Να σας κάνω μια ερώτηση μήπως ξέρει κανένας,συνέδεσα χθες το τηλ.σε ένα μηχάνημα που είχε ubuntu και μου έκανε το εξής: όταν επέλεγα στο τηλ. αρχείο δεν φαινόταν η συσκευή ενω όταν έβαζα φώτο μου έβγαζε το dcim χωρίς να μπορώ να δω τους υπόλοιπους φακέλους
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
έτσι είναι όταν το κινητό δίνει MTP mode, δλδ media transfer μόνο..
μπορεί με κάποιον άλλο τρόπο να βλέπεις και το υπόλοιπο της συσκευής.. τώρα όμως να σου πω την αλήθεια αφού δεν έχω δοκιμάσει με ubuntu ή άλλο linux δεν ξέρω τι περισσότερο να προτείνω..ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Ο/H aggelostrom έγραψε:
Να σας κάνω μια ερώτηση μήπως ξέρει κανένας,συνέδεσα χθες το τηλ.σε ένα μηχάνημα που είχε ubuntu και μου έκανε το εξής: όταν επέλεγα στο τηλ. αρχείο δεν φαινόταν η συσκευή ενω όταν έβαζα φώτο μου έβγαζε το dcim χωρίς να μπορώ να δω τους υπόλοιπους φακέλους
Σαν ιδέα, θα μπορούσες να εγκαταστήσεις σαν 2ο operating system το ubuntu touch και προφανώς θα έκανες τη δουλειά σου (δηλ. να συνεργάζεται η συσκευή τέλεια με το PC), αλλά δεν ξέρω εάν το ubuntu touch υποστηρίζει xiaomi συσκευές...
Εάν είχες όμως κέφι και έμπνευση, θα μπορούσες να δοκιμάσεις... (σίγουρα όμως είναι μια δουλειά για advanced users...)
Ρίξε και μια ματιά εδώ, μπορεί να βρεις καμμιά λύση:
Ubuntu-gr Forum ⢠ÎÏ ÏεÏήÏιο ÏÎµÎ»Î¯Î´Î±Ï -
-
Ο/H smitsos έγραψε:
Στο τελευταίο bug της GTV-4.9.19 (Mi2S) με ανάγκασε να την αντικαταστήσω με την GTV-4.9.12καθώς δεν δέχεται τις εισερχόμενες κλήσεις. Δεν χτυπάει καθόλου ούτε δονείται και το ιστορικό κλήσεων εμφανίζει για μια μόνο κλήση ένα αριθμό τρελό πχ 28 αναπάντητες κλπ...Μόλις έβαλα τη GTV-4.9.12 όλα καλά και ωραία!
Ας το τσεκάρει και κανείς άλλος...
Και το βασικό απ όλα πότε θα έχουμε την v6?
Το ίδιο ακριβός συνέβη και σε εμένα, και ξαναέβαλα την 4.9.12. -
-
Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά επειδή έχω κατεβάσει το swiftkeyboard πως γίνεται να βρω και να διαγράψω αυτό που έχει ήδη μέσα η ρομ? Γτ ώρες ώρες μου τραβάει μερικά κολλήματα. Τουλάχιστον να έχω μόνο ένα keyboard app.
-
Ο/H Grigoris0r20r έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά επειδή έχω κατεβάσει το swiftkeyboard πως γίνεται να βρω και να διαγράψω αυτό που έχει ήδη μέσα η ρομ? Γτ ώρες ώρες μου τραβάει μερικά κολλήματα. Τουλάχιστον να έχω μόνο ένα keyboard app.
Ρυθμίσεις >εφαρμογές >SwiftKey (νομίζω είναι με το πράσινο μπλε σύμβολο)> απεγκατασταση.
Είναι απλά apk και διαγράφεται εύκολα. Μόνο οι εφαρμογές συστήματος διαγράφονται διαφορετικά. -
Παιδια ποτε να περιμενουμε σταθερη εκδοση της v6 για το Μι3 ???
-
Άγνωστο ακόμη....
-
Στον dialer με Τ9 αναζήτηση επαφής, δεν αναγνωρίζει το 8 ως "ύ" τονισμένο ενώ το αναγνωρίζει κανονικά ως "υ" άτονο.
Με τους υπόλοιπους τονισμένους χαρακτήρες δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.
Είναι γενικό bug αυτό ή μόνο στο hongmi 1s?Όταν ήμουν μαθητής άκουγα τη δασκάλα μου να λέει:
"Να προσέχετε τα κόμματα! Ένα λάθος κόμμα, μπορεί να σας χαλάσει τελείως τη σύνταξη."
Έπρεπε να περάσουν εξήντα χρόνια για να καταλάβω τι εννοούσε... -
Παρατήρησα ότι με την 4.9.19 αργεί πολύ να κλειδώσει το gps. Έχει συμβεί και σε άλλους;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα