Εχω το εξής πρόβλημα ο OTA Update ζητάει δικαιώματα root και δεν ξέρω πως. Το έψαξα και δεν βρήκα πως θα δώσω τα δικαιώματα.
Ξέρει κανείς?
Ξέρει κανείς?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H spideman3 έγραψε:
Εχω το εξής πρόβλημα ο OTA Update ζητάει δικαιώματα root και δεν ξέρω πως. Το έψαξα και δεν βρήκα πως θα δώσω τα δικαιώματα.
Ξέρει κανείς?
από το upater δε μπορείς να κάνεις κάτι γιατί δεν εμφανίζει το menu. Έκανα το κόλπο με το συνδυασμό του κουμπιού power και vol + από το recovery , κάνοντας πρώτα wipe μετά έκανα install το πακέτο με το όνομα update.zip αλλά σταμάτησε στην αρχή και έγραψε κάτι για ΟΤΑ και ότι το άρχειo δεν είχε scater . Τι μπορεί να συμβαίνει? δε βρίσκω κάτι άλλο!! Έχει κάποιος κάτι άλλο?Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H arxon87 έγραψε:
Γεια σας παιδιά,
Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, κι εγώ νέος στην οικογενεια της xiaomi, μόλις παρέλαβα το mi4, άλλα έχω ένα πρόβλημα, θέλω να περάσω την ελληνική έκδοση του miui v6, έχω κατεβάσει το αρχείο από το site το πέρασα στο κινητό, αλλά στον updater δεν λειτουργεί το πλήκτρο του μενού ( οι 3 παράλληλες γραμμές στα αριστερά), ώστε να εμφανίσει το μενού να επιλέξω το αρχείο zip. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει?
προσπάθησε με το παρακάτω
[GTV-4.9.26] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
αγνοείς τις πρώτες 6 σειρές
Ο/H arxon87 έγραψε:
από το upater δε μπορείς να κάνεις κάτι γιατί δεν εμφανίζει το menu. Έκανα το κόλπο με το συνδυασμό του κουμπιού power και vol + από το recovery , κάνοντας πρώτα wipe μετά έκανα install το πακέτο με το όνομα update.zip αλλά σταμάτησε στην αρχή και έγραψε κάτι για ΟΤΑ και ότι το άρχειo δεν είχε scater . Τι μπορεί να συμβαίνει? δε βρίσκω κάτι άλλο!! Έχει κάποιος κάτι άλλο?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().
Ο/H maddoctor έγραψε:
Βλέπω φτιάχτηκαν τα ελληνικά γράμματα στις επαφές λέει!!!
Κατεβαίνει ενώ γράφω....στο κινητό με σύνδεση 5G! (να την δοκιμάσω κιόλας)
Λοιπόν με τα 5G κατέβηκε στο 1/3 του χρονου που ήθελα πριν. Εχει ελληνικα στις επαφές, τέλειο! Όταν παω ρυθμίσεις->εκτύπωση -> cloud print ή share print, με πετάει έξω.
Μου φαίνεται άλλαξαν τα εικονίδια των εφαρμογών. Μομίζω το chrome είχε άλλο εικονίδιο πριν.
Μπράβο για την προσπαθεια παιδιά?
Ο/H Pallaros έγραψε:
Παίδες καλημέρα,
Έχουμε κανένα change log με τις αλλαγές της 4.10.5 για το Μi-3W γιατί θέλω να δω αν έγινε τίποτα με το network location, αυτό με ενδιαφέρει άμεσα, τα υπόλοιπα είναι όλα super στην 4.9.26. Ευχαριστώ πολύ !
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Από τον updater πατάς το αριστερό πλήκτρο του κινητού και επιλέγεις το πρώτο που λεέι Επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης. Και επιλέγεις την rom για το 1S που είναι εδώ xiaomi-miui.gr/wp-content/uplo…e43-Hellas-GTV-4.9.26.zip