[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Αυτήν είχα κι εγώ και δεν μπορούσα. Τελικά φόρτωσα την τελευταία μουλτι που βρήκα εδώ από Twrp και μετά όλα δούλεψαν ρολόι. Είμαι έξω, αν θέλεις βοήθεια από το απόγευμα και μετά στείλε pm.
-
Την πέρασα και εγω υπέροχη ευχαριστούμε .
Ενα bug που βρήκα είναι στην μουσική οταν την πρώτο ανοίξεις για τα φίλτρα αρχειων γράφει "Για να γίενι"
edit : Επίσης γιατί κάποια ειναι με bolt και κάποια οχι ;
Τωρα όταν με το καλο βγει καινούρια version μπορούμε να την περάσουμε και μεσα απο της ενημερώσεις συστήματος ;
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην GeoXiaomi ().
-
και εγω την περασα και οντως ειναι πολυ καλη,μπραβο στα παιδια.
να επιβεβαιωσω οτι και σε μενα υπαρχει το ιδιο bug. -
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Την πέρασα και εγω υπέροχη ευχαριστούμε .
Ενα bug που βρήκα είναι στην μουσική οταν την πρώτο ανοίξεις για τα φίλτρα αρχειων γράφει "Για να γίενι"
edit : Επίσης γιατί κάποια ειναι με bolt και κάποια οχι ;
Τωρα όταν με το καλο βγει καινούρια version μπορούμε να την περάσουμε και μεσα απο της ενημερώσεις συστήματος ;
Αν θέλεις πέρασε τα εδω
Xiaomi Red Rice Hongmi Rom με TWRP Recovery + Root με Super User
νομιζω αυτο βολεύει τα παιδιά που κάνουν τις διορθώσεις -
πριν από κανα 3ωρο την πέρασα & είναι όλα καλά & ανθηρά.
δεν θα κουρασθώ να ευχαριστώ για πολλοστή φορά όσους προσπάθησαν & συνεχίζουν να προσπαθούν για το όλο εγχείρημα. -
Θα γίνω και εγώ με τη σειρά μου λίγο κουραστικός και θα ευχαριστήσω όλους όσους προσπαθούν με τόσο ζήλο για να έχουμε οι υπόλοιποι την καλύτερη υποστήριξη που υπάρχει στο Android και κάνουν τέτοια μεγάλη προσπάθεια!! Πραγματικά μπράβο σας παιδιά!! Θα είμαι και εγώ από αύριο, αν όλα πάνε καλά, κάτοχος του Mi3 που από,τι έχω καταλάβει είναι απίστευτη συσκευή. Μπορείτε να μου πείτε κάποια πρώτα βήματα που θα πρέπει να κάνω όταν το πάρω;
-
Ο/H Zioa έγραψε:
Ευχαριστώ MIUI_ART στην αρχή είχα ερμηνεύσει λάθος το μήνυμα . Τώρα κοίταξα μία το MiCloud και παρατηρώ ότι δεν μπορώ να συνδεθώ . Μου ζητάει τον αριθμό από το τηλεφωνώ μου το οποίο το πληκτρολογώ σωστά . Το έχω δοκιμάσει 3-4 φορές αλλά τπτ .
Τα κατάφερα τελικά συνδέθηκα
Couldn t receive activation SMS from server .
Αποσυνδέεται συνέχεια ..... -
Ισως έχει να κάνει με το ROAMING.
Δεν μπορεί να στείλει SMS στον Server της Κίνας.
Ο/H mike-doc έγραψε:
Πραγματικά μπράβο σας παιδιά!! Θα είμαι και εγώ από αύριο, αν όλα πάνε καλά, κάτοχος του Mi3 που από,τι έχω καταλάβει είναι απίστευτη συσκευή. Μπορείτε να μου πείτε κάποια πρώτα βήματα που θα πρέπει να κάνω όταν το πάρω;
Το πρώτο που θα κάνεις είναι να μπείς στον Updater και να αναβαθμίσεις την συσκευή σου στην τελευταία ROM μας και θα είσα οκ.
Τα υπόλοιπα βήμα προς βήμα όταν χρειαστείς κάτι.
-
Το SMS το έβαλα στο OFF .
Άμα αρχίσει πάλι τα περίεργα θα ενημερώσω -
Θα πρέπει να κάνω κάτι πριν μεταβώ σε Kit Kat (πχ επαναφορά ρυθμίσεων κτλ) ή επειδή δε θα έχω χρησιμοποιήσει το κινητό δε θα χρειάζεται
-
Κανονικά όχι, αλλά εαν δεις να σου παραμένουν στο desktop κινέζικες εφαρμογές μετά το Update θα κάνεις Factory Defaults + Apps Data (Δεδομένα εφαρμογών) και είσαι οκ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα