[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Ο/H thanos.k έγραψε:
Ρε παιδια τα κουμπια στο hongmi 1s που ειναi κατω απο την οθονη τα 3 δεν εχουν φωτισμο ??????? Απο που τον ενεργοποιω ?
με ανοιχτή οθόνη , δεν ανάβουν ? (με κλειστή , είναι κλειστά , οικονομία)( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Καλημέρα... Άραγε θα έχουμε σήμερα update;;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Και με την 3.18 και την multi 33 έχω πολλά minimize του Chrome κυρίως και το SwiftKey κλείνει μόνο του καμιά φορά ενώ αργεί και να εμφανιστεί. Σκέφτομαι για καθαρή εγκατάσταση αλλά δεν ξέρω πως. Επίσης όταν πέρασα την 33 έκανα επαναφορά στις εργοστασιακες και τα 2 wipe από το Mi recovery αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Λέτε να φταίει ο Chrome?
Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Μέχρι να βγεί το νέο ΟΤΑ_FIX για όλες τις συσκευές, όσοι έχετε πρόβλημα με το αυτόματο Flash, θα κάνετε το flash με τον παραδοσιακό τρόπο....
-
-
Ο/H saleakos έγραψε:
Ο/H dimpet έγραψε:
Ο/H alfagamma έγραψε:
το ιδιο προβλημα εχω και εγω με την 3.18
Δοκιμαστε να κανετε με το gps ανοικτο και σε εξωτερικο χωρο ωστε να εχει βρει δορυφορους, αυτο μονο για την πρωτη φορα, μετα παιζει και με κλειστο gps
Hongmi -
Ο/H thanos.k έγραψε:
Ρε παιδια τα κουμπια στο hongmi 1s που ειναi κατω απο την οθονη τα 3 δεν εχουν φωτισμο ??????? Απο που τον ενεργοποιω ?
Δεν υπάρχουν φωτιζόμενα soft keys (κουμπιά) ούτε στο Redmi 1S, ούτε στο Redmi/Hongmi1. Έχει μόνο τρία αντίστοιχα φωτάκια που φωσφορίζουν έντονα (κόκκινα) όταν υπάρχει αρκετός φωτισμός περιβάλλοντος. Στο ημίφως και στα σκοτάδια, απλά πατάς εκεί που ξέρεις ότι είναι το soft key που θέλεις... Αν παρ'όλα αυτά σε ενοχλεί η έλλειψη μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή SoftKey Enabler απο το Google Play και να την εγκαταστήσεις (Πρέπει να είσαι root για να τρέξει). Αυτή θα σου εγκαταστήσει τα τρία αντίστοιχα πλήκτρα ΜΕΣΑ στην οθόνη και έτσι θα έχεις φωτιζόμενα soft keys πλέον, αλλά ελαφρώς μικρότερη οθόνη... It's up to you!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα