ποιο ευαλωτη με λιγα λογια;;;

2)για να εχω τις πιστοποιησεις σε μαμα ρομ πρεπει να εχω κλειδωμενο bootloader τελικα;;;αν και ενας παραπανω ειπε οτι δεν ειχε προβλημα και με ξεκλειδωτο bootloader ειχε πιστοποιησεις.τι ακριβως συμβαινει;;;

3) για να εχω πιστοποιησεις στην xtrv πρεπει υποχρεωτικα να κανω root την συσκευη μου;;;

4) η εκδοση του play store μου ειναι η 27.4 17-21 [0] [PR] 400754236 ειναι οκ η λογο εκδοσης υπαρχει προβλημα με τις πιστοποιησεις;;;γιατι το σκεφτηκα και αυτο.

5) ο βοηθος google δεν εχει ελληνικη αναζητηση;;;γιατι οταν ειχα την xtrv προσπαθησα να συνδεσω την συσκευη μου με την τηλεοραση μου που εχει google assistant αλλα δεν μπορουσα να δωσω φωνητικες εντολες γιατι ελεγε οτι δεν υποστηριζεται αυτη η γλωσα στον βοηθω της google kai δεν μπορουσα να το κανω και γενικα δεν ξερω πως να το κανω.
    • Εμενα πάντως με xtrv ξεκλειδωτο bootloader και με magisk κρυμμένο
      Δουλεύουν ολα
      Οι εφαρμογές των τραπεζών και το Google pay που μόλις το κατεβασα για να δω αν δουλεύει όλα είναι οκ....
      Μήπως δεν κανεις κάτι καλά?
      Images
      • Screenshot_2021-10-08-00-07-28-995_com.topjohnwu.magisk.jpg

222,12 kB, 1.080×2.400, viewed 49 times
      • Screenshot_2021-10-08-00-05-09-235_com.android.settings.jpg

278,97 kB, 1.080×2.400, viewed 42 times
      • Screenshot_2021-10-08-00-01-21-879_com.android.vending.jpg

347,93 kB, 1.080×2.400, viewed 47 times
      • Screenshot_2021-10-08-00-01-40-105_com.yandex.browser.jpg

669,16 kB, 1.080×2.400, viewed 37 times
    • Ο/H tomsak έγραψε:

Εμενα πάντως με xtrv ξεκλειδωτο bootloader και με magisk κρυμμένο
      Δουλεύουν ολα
      Οι εφαρμογές των τραπεζών και το Google pay που μόλις το κατεβασα για να δω αν δουλεύει όλα είναι οκ....
      Μήπως δεν κανεις κάτι καλά?
      ετσι δουλευουν και εμενα ολα αλλα οχι κατευθειαν.πρεπει να ακολουθησω τον οδηγο του βιντεο που ειχα στειλει πριν μερικες σελιδες.κατευθειαν δεν λειτουργουν.
      επισεις εγω ρωταω με ξεκλειδωτο bootloader και χωρις ροοτ αν μπορω να εχω πιστοποιηση...ειτε σε μαμα ρομ ειτε σε xtrv.
    • Εγω δεν ακολούθησα καποιον οδηγο....
      Απο την στιγμή όμως που δεν εισαι ρουτ δεν υπάρχει λόγος να μην περνάει πιστοποίηση....
      Σε οσες συσκευές εχω xtrv ( redmi note 4 - redmi note 7 - redmi note 9 pro και τωρα poco x3 pro δεν εχω κάποιο πρόβλημα)
      Για αυτό σου λέω μήπως κανείς κάτι λάθος?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tomsak έγραψε:

Εγω δεν ακολούθησα καποιον οδηγο....
      Απο την στιγμή όμως που δεν εισαι ρουτ δεν υπάρχει λόγος να μην περνάει πιστοποίηση....
      Σε οσες συσκευές εχω xtrv ( redmi note 4 - redmi note 7 - redmi note 9 pro και τωρα poco x3 pro δεν εχω κάποιο πρόβλημα)
      Για αυτό σου λέω μήπως κανείς κάτι λάθος?
      μα απο την στιγμη που εχεις το magisk εισαι ροοτ