παιδια αυτη η εκδοση δεν εχει βγει για το red rice?ειναι μονο για αλλα κινητα της xiaomi?και αμα εχει βγει και για το red rice ειναι ευκολο ενα λινκ για να το κατεβασουμε να το περασουμε στο κινητο
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
παιδια αυτη η εκδοση δεν εχει βγει για το red rice?ειναι μονο για αλλα κινητα της xiaomi?και αμα εχει βγει και για το red rice ειναι ευκολο ενα λινκ για να το κατεβασουμε να το περασουμε στο κινητο
Hongmi = RedRice
Η ROM για το Hongmi είναι αυτή => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable18-Hellas-GTV-4.9.19.zip -
Όποιος έχει Mi-2S και έχει εγκαταστήσει τη Full Rom => xiaomi-miui-hellas-4.1.1_aries_Hellas-GTV-4.9.19.zip ας τσεκάρει το εξής Bug:
Στην εφαρμογή Θέματα μπορούμε μεν να κατεβάσουμε όποιο θέμα θέλουμε, ωστόσο όταν πάμε να το εφαρμόσουμε τότε έχουμε FC (αναγκαστικό κλείσιμο της εφαρμογής χωρίς υπαιτιότητα του χρήστη)"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Ο/H sideris20250 έγραψε:
Ο/H karamela έγραψε:
Ο/H sideris20250 έγραψε:
Ο/H karamela έγραψε:
ΑΝ μπορείς (ή κα΄ποιος άλλος) να γίνεις πιο αναλυτικός γιατί έχω λογαιασμό και προσπαθώ να βρω settings να είσάγω αγαπημένα στον στοκ πλοηγό αλλά δενν μπορώ! Ευχαριστώ
Screenshot by Lightshot χωρις να κανω καμια ρυθμιση μου βγαζει τους σελιδοδεικτες μονο του
Με ποια εέκδοση
είσαι;miui.εμένα δίπλα απ τις καρτέλες "δημοφιλή" "γρήγοροι σύνδεσμοι" έχει μία καρτέλα "Βίντεο" και όχι σελιδοδεικτες
με την gtv 4.9.5.
και με την GTV 4.9.19 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ -
Ex
Ο/H kok8 έγραψε:
Όποιος έχει Mi-2S και έχει εγκαταστήσει τη Full Rom => xiaomi-miui-hellas-4.1.1_aries_Hellas-GTV-4.9.19.zip ας τσεκάρει το εξής Bug:
Στην εφαρμογή Θέματα μπορούμε μεν να κατεβάσουμε όποιο θέμα θέλουμε, ωστόσο όταν πάμε να το εφαρμόσουμε τότε έχουμε FC (αναγκαστικό κλείσιμο της εφαρμογής χωρίς υπαιτιότητα του χρήστη)
Εχω κάνει UPDATE το Fix,,,,
Δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις και να το φλασάρεις..
Ίσως σου φτιάξει και αυτό το πρόβλημα... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ExΟ/H kok8 έγραψε:
Στην εφαρμογή Θέματα μπορούμε μεν να κατεβάσουμε όποιο θέμα θέλουμε, ωστόσο όταν πάμε να το εφαρμόσουμε τότε έχουμε FC (αναγκαστικό κλείσιμο της εφαρμογής χωρίς υπαιτιότητα του χρήστη)
Ίσως σου φτιάξει και αυτό το πρόβλημα...
καλησπερα σας.μολις φλασαρα κ τη rom κ το fix,ο πλοηγος ειναι οκ,στα θεματα ομως οντως οταν πας να κανεις εφαρμογη κανει fc. -
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Γραψε Λαθος, το διορθωσα. SorryΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ExΟ/H kok8 έγραψε:
Ίσως σου φτιάξει και αυτό το πρόβλημα...
Και όντως φτιάχτηκε το πρόβλημα, το νέο Fix διόρθωσε και τον Πλοηγό και τα Θέματα"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
To Fix με την ρομ για το 1s που ζηταει ενω εχει εγκατασταθει η ρομ αναβαθμιση ποιο ειναι ?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα