[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Yπάρχουν προβλήματα με τον Server της Xiaomi και δε δουλεύουν τα Links....
Οι αναβαθμίσεις θα καθυστερήσουν.... -
-
Ξαφνικα στον app manager όπου παταω να σβησουν οι εφαρμογές, (αρ πλήκτρο), ο chrome beta δε σβήνει με τίποτα. Έχει και ενα εικονίδιο με ενα λουκέτο που δειχνει οτι είναι κλειδωμένο και δεν τερματιζει! Wtf σπαστικα πράγματα 4.10.5 ελληνικη
-
Ο/H karamela έγραψε:
Ξαφνικα στον app manager όπου παταω να σβησουν οι εφαρμογές, (αρ πλήκτρο), ο chrome beta δε σβήνει με τίποτα. Έχει και ενα εικονίδιο με ενα λουκέτο που δειχνει οτι είναι κλειδωμένο και δεν τερματιζει! Wtf σπαστικα πράγματα 4.10.5 ελληνικη
Αυτό μου το κάνει και στην 4.9.26Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H eklipsi έγραψε:
H Αγγλοκινέζικη ROM όπως λέει και το όνομά της δεν έχει Ελληνικά.
Οπότε αυτό που βλέπεις είναι σκουπίδια που έχουν μείνει από προηγούμενη ελληνική μετάφραση. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H eklipsi έγραψε:
H Αγγλοκινέζικη ROM όπως λέει και το όνομά της δεν έχει Ελληνικά.
Οπότε αυτό που βλέπεις είναι σκουπίδια που έχουν μείνει από προηγούμενη ελληνική μετάφραση.
Κάνω κάτι γι'αυτό; Πως το διορθώνω, αν διορθώνεται; Μέχρι τώρα ήταν ο.κ. -
-
Ποτέ δεν είχα την ελληνική, όμως. Αυτό με μπερδεύει. Απλά γράφω ελληνικά με το SwiftKey. Τώρα ας πούμε, τα γράμματα εμφανίζονται μια χαρά. Σε επαφές ή μην, εμφανίζονται όπως έδειξα πριν. Σαν να είναι άλλη γραμματοσειρά με κενό ενδιάμεσα.. Ευχαριστώ πάντως.
-
Μπορεί τότε απλά να είναι πρόβλημα των Fonts που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο θέμα που έχεις φορτώσει.
Αν αλλάξεις θέμα ή βάλεις το Default, μπορεί να φτιάξει. -
-
Φιλε MIUI_ART υπαρχει καποιος τροπος να βαλουμε δικα μας fonts εκτος εφαρμογης θεματος?Πες μου σε παρακαλω μια λυση γιατι με εχουν φαει..Εχω κατεβασει αυτο το font και δεν μπορω να το εγκαταστησω με τιποτα KitKat_font.mtz ,γιατι με τις τελευταιες version δεν δουλευει το mi tools.Ευχαριστω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα