Λοιπον ανεβαινει η πρωτη για hongmi χτες βραδυ κανω εγκατασταση και παω για τουφες.Ξυπναω και τι να δω.Τον κακο χαμο.Αναφορες για προβληματικη ρομ.Για τηλεφωνα που δεν ανοιγουν η που εχουν τρομερα προβληματα.Εγω την κρατησα για δοκιμη και ολα ειναι αψογα.Με την μικρη μου εμπειρια εχω την odexed.Ανεβαζω εικονες.Το μονο ερωτημα στους πολλη εμπειρους.Πρεπει στην επομενη να κανω εκκαθαριση και μετα εγκατασταση η απλο update.Μηπως εχω κανα παρατραγουδο επειδη αναφερθηκε το αρχειο της ρομ προβληματικο
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
-
Ο/H cas21 έγραψε:
Πρεπει στην επομενη να κανω εκκαθαριση και μετα εγκατασταση η απλο update.Μηπως εχω κανα παρατραγουδο επειδη αναφερθηκε το αρχειο της ρομ προβληματικο
Κράτα την όπως είναι σαν κόρη οφθαλμού.
Θα λύσουμε το πρόβλημα με τον installer και θα επανέλθουμε σε odex περιβάλλον για όλες τις Stable.
Πρέπει να σου τρέχει καλά με ODEX, και φαντάσου να πάρεις και ολόκληρη την ROM σωστά εγκατεστημένη.
Πες μας τις εντυπώσεις σου μέχρι τώρα από την χρήση της. -
Μια χαρα ειναι.Ολα παιζουν καλα.Κανενα απο τα προβληματα που διαβασα.Αν μου βγει κατι θα το γραψω αμεσως.Και το recovery (twrp) ok.
-
-
Ο/H cas21 έγραψε:
Για το hongmi δεν δουλευει η πυξιδα και τα θεματα εχουν κινεζικα.Αν δεν βρεθει αλλος με περισσοτερες γνωσεις και πειρα
νομιζω μπορω να βοηθήσω σαν beta tester.
H πυξίδα δουλεύει κανονικά αλλά πρέπει να κάνεις το εξής.
Άνοιξε το GPS και πήγαινε κοντά στο παράθυρο για να πιάσεις έστω και 1-2 δορυφόρους.
Άνοιξε τα DATA του τηλεφώνου ή το Wifi για να δουλέψει και το AGPS
Άρχισε τα 8αράκια, και θα δείς ότι στο 4-5 οκταράκι που θα κάνεις η πυξίδα θα κάνει Calibrate.
Όσο για τα κινέζικα πήγαινε στις εφαρμογές και κάνε Clear Data για τα θέματα. -
Θεματα οκ.πυξιδα οκ.gracie
-
Αντε να τα λύνουμε ένα - ένα
-
Μια παρατήρηση. Δεν δουλεύει το video. Μόλις το πατάω αυτό κλείνει.
Στάλθηκε από το MI 3W μου -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H cas21 έγραψε:
Για το hongmi δεν δουλευει η πυξιδα και τα θεματα εχουν κινεζικα.Αν δεν βρεθει αλλος με περισσοτερες γνωσεις και πειρα
νομιζω μπορω να βοηθήσω σαν beta tester.
H πυξίδα δουλεύει κανονικά αλλά πρέπει να κάνεις το εξής.
Άνοιξε το GPS και πήγαινε κοντά στο παράθυρο για να πιάσεις έστω και 1-2 δορυφόρους.
Άνοιξε τα DATA του τηλεφώνου ή το Wifi για να δουλέψει και το AGPS
Άρχισε τα 8αράκια, και θα δείς ότι στο 4-5 οκταράκι που θα κάνεις η πυξίδα θα κάνει Calibrate.
Όσο για τα κινέζικα πήγαινε στις εφαρμογές και κάνε Clear Data για τα θέματα.
Καλημέρα και απο μένα, την πέρασα στο Hongmi1 ... τα Κινέζικα στα θέματα έφυγαν εν μέρη με αυτό που προτείνεις, δλδ στις κατηγορίες έφυγαν, αλλά όταν επιλέγεις μείγμα για μεμονωμένες αλλαγές (π.χ. οθόνη κλειδώματος) βγάζει πάλι κινέζικα. Κατά τα άλλα πολύ καλή δουλειά, μπράβο σας. -
Μια ερώτηση παιδιά, υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουμε την ημέρα στα Ελληνικά στα widgets της ημερομηνίας;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα