[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
-
Υπάρχει κάπου αυτό το autostart ή έχει ενσωματωθεί κάπου αλλού; για το red rice ΜΤΚ ενδιαφέρομαι.
-
Ασφάλεια->Διαχείριση αυτόματης εκκίνησης->και κανεις τα κονε σου..Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
-
-
-
Πέρασα και εγώ την 3.11 από την 3.9 fixed. Παρατήρησα τα ακόλουθα:
1.Σταμάτησαν τα κλεισίματα και οι ελάχιστοποιήσεις των εφαρμογών.
2.Τα θέματα και η μουσική δικτύου λειτουργούν κανονικά.
3. Νομίζω ότι έχω περισσότερη Ram διαθέσιμη και καλύτερη απόκριση.
Όμως θέλω να ρωτήσω, αν αφαιρέθηκε η ελληνική γλώσσα από το stock android πληκτρολόγιο, γιατί δεν μου τη βγάζει πλέον αλλά μου εμφανίζει την επιλογή της συνημμένης εικόνας. Ισχύει miui-art;
Peter.grΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην epkakas ().
-
Ναι ισχύει και είναι κάτι προσωρινό, γιατί είχαμε προβλήματα με το πληκτρολόγιο.
Το SwiftKey τα έχει όλα όμως και μπορείς να κατεβάσεις και τα λεξικά του για Ελληνικά και Αγγλικά.
-
Καταρχήν να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου, την όλη προσπάθεια που γίνετε για να έχουμε και εμείς αυτά τα " καλούδια". Συνεχίστε έτσι!!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση όμως.. Έχω την Άγγλο κινέζικη ROM(stable 15)και θα ήθελα να περάσω την ελληνική, πρέπει να κάνω full wipes? Ή κατευθείαν από τον updater? Έχω το redmi 1 με twrp recovery... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Sent from my Redmi using Taptalk -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ναι ισχύει και είναι κάτι προσωρινό, γιατί είχαμε προβλήματα με το πληκτρολόγιο.
Το SwiftKey τα έχει όλα όμως και μπορείς να κατεβάσεις και τα λεξικά του για Ελληνικά και Αγγλικά.
Ευχαριστώ. Χρησιμοποιώ το swiftkey χωρίς πρόβλημα. Ρώτησα για να επιβεβαιώσω. Συνεχίστε την άψογη δουλειά παίδες.
Peter.gr -
Ο/H aouga έγραψε:
Καταρχήν να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου, την όλη προσπάθεια που γίνετε για να έχουμε και εμείς αυτά τα " καλούδια". Συνεχίστε έτσι!!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση όμως.. Έχω την Άγγλο κινέζικη ROM(stable 15)και θα ήθελα να περάσω την ελληνική, πρέπει να κάνω full wipes? Ή κατευθείαν από τον updater? Έχω το redmi 1 με twrp recovery... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Sent from my Redmi using Taptalk
Βάλτην από πάνω χωρίς κανένα Wipe.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα