Εγώ μόνο ένα μικρό πρόβλημα έχω με την 16.αντι να μου δείχνει κοσμοτε μου δείχνει 20201.χαχα.τι προτείνετε?
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H Grigoris0r20r έγραψε:
Εγώ μόνο ένα μικρό πρόβλημα έχω με την 16.αντι να μου δείχνει κοσμοτε μου δείχνει 20201.χαχα.τι προτείνετε?
Προτείνω όταν σου έρθει ο λογαριασμός της κοσμοτε να μην τον πληρώσεις διότι εσένα ή εταιρεία σου είναι η 20201!!Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Ο/H Grigoris0r20r έγραψε:
Δοκίμασε:
Ρυθμίσεις-->Διαχείριση SIM-->SIM1-->Επεξεργασία ονόματος κάρτας (γράψε "cosmote" ή ότι άλλο θέλεις και πάτα "OK")
-
Sifnos1 χαχαχαχα. Σωστός φίλε μου!! Ceaser το έκανα αλλά τπτ. Δοκίμασα τα πάντα. Καλά δεν είναι μεγάλο θέμα αλλά απορώ μετά το China Mobile τώρα αυτό. Απορώ τι θα είναι το επόμενο χαχα
-
Ο/H harvad έγραψε:
Anastasis και όλοι οι φίλοι εδώ στο εξαίρετο forum πως μπορείτε να μεταφέρεται εφαρμογές στην κάρτα sd με το apk XExtStorage. (Redmi 1S: Save your Internal Storage using XExtStorage - Redmi 1/1S - MIUI Official Community) για να ελαφρώσετε το κινητό σας!!
φίλε harvad σε υπερ ευχαριστώ, θα το ακολουθήσω ! αν και λεει οτι ειναι για Redmi s1 πιστευω να λειτουργήσει κανονικά και σε hongmi
να σαι καλα!!
-
έκανα αναβάθμιση μέσω του updater της miui γιατί δεν γινόταν αλλιώς.
Απ' ότι φαίνεται η διαχείριση της μνήμης είναι φανταστική μιας & μου εμφάνισε ελεύθερη μέχρι & 478ΜΒ.
Βέβαια στο antutu το σκορ έφτασε μόνο μέχρι 13500 (σε σχέση με το 13100 της 3.15) αλλά αυτό δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αν κάνει τόσο καλή χρήση της μνήμης.
Ευχαριστούμε αρχηγέ για όλα τα καλούδια που μας παρέχεις. -
Και εμένα δεν έκανε το update απο το ΟΤΑ...Το έβαλα απο τον Updater και όλα μια χαρά μέχρι τώρα.
-
Μέχρι στιγμής η 3.15.1 είναι απίθανη...
την εγκατάσταση την έκανα μέσω updater, ασήμαντο μπρος την όλη ευκολία
σκορ λίγο πάνω από 17300 σε ιδανικές συνθήκες (βρε sothatz πραγματικά το σκορ σου είναι πολύ χαμηλό... τι ξεκινάει στην εκκίνηση και στο γονατίζει?)
μνήμη μετά από επανεκκίνηση και χωρίς κάτι να προφορτώνει, κοντά στα 600ΜΒ, με κανονική χρήση πάνω από 350ΜΒ και ούτε ένα ίχνος καθυστέρησης...
επιτέλους επιστροφή το google keyboard (το swiftkey δεν το συμπάθησα ποτέ γιατί είναι πολύ φορτωμένο για τα γούστα μου)
ερωτήσεις...
το adaway μου το εμφανίζει σαν ύποπτο για ιούς και μετά μου το απεγκαθιστά... υπάρχει λύση?
και βέβαια να μην ξεχάσω (χιλιοειπωμένο άλλα δεν πρέπει να το ξεχνάμε)... Ένα μεγάλο μπράβο για την δουλειά που κάνετε!!! -
-
Ο/H Anastasis έγραψε:
Ο/H harvad έγραψε:
Anastasis και όλοι οι φίλοι εδώ στο εξαίρετο forum πως μπορείτε να μεταφέρεται εφαρμογές στην κάρτα sd με το apk XExtStorage. (Redmi 1S: Save your Internal Storage using XExtStorage - Redmi 1/1S - MIUI Official Community) για να ελαφρώσετε το κινητό σας!!
φίλε harvad σε υπερ ευχαριστώ, θα το ακολουθήσω ! αν και λεει οτι ειναι για Redmi s1 πιστευω να λειτουργήσει κανονικά και σε hongmi
να σαι καλα!!
Δουλευει μια χαρα το εχω κανει εγω !!Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα