[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά εγκατέστησε το Mobileuncle και κατέβασε αυτό το image στην κάρτα χύμα. Μετά μέσα από τον "Θείο" επέλεξε Recovey update και από εκεί το image που κατέβασες και θα έχεις και το TWRP.
Η απορία μου είναι ότι ενώ πριν έλεγες ότι δεν έχεις εγκατεστημένη rom παρά μόνο recovery από πού εμφανίστηκαν οι εφαρμογές σου;. Άρα υπήρχε η προηγούμενη rom απλά δεν εκκινούσε το τηλέφωνο σε αυτήν και κολλούσε στο mirecovery.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά εγκατέστησε το Mobileuncle και κατέβασε αυτό το image στην κάρτα χύμα. Μετά μέσα από τον "Θείο" επέλεξε Recovey update και από εκεί το image που κατέβασες και θα έχεις και το TWRP.
Η απορία μου είναι ότι ενώ πριν έλεγες ότι δεν έχεις εγκατεστημένη rom παρά μόνο recovery από πού εμφανίστηκαν οι εφαρμογές σου;. Άρα υπήρχε η προηγούμενη rom απλά δεν εκκινούσε το τηλέφωνο σε αυτήν και κολλούσε στο mirecovery.
Θα το δοκιμάσω , δεν ξέρω τι διάολο έχει γίνει αλλα ακόμη και μετα απο της εργοστασιακές ρυθμίσεις είναι ακομη εδω οι εφαρμογες μου εχει σπάσει τα νευρα δεν αντέχω αλλο -
Πάνε μέσα από mirecovery και κάνε userdata wipeΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Καταρχάς να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια που δίνεται .Δεύτερον περαστικε και το twrp ευτυχώς έκανα όλα τα wipes πήγα να περάσω την rom και έβγαλε error λέτε να έχει τελικά κανένα θέμα η rom ;
edit : έβαλα την 3,18 και περάστηκε κανονικά κατι πρέπει να παίζει με το αρχειο δεν εξηγείτε αλλιώς
eidt2: Αφου μπηκα μεσα απο την 3,18 περαστηκε κανονικα η 3,19 να την αφησω ετσι τι λετε ;
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην GeoXiaomi ().
-
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
eidt2: Αφου μπηκα μεσα απο την 3,18 περαστηκε κανονικα η 3,19 να την αφησω ετσι τι λετε ;
αν δεν έχεις προβλήματα , ναι( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
edit : έβαλα την 3,18 και περάστηκε κανονικά κατι πρέπει να παίζει με το αρχειο δεν εξηγείτε αλλιώς
Και όμως έχει εξήγηση...
Οφείλεται καθαρά στην χαζομάρα που κάνουν κάθε φορά κάποιοι από τους Dev της MIUI.
Κάθε φορά έχουν μανία να αλλάζουν τα path των apps και να κάνουν relink αμμέσως μετά.
Το κακό είναι πως ξεχάσανε ότι δεν υπάρχει τέτοιο path που έχουν ορίσει στο script με αποτέλεσμα να αποτυχαίνουν οι εντολές και να κρεμμάει το recovery...
Εφ΄όσον όμως δεν υπάρχει το path /data/local/tmp/ , δεν θα έπρεπε κύριοι της MIUI να το δημιουργήσετε πρώτα με mkdir ?
Τέλος πάντων....
Στην επόμενη έκδοση θα έχει λυθεί.
-
Καλησπέρα, πέρασα πριν από λίγο την 3.19 για πρώτη φορά μετά την multi στο Redmi note. Tο έκανα μέσω TWRP γιατί το κανονικό είναι στα κινέζικα. Το πρόβλημα είναι ότι έχασα το Root που σημαίνει ότι αν δεν το φτιάξω, θα μείνω με την 3.19 για πάντα και επιπλέον δε μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιες εφαρμογές. Στην πρώτη σελίδα γράφει "Σε περίπτωση που χάσετε το ROOT στο Note κάνετε Flash αυτό => Root_fix_Note.zip". Κατέβασα το αρχείο, το πέρασα στην κάρτα μνήμης. Μετά τι πρέπει να κάνω; Επειδή είμαι άσχετος, υπέθεσα ότι εννοεί να μπω στο twrp και να το κάνω install, αλλά δε μπορώ να μπω στο twrp αφού δεν έχω δικαιώματα superuser.
-
Ο/H FreddyK έγραψε:
Καλησπέρα, πέρασα πριν από λίγο την 3.19 για πρώτη φορά μετά την multi στο Redmi note. Tο έκανα μέσω TWRP γιατί το κανονικό είναι στα κινέζικα. Το πρόβλημα είναι ότι έχασα το Root που σημαίνει ότι αν δεν το φτιάξω, θα μείνω με την 3.19 για πάντα και επιπλέον δε μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιες εφαρμογές. Στην πρώτη σελίδα γράφει "Σε περίπτωση που χάσετε το ROOT στο Note κάνετε Flash αυτό => Root_fix_Note.zip". Κατέβασα το αρχείο, το πέρασα στην κάρτα μνήμης. Μετά τι πρέπει να κάνω; Επειδή είμαι άσχετος, υπέθεσα ότι εννοεί να μπω στο twrp και να το κάνω install, αλλά δε μπορώ να μπω στο twrp αφού δεν έχω δικαιώματα superuser.
Όλες οι Ελληνικές είναι rooted , είμαστε δεν είμαστε root , αν περάσουμε την Ελληνική θα είμαστε root
Μπορούμε να περάσουμε και την ίδια rom , από 3.19 σε 3.19
το Root_fix_Note.zip , το φλασάρεις όπως την rom
Κατεβάζουμε τo .zip αρχείο (μπορεί να είναι η rom η π.χ. το Root_fix_Note.zip)
Την περνάμε στην SD-Card (Υποχρεωτικό) της συσκευής μας.
Πηγαίνουμε στον Updater/Αναβάθμιση που βρίσκεται στον φάκελλο System/Ασφάλεια στην οθόνη της συσκευής μας.
Πατάμε το αριστερό πλήκτρο αφής (μενού) και επιλέγουμε Select Update Package/Επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης.
Επιλέγουμε από την SD Card το ZIP που κατεβάσαμε. (την rom η το Root_fix_Note.zip)
Επιλέγουμε το Update/Αναβάθμιση
Το τηλέφωνο θα φλασάρει τo αρχείο .zip
(αν περάσαμε το fix θα είμαστε πάλι root ,
αν περάσαμε Ελληνική rom , θα είμαστε root) ,
edit
δεν ξέρω αν μπορείς να τα κάνεις αυτά !!!
edit 1
όποιος έχει την multi
(δημιουργεί πρόβλημα στο συνδυασμό πλήκτρων για την εισαγωγή στο recovery. για κάποιο λόγο αντιστρέφονται οι συνδυασμοί πλήκτρων. φλασαροντας την ελληνική miui ,το πρόβλημα λύνεται. )
αν βάλατε xposed 2.6 ανοίξτε το κινητό
και πατάμε - αφήνουμε γρήγορα και συνέχεια το volume up.
θα κάνει το κινητό μερικές φορές δόνηση και θα απενεργοποιηθεί το xposed.
bbbb said
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Εμ... το έκανα, το φόρτωσε και δε μου έδωσε δικαιώματα. Παράβλεψα κάτι; Το zip το κατέβασα από την πρώτη σελίδα που λέει τύπου "ΥΓ" ότι είναι για το note.
-
Ο/H FreddyK έγραψε:
Εμ... το έκανα, το φόρτωσε και δε μου έδωσε δικαιώματα. Παράβλεψα κάτι; Το zip το κατέβασα από την πρώτη σελίδα που λέει τύπου "ΥΓ" ότι είναι για το note.
τι έκανες ? αυτά που είπες στο πρώτο σου ποστ ? η έκανες αυτά που είπα ?
προσπάθησες να βάλεις το fix , όπως έβαλες την rom ?
edit
η rom
από εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ry/374-Xiaomi-Redmi-Note/
download :
xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable28-Hellas-GTV-3.19.0.zip
το fix από την πρώτη σελίδα : Root_fix_Note.zip
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Ο/H FreddyK έγραψε:
Καλησπέρα κι από εδώ.
Έκανες αυτό που σου είπε ο Γιώργος (tora33);
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα