[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Ο/H Silvester έγραψε:
Το Xiaomi Authenticator δεν το εγκατέστησε. Αναγκάστηκα να το κάνω extract από την ROM και να το κάνω εγκατάσταση μόνος μου.
Καμμιά φορά τα Recovery κάνουν τα δικά τους, και δεν ολοκληρώνουν όλο το Updater Script... -
παιδια εγκατεστισα την σημερινη ρομ αλλα θελθσσα να επιστρεψω σε παλιοτερη την 3.17 αλλα μολις την εβαλα δεν εχω συνδεση δηλαδη δεν μπορω να παρω τηλ κλπ δεν μου ζητα πιν σαν να μην εχω μεσα sim τι λαθως εκανα κατι να κανω?φταει που απο 4,4,4 πηγα να επιστρεψω σε 4.4.3?Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
-
Ο/H sifnos1 έγραψε:
παιδια εγκατεστισα την σημερινη ρομ αλλα θελθσσα να επιστρεψω σε παλιοτερη την 3.17 αλλα μολις την εβαλα δεν εχω συνδεση δηλαδη δεν μπορω να παρω τηλ κλπ δεν μου ζητα πιν σαν να μην εχω μεσα sim τι λαθως εκανα κατι να κανω?φταει που απο 4,4,4 πηγα να επιστρεψω σε 4.4.3?
εργοστασιακές ρυθμίσεις και φλάσαρε πάλι( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Δεν μπορείς έτσι απλά να επιστρέψεις από Kit Kat σε 4.3 ....
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν μπορείς έτσι απλά να επιστρέψεις από Kit Kat σε 4.3 ....
απο 4.4.4 σε 4.4.3 οχο απο κιτ κατ σε jb,,,,Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
σε ευχαριστω..τελικα πριν δω την απαντηση σου εκανα αναβαθνιση ξανα στη 3.20 με τον 1 τροπο τον κλασικο και τωρα ειμαι οκ..αν και νομιζω οτι η 3,19 κ 3,20 εχουν χασει αρκετα στην ενταση του σηματος η ειναι απλα η ιδεα μου?Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Ο/H sifnos1 έγραψε:
σε ευχαριστω..τελικα πριν δω την απαντηση σου εκανα αναβαθνιση ξανα στη 3.20 με τον 1 τροπο τον κλασικο και τωρα ειμαι οκ..αν και νομιζω οτι η 3,19 κ 3,20 εχουν χασει αρκετα στην ενταση του σηματος η ειναι απλα η ιδεα μου?
ήμουν στην wind και άλλαξα σε cosmote και δεν έχω σύγκριση
αν εννοείς wifi , απο την jb , είμαστε λίγο χειρότερα( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Πέρασα την 3.20 με τον παραδοσιακό τρόπο.
Μου χάλασε το TWRP, το οποίο επανέφερα με το mobileuncle Tools.
Φλάσαρα και το Replace Default Storage To External SD Card redmi note, το οποίο ΔΟΥΛΕΥΕΙ
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην sso ().
-
προτείνω στην επόμενη να συνπεριληφθεί το Mi Pop apk
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα