[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H SomniusX έγραψε:
σε μελλοντική rom μας προτείνω να μπει εκτός από το Mi Pop και το Mi band (Mi bracelet) app διότι από αύριο (18 Αυγ.) θα ξεκίνσει να πωλείται στα ράφια..
δε νομίζω να είναι καλή λύση το να μπουν τέτοιες εφαρμογές μέσα στη rom , Οκ να μεταφράζονται και να μπορείς να τις βάλεις χωριστά ναι αλλά το να μπουν αυτές είναι ένα βήμα πριν το "γεμίζω την rom με bloatware" γιατί προφανώς δεν τις χρειάζονται όλοι και καταναλώνουν resources χωρίς λόγο (βλέπε MiKey app) -
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
δε νομίζω να είναι καλή λύση το να μπουν τέτοιες εφαρμογές μέσα στη rom , Οκ να μεταφράζονται και να μπορείς να τις βάλεις χωριστά ναι αλλά το να μπουν αυτές είναι ένα βήμα πριν το "γεμίζω την rom με bloatware" γιατί προφανώς δεν τις χρειάζονται όλοι και καταναλώνουν resources χωρίς λόγο (βλέπε MiKey app)
Δεν είναι ακριβώς Bloatware αφού δεν συμπεριλαμβάνονται στο σύστημα, και μπορούν να απεγκατασταθούν άμμεσα και χωρίς root.
BTW...
Δεν παρακολουθείτε καθόλου τα Changelogs της μετάφρασης αφού έχει ήδη μεταφραστεί στα ελληνικά το MiBand + Barcode Scanner => Commits · Xiaomi-Miui-Hellas/MIUI-XML-5.0-Greek · GitHub -
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Έβαλα 3,18 και μετά από μεσα περάστηκε κανονικά και με το twrp κιόλας . Μάλλον κατι παίζει οπως και με την 3,19
Δοκίμασε την 3.20 => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable17-Hellas-GTV-3.20.0.zip -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
HongMi/RedMi/RedRice 1 (WCDMA)- Fix για την διαγραφή του TWRP μετά από κάθε update.
- Fix των FCs στο phone.[lexicon]apk[/lexicon]
- Fix του e-mail
- Aναδιοργάνωση των πρόσθετων apks στο path /data/miui/apps
Εμένα στον ΟΤΑ γιατί μου λέει να αναβαθμίσω σε 3.19? Αφού αυτή ήδη έχω.
Και γιατί είναι 2 ποια είναι η διαφορά μεταξύ full και ΟΤΑ?
Red Rice - Fix για την διαγραφή του TWRP μετά από κάθε update.
-
Kαι στην 3.20 χάνεται το twrp recovery.Απλος το αναφέρω.Το ξαναβαλα με τον θειο.
Και η σελιδα για το ota update δεν δουλευει -
Ο/H zouri έγραψε:
HONGMI/REDMI TWRP 2.5
HM1W-TWRP-2.5.0.0-stas2z.zip
Message - MIUI Official Community
για να κατέβει το αρχείο θέλει εγγραφή εδώ MIUI Official English Site
εγκατάσταση όπως την rom
τα ξέρεις (εγκατάσταση rom η αρχείο .zip)
βάζουμε το .zip ενώ έχουμε την καρτούλα στο κινητό (δεν την βγάζουμε και την τοποθετούμε σε adapter - card rader στον υπολογιστή)
Ξεκινάμε mirecovery και κατευθείαν install update.
περισσότερα από κάποιον που έχει την συσκευή σου , η ξέρει , η Admin
ελπίζω να πάνε όλα καλά
edit
πως θα περνάς μετά την Ελληνική , τα ξέρεις
To ROOT γίνεται αυτόματα με το Flash της ROM και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες οδηγίες.
edit2 τα γνωστά
(ρυθμίσεις/Ασφάλεια και απόρρητο/επιλέγουμε το ''άγνωστες πηγές''
ρυθμίσεις/{} Επιλ.για προγραμματιστές/Εντοπισμός σφαλμάτων usb)
Κατεβάζουμε την ROM
Tην περνάμε στην SD-Card (Υποχρεωτικό) της συσκευής σας.
Πηγαίνουμε στον Updater/Αναβάθμιση που βρίσκεται στον φάκελλο System/Ασφάλεια στην οθόνη της συσκευής σας.
Πατάμε το αριστερό πλήκτρο αφής (μενού) και επιλέγουμε Select Update Package/Επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης.
Επιλέγουμε από την SD Card το ZIP της ROM που κατεβάσαμε.
Επιλέγουμε το Update/Αναβάθμιση
Το τηλέφωνο θα περάσει την ROM και θα ξαναμπεί στην MIUI και θα έχετε πλέον Ελληνικά + ROOT.
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 8 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Εβαλα την 3.20 μεσω TWRP. Ολα καλα, κανενα προβλημα μεχρις στιγμης
.
Ενημερωτικα, με μπαταρια 78%, εβγαλε στο Antutu Χ 25708Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H mike_k έγραψε:
Ξέρετε τι παρατήρησα....
Οταν σε κάποιο site θέλω να κάνω αντιγραφή ΔΥΟ λέξεις και επιλέγω πρώτα τη μια, μετα δεν με αφήνει να ανοιξω την επιλογή για να μαρκαρω και τις διπλανές λέξεις.
Είναι απο τη rom η λέω βλακεία?
Στο κειμενογραφο με αφήνει....
Αυτό το είδατε καθόλου η είναι μόνο σε εμένα? -
παιδια καλησπερα. Που μπορω να βρω την 3.18 για 1s. Εβαλα την 3.20 και δν μας τα λεει καλα.
Παιχνιδια και εφαρμογες με fcs χωρις λογο. Δεν εκανα ΟΤΑ update αλλα meta apo full format -
Ο/H zouri έγραψε:
πες μας τι έκανες , αν βρήκες άκρη
Ο/H mike_k έγραψε:
Ξέρετε
τι παρατήρησα....
Οταν σε κάποιο site θέλω να κάνω αντιγραφή ΔΥΟ
λέξεις και επιλέγω πρώτα τη μια, μετα δεν με αφήνει να ανοιξω την
επιλογή για να μαρκαρω και τις διπλανές λέξεις.
Είναι απο τη rom η λέω βλακεία?
Στο κειμενογραφο με αφήνει....
(αν μπω σε ένα site πατάω παρατεταμένα σε κάποιο κείμενο και επιλέγω μια λέξη και του λέω αντιγραφή , (την θυμάται μέχρι να την επικολλήσω κάπου )
αν δεν την επικολλήσω
μπορώ πάλι παρατεταμένα στο κείμενο να διαλέξω άλλη λέξη , αν πάω να τις επικολλήσω (και τις δύο) κάπου , θυμάται μόνο την τελευταία λέξη
Άλλο ρωτάς , δεν κατάλαβα )
Ο/H hulk έγραψε:
παιδια καλησπερα. Που μπορω να βρω την 3.18 για 1s. Εβαλα την 3.20 και δν μας τα λεει καλα.
Παιχνιδια και εφαρμογες με fcs χωρις λογο. Δεν εκανα ΟΤΑ update αλλα meta apo full format
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα