παντα με βολευε καλυτερα με τα κουμπια εντασης,παλιοτερα υπηρχε δυνατοτητα αλλα πλεον δεν την βρισκω,ισως ειναι και το ''πληκτρο´´ που κρασαρει....
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H ulvergr έγραψε:
παντα με βολευε καλυτερα με τα κουμπια εντασης,παλιοτερα υπηρχε δυνατοτητα αλλα πλεον δεν την βρισκω,ισως ειναι και το ''πληκτρο´´ που κρασαρει....
από το ''πληκτρο´´ , να βάλουμε το παλιό μενού να ανοίγει πάλι σαν μενού , θα με βόλευε (αυτό την άλλη εβδομάδα , ελπίζω)( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
παιδια με το wifi εχεις κανενας προβλημα?σε μενα παραμενει μη σταθερο
-
Ο/H tom222 έγραψε:
παιδια με το wifi εχεις κανενας προβλημα?σε μενα παραμενει μη σταθερο
μέχρι τώρα σε μένα πάει καλά( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
το ιδιο και σε εμενα,αν δεν εχεις κανει δοκιμασει καθαρη εγκατασταση απο την αρχη
-
πως το κανεις αυτο?
-
κατεβασε την ρομ,γυρνα σε recovery και επελεξε να σβησεις ...τα παντα.εγκατσταση μετα τη ρομ απο την αρχη.
-
μπορεις να μου δωσεις λιγο παραπανω λεπτομεριες?κ θα χαθουν ολα επαφες κτλ δεν μπορω να κρατησω αντιγραφο ασφαλειας?
-
Μια ερώτηση το mail app σας δουλεύει κανονικά γιατί εμένα δεν...
Αντίθετα με τη multi από miui Android είναι μια χαρά.
Δοκίμασα διαγραφή δεδομένων επαναφορά της εφαρμογής αλλά τίποτα.
Στην 4 8.25 είχα κάνει μέχρι και καθαρή εγκατάσταση με όλα τα wipes αλλά πάλι δεν... -
Ο/H tom222 έγραψε:
μπορεις να μου δωσεις λιγο παραπανω λεπτομεριες?κ θα χαθουν ολα επαφες κτλ δεν μπορω να κρατησω αντιγραφο ασφαλειας?
γυρνας σε recovery και επιλεγεις ''wipe data/factory reset & wipe cache,σβηνεις τα παντα σχετικα με το λειτουργικο,κανεις install zip from sd card και διαλεγεις την rom που εχεις αποθυκευμενη στο κινητο σου.
αφου την κανεις εγκατασταση reboot και εχεις ενα νεο κινητο να στησεις.
επαφες αν εχεις βαλεις gmail acount και εχεις ενεργο τον συνχρονισμο θα μπουν μονες στους.εγω θα σου προτεινα να βαλεις το mybackup απο το playstore και να κανεις ενα backup τις εφαρμογες σου ωστε μετα με ενα απλο restore να τις εχεις παλι πισω.
play.google.com/store/apps/det….rerware.android.MyBackup -
Ο/H harispao έγραψε:
Μια ερώτηση το mail app σας δουλεύει κανονικά γιατί εμένα δεν...
Αντίθετα με τη multi από miui Android είναι μια χαρά.
Δοκίμασα διαγραφή δεδομένων επαναφορά της εφαρμογής αλλά τίποτα.
Στην 4 8.25 είχα κάνει μέχρι και καθαρή εγκατάσταση με όλα τα wipes αλλά πάλι δεν...
δουλεύει (δεν θυμάμαι τι έκανα , γύρισε το στα Αγγλικά , κάντο , και μετά στα Ελληνικά)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μήπως υποψιάζεσαι τι μπορει να συμβαίνει?
Μου το κάνει απο την προηγούμενη μέχρι τώρα δε στρώνει ούτε με καθαρή εγκατάσταση αλλά σίγουρα κάνω εγώ κάτι λάθος ΣΙΓΟΥΡΑ.
Απλά δεν μπορ'ω να καταλάβω τι...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα