[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Εμεις οι δυστυχοι που εχουμε Note να περιμενουμε καμια αναβαθμιση ? Μειναμε στην 3.21 .......Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
-
Οκ. θα το κανω ετσι τοτε. Ευχαριστω πολυ
-
Κάτι έγινε με την 4.9.5 ε? ,
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro -
Πως διορθώνεται το μέγεθος στην ώρα για να φαίνεται ολόκληρη και όχι όπως στην φωτογραφία?
-
Η πρώτη είναι τις προηγμένης Κυριακής...
V6 4.8.29
Η δεύτερη είναι σημερινη...
V6 4.9.5
Ελληνικές ρομ πάντα...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
εχω μπερδευτει λιγο. Φρεσκος στο φορουμ και εχωντας αγορασει ενα redmi 1s για δοκιμη ωστε να μεταβω σε mi3 ή mi4 δεν καταλαβαινω με τα update. Τελικα το redmi 1s εχει παραμεινει στην 3.22? τι γινεται με αυτη τη συσκευη. Σορυ απο τους διαχειρηστες και στους συμφουρητες αν εχω ποσταρει σε λαθος σημειο.
-
Ο/H tom222 έγραψε:
μια βοηθεια ρε παιδια?
πρέπει να ενεργοποιήσεις το Άγνωστες πηγές
edit
(όπα , τώρα το είδα σε ανέλαβε ο Admin )
Ο/H ntsaf έγραψε:
εχω μπερδευτει λιγο. Φρεσκος στο φορουμ και εχωντας αγορασει ενα redmi 1s για δοκιμη ωστε να μεταβω σε mi3 ή mi4 δεν καταλαβαινω με τα update. Τελικα το redmi 1s εχει παραμεινει στην 3.22? τι γινεται με αυτη τη συσκευη. Σορυ απο τους διαχειρηστες και στους συμφουρητες αν εχω ποσταρει σε λαθος σημειο.
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…edmi-1S-GTV-3-22-0/#files
εάν θέλεις βάλε την συσκευή σου στο προφίλ σου
Ο/H daplum έγραψε:
παιδια εστρωσε το mi3 με το 4.9.5.... μπραβο....ειμαι ευχαριστημενος κιολας με την δευτερη αναβαθμιση... φαντασου τι εχει να γινει στην συνεχεια... ααα και το antutu 5 ανεβηκε στα 41500!!!!
μας περιμένουν εκπλήξεις
βάλε στο προφίλ σου την συσκευή που έχεις
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
UPDATE :
Είναι έτοιμες για Download οι παρακάτω ROMs....
- Hongmi WCDMA Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable17-Hellas-GTV-4.9.5.zip ([lexicon]ROOT[/lexicon]+TWRP)
- Mi2A => xiaomi-miui-hellas-4.1.1_taurus_Hellas-GTV-4.9.5.zip
- Redmi Note WCDMA => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable30-Hellas-GTV-4.9.5.zip ([lexicon]Root[/lexicon] με MIUI Patch)
- Redmi 1S Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable37-Hellas-GTV-4.9.5.zip ([lexicon]Root[/lexicon] με MIUI Patch)
- Hongmi WCDMA Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable17-Hellas-GTV-4.9.5.zip ([lexicon]ROOT[/lexicon]+TWRP)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα