Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • σε μενα δεν λειτουργει η εγγραφη βιντεο,με πεταει στην αρχικη, το εχετε και εσεις αυτο με την v6;
  • Στο κατέβασμα της οθόνης στο γρήγορα κουμπιά είναι σκόπιμο το ότι δεν εμφανίζονται η λειτουργια πτήσης, gps και διάφορα άλλα? Επισεις στην ίδια οθόνη πάνω αριστερά γραφει (get online music) περί τίνος πρόκειται?Το cleaner στο μενού με ένα πάτημα είναι fault νομίζω. Στο παρατεταμένο θα ήταν πολύ ποιο εύχρηστο γενικά σαν πλήκτρο. Γιατί αυτή η αλλαγή? Κατά τα άλλα όπως είπατε θα συνηθίσουμε. Και πάλι μπράβο για την δουλειά και τον κόπο σας. Συνεχίστε έτσι.
  • Απ: [GTV-3.22] H 22η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ο/H lazarosbot έγραψε:

σε μενα δεν λειτουργει η εγγραφη βιντεο,με πεταει στην αρχικη, το εχετε και εσεις αυτο με την v6;
    και σε μένα το ίδιο. στην εγγραφή βίντεο με πετάει έξω. και δεν έχει επιλογή ποιότητα φωτογραφίας.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση

1. Στην camera δεν λειτουργεί το video όπως επίσης και το μενού ρυθμίσεων τις φωτογραφίας είναι φτωχό εκτός και επειδή δεν ξέρω καλά αγγλικά δεν βρήκα τις ρυθμίσεις.
    2. Η εφαρμογή λήψης με πετάει έξω.
    3. Η εφαρμογή αναγνώρισης συσκευής είναι στα κινέζικα.
    4. Το εικονίδιο Home πλέον δεν μας παραπέμπει στα ανοικτές εφαρμογές όσο και να το πατάω παρατεταμένα.
    5. Το ημερολόγιο δεν υπάρχει ρύθμιση για την ημερομηνία, σε εμένα γράφει 01-08-2014.
    6. Στις κλήσεις δεν υπάρχει επιλογή διαγραφής αναπάντητες, εισερχόμενες, εξερχόμενες.
    7. Τα εικονίδια ποσοστό μπαταρίας, εταιρία κινητής τηλεφωνίας, ώρα είναι πολλή μικρά.
    8. Εκεί που εκανα έλεγχό τις διάφορες V5 με V6 καποιες φορές με έβγαζε φόρτωση launcer.
  • Υπάρχει ασυμβατότητα με πολλά θέματα που είναι φτιαγμένα για την MIUI V5.
    Επιλέξτε το Default προς το παρόιν.... :D
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ο/H pasxalis έγραψε:

Αντε να πω και εγώ τα όποια bugs υπάρχουν. Δεν ανοίγει το menu απο το κουμπί menu. Δεν μου βγάζει επιλογές για τον launcher εφόσον δεν δουλεύει το μενού. Με πετάει οταν πατάω την επιλογή button στο μενού. Οπότε δεν μπορώ να προσθέσω widget η wallpapers. Και κάποιες ασυμβατότητες σε εφαρμογές που OK είναι αρχή και είναι φυσιολογικό. Κατά τα άλλα μαμάτη ρομ.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

η πρόσβαση στις ρυθμίσεις με το κουμπί του μενού. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
    (υπάρχουν στην επιφάνεια εργασίας , στην εφαρμογή στο ρυθμίσεις=γρανάζι )
    για widget η wallpapers , βάζουμε τα δυο δάκτυλα στην οθόνη και σέρνουμε τα δυο δάχτυλα για να κολλήσουν
    περισσότερα εδώ , υπάρχουν κάποιες απαντήσεις και άλλες παρατηρήσεις
    H Πρώτη ΒΕΤΑ Ελληνική MIUI V6 ROM είναι έτοιμη για λήψη !

Ο/H spideman3 έγραψε:

Το εικονίδιο Home πλέον δεν μας παραπέμπει στα ανοικτές εφαρμογές όσο και να το πατάω παρατεταμένα.

το έβαλαν στο κουμπί μενού , κακώς που τα άλλαξαν , δεν υπήρχε λόγος ,

Ο/H gsar έγραψε:

1. Στο κατέβασμα της οθόνης στο γρήγορα κουμπιά είναι σκόπιμο το ότι δεν εμφανίζονται η λειτουργια πτήσης, gps και διάφορα άλλα? 2. Επισεις στην ίδια οθόνη πάνω αριστερά γραφει (get online music) περί τίνος πρόκειται? 3.Το cleaner στο μενού με ένα πάτημα είναι fault νομίζω. Στο παρατεταμένο θα ήταν πολύ ποιο εύχρηστο γενικά σαν πλήκτρο. Γιατί αυτή η αλλαγή? Κατά τα άλλα όπως είπατε θα συνηθίσουμε. Και πάλι μπράβο για την δουλειά και τον κόπο σας. Συνεχίστε έτσι.

1. υπάρχουν , τα άλλα είναι πιο κάτω 2. αν πατήσεις στο (get online music) θα ακούσεις ότι μουσική , ηχογράφηση , από gps ,κ.λ.π. υπάρχουν στο κινητό μας (τα ίδια με την εφαρμογή μουσική) 3. Το cleaner , δουλεύει σωστά με ένα πάτημα σε μένα, με παρατεταμένο πάτημα δημιουργείς συντόμευση ,
    ναι χρειάζετε να την συνηθίσουμε και να βγουν γρήγορα fix , και update ,

εύστοχες οι παρατηρήσεις σας και γρήγορες
    για να μην πηγαινοερχόμαστε ας μιλάμε εδώ για την v6
    H Πρώτη ΒΕΤΑ Ελληνική MIUI V6 ROM είναι έτοιμη για λήψη !

( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Το μήνυμα επεξεργάστηκε 6 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• [GTV-3.22] H 22η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Καλημέρα η 3.22 θα δωθει στο red rice 1s ??? και κάτι άλλο όταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή mi key μου ζητάει αναβάθμιση πατάω πάνω και με πετάει στο play store όπου και δεν υπάρχει μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;;
  • Διαφήμιση
  • Στην image1 δείχνω τα πολλή μικρά γράμματα
    Στην image2 δείχνω το φτωχό μενού της φωτογραφικής μηχανής και γνωρίζει κάποιος τι σημαίνουν οι επιλογές που μας δίνονται εκτός την επιλογή HDR?
    Στην image3 δείχνω τις ρυθμίσεις φωτογραφικής μηχανής και πως θα πάω στην επιλογή να διαλέγω τα megapixel τις φωτογραφικής μηχανής?
    Και στις image 4 & 5 το ημερολόγιο που δεν έχει μήνα και πουθενά ρύθμιση να βάλω την σωστή ημερομηνία, εκτός και αν υπάρχει και δεν το βρήκα.
    Το πρόβλημα με την εφαρμογή λήψης το έλυσα με την διαγραφή δεδομένων.
    Images
    • image 1.jpg

268,28 kB, 800×480, viewed 113 times
    • image 2.jpg

208,27 kB, 800×480, viewed 113 times
    • image 3.jpg

178,57 kB, 800×480, viewed 107 times
    • image 4.jpg

208,26 kB, 800×480, viewed 107 times
    • image 5.jpg

195,42 kB, 800×480, viewed 99 times
  • Πώς μπορώ να δω εάν είναι γνήσια η συσκευή;; δεν είναιχω το πρόγραμμα antifake ούτε το ελληνικό...
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Παιδια, ειναι ευκολο να μην γραφετε εδω για την v6 ?
    Εχουμε ηδη μπερδευτει, αλλοι μιλανε για την τρεχουσα v5 και αλλοι για την επερχομενη v6
    .
    Αφου υπαρχουν ειδικες ενοτητες.
    Κυριε Αδμινιστρατορα, μπορεις μηπως να μεταφερεις τα posts που αφορουν την v6 στα σχετικα νηματα ?
    Ας κανουμε λιγο τη ζωη μας πιο ευκολη PLEASE 8) .
    Κώστας
    Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
    Think different, think macuse.net
  • Διαφήμιση

Έχω επίσης διαπιστώση ότι ο εντοπισμός σφαλμάτων usb δεν υπάρχει.
    Και πρόβλημα στα γραφικά της έντασης ήχου παραθέτω φωτογραφία, οπως επίσης στην ώρα κεντρική οθόνη
    Images
    • IMG_20140901_171902.jpg

419,26 kB, 1.200×1.600, viewed 97 times
    • IMG_20140901_171920.jpg

526,3 kB, 1.200×1.600, viewed 96 times
    • IMG_20140901_173949.jpg

492,17 kB, 1.200×1.600, viewed 91 times
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην spideman3 ().