[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Το παραπάνω link είναι και για το mi3 w?
ΟΧΙ δες εδω https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5859-4-7-4-Xiaomi-MI-3-GTV-3-14/#files
Αν περιμενεις λιγο θα ερθει και η καινουρια ROM.
MIUI_ART σε ποση ωρα για ΜΙ3 -
Ο/H Geowrc έγραψε:
MIUI_ART σε ποση ωρα για ΜΙ3
ASAP = As Soon As Possible (!)
Δεν μπορώ να μιλήσω για ώρες...
Πάντως μέχρι την Κυριακή θα είναι έτοιμη. -
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Να υποθεσω οτι αυτη η ρομ για το Hongmi ειναι Deodexed?
παιδια ενα μεγαλο μπραβο, δεν ειστε μονο γρηγοροι αλλα ειστε και απολυτα αξιοποιστοι... τι να πω? το μπραβο ειναι λιγο τελικα. -
Θα βγει και OTA για το mi3? Βλέπω ακόμα δεν ανέβηκε κάποια για το mi3 η κάνω λάθος?..... Παρεμπιπτόντως είμαι ακόμα με την 3.10 και διαπίστωσα ένα bug μετά την σύνδεση με το Bluetooth ακουστικό μου οπότε τερματίζω την κλήση αρχίζει και παίζει η εφαρμογή της μουσικής χωρίς προηγουμένως να την είχα ανοιχτή....
-
-
Ok...τρεχουμε με 15αρα κ με ΟΤΑ πλεον πανετοιμη στο Note.Παμε απο το καλο στο καλυτερο...thanks to U
...Xiaomi rules
Κώστας -
OffTopic
Για όσους παραξενεύoνται με την σειρά που δίνουμε τα Updates, να ενημερώσουμε πως υπάρχει πρόβλημα με τους Servers της Xiaomi από όπου και παίρνουμε τα Source Files...
-
Βάλαμε & την 3.15 λοιπόν.
Αυτό που βλέπω προς το παρόν είναι πολύ καλύτερη διαχείριση μνήμης. Είδα μέχρι 439ΜΒ ελεύθερα ενώ πριν δεν ξεπερνούσε τα 300 & κάτι ψιλά.
Βέβαια στο antutu μου 'βγαλε 13050 ενώ πριν είχε 16600.
Ωστόσο νομίζω πως η μνήμη παίζει μεγαλύτερο ρόλο στην καλή λειτουργία της συσκευής.
Για το ΟΤΑ θα δείξει.
Ευχαριστώ & πάλι για την καλή δουλειά. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα