Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H aloutos έγραψε:

1. το κατεβάζω κατευθείαν από εδώ, την περνάω στο κινητό όπως είχα κάνει στην 4.6.29 και με τον ίδιο τρόπο update;
    2. Το .zip της 4.6.29 μου χρειάζεται πλέον ή από τη στιγμή που θα βάλω κάποιο από τις 4.5.10 ή 4.10.10 μπορώ να το σβήσω;

1 . ναι , πάντα κατεβάζεις όλη την rom , (όχι ota) , θα φλασάρεις με το "Αναβάθμιση" = updater την 4.10.11
    2. το σβήνεις δεν θα το χρειασθείς
    όταν βάλεις την 4.10.11 από recovery , αν κάνεις backup όλη την rom , σβήνεις από το κινητό σου και το αρχείο .zip της 4.10.11
    εάν δεν θέλεις να κάνεις backup την rom , καλό θα είναι να κρατήσεις το .zip της 4.10.11 , ίσως χρειασθεί να φλασάρεις πάλι την rom από recovery (αν π.χ. δεν ανοίγει το κινητό σου , και δουλεύουν τα κουμπιά για recovery)
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Επανέρχομαι επειδή μάλλον δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά.
    Έβαλα το update.zip και μπήκα σε recovery mode.
    Επιλέγω install from zip φαντάζομαι; Μετά μου βγάζει 4 διαφορετικές επιλογές με νούμερα. Πχ το πρώτο ήταν 0/ κάτι έτσι.
    Σωστά το κάνω ή ο updater είναι κάτι άλλο και κατάλαβω εγώ λάθος; :|
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην aloutos ().

• Καλημέρα παιδιά,

Πέρασα τη νέα 4,10,11 από recovery και όλα καλά προς το παρόν, και ευχαριστώ κι εγώ την ομάδα που κοπιάζει για να τα παίρνουμε εμείς έτοιμα.

Ερώτηση 1: πριν κάνω την αναβάθμιση, έκανα backup μέσω recovery, και δε μπορώ να το "δω" μετά την αναβάθμιση.

Ερώτηση 2: θέλω να αλλάξω ήχο κλήσης, βάζω το νέο ήχο στο φάκελο μουσική (extention: ogg 7.73kb), αλλά δε μπορώ να το βρω μετά...
    mipad, mi2, mi3, mi5 pro ceramic, mi mix exclusive
  • Διαφήμιση
  • Ο/H aloutos έγραψε:

Επανέρχομαι επειδή μάλλον δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά.
    Έβαλα το update.zip και μπήκα σε recovery mode.
    Επιλέγω install from zip φαντάζομαι; Μετά μου βγάζει 4 διαφορετικές επιλογές με νούμερα. Πχ το πρώτο ήταν 0/ κάτι έτσι.
    Σωστά το κάνω ή ο updater είναι κάτι άλλο και κατάλαβω εγώ λάθος; :|

wipe cache partition
    μετά
    advanced/wipe dalvik cache
    (σε ότι σε ρωτάει θα επιλέγεις ναι)
    μετά
    go back
    install zip from sdcard
    μετά
    choose zip from sd card
    μετά πατάς το
    Ο

βρίσκεις την rom
    την επιλέγεις και φλασάρει

edit
    η πιο εύκολα από το "αναβάθμιση"

• Ο/H recep έγραψε:

Ερώτηση 1: πριν κάνω την αναβάθμιση, έκανα backup μέσω recovery, και δε μπορώ να το "δω" μετά την αναβάθμιση.

Ερώτηση 2: θέλω να αλλάξω ήχο κλήσης, βάζω το νέο ήχο στο φάκελο μουσική (extention: ogg 7.73kb), αλλά δε μπορώ να το βρω μετά...

1. όταν την χρειασθείς , με τον ίδιο τρόπο , κάνεις restore
    2. αποριες για το mi3
    το 3.
    Images
    • 1 (2).png

95,12 kB, 1.080×1.920, viewed 133 times

• Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• "βρε" λεβέντες όλοι είμαστε off topic ,
    εδώ μιλάμε για την rom ,
    Από το παρακάτω , διαλέγουμε κινητό και λέμε τον πόνο μας , όλες οι ερωτήσεις μας υπάρχουν πολλές φορές στο φόρουμ
    διαβάζουμε , μαθαίνουμε η ανοίγουμε νέο θέμα
    xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/31-XIAOMI-MIUI/

τριπλό συνεχόμενα post ,Δημήτρη =Admin , να συγχωνευτούν τα δύο παραπάνω ποστ ?

• καλημερα παιδια περσασα την4,10,11 κ εχω μεγαλο θεμα οταν περασα την ρομ εκανα πρωτα bauckup και την εγκαταστησα,απο εκει κ περα χαθηκανε ολες η φωτογραφιεςκαι τα βιντεο στο αλμπουμ......τωρα πως τα βρησκω?????και για πιο λογο εγινε αυτο???please βοηθεια
  • Διαφήμιση
  • Καλημέρα. Έχω το Mi3w κ είμαι καινούργιος με το συγκεκριμένο κινητό(1 βδομάδα) αλλά κ στην κοινότητα. Είμαι ψιλοάσχετος με τις ορολογίες που χρησιμοποιείτε αλλά κ με τον προγραμματισμό. Έχω κάποιες ερωτήσεις: 1) Έχω κατεβάσει την Mi3w full rom, έχω κάνει αποσυμπίεση του αρχείου κ θα ήθελα τα επόμενα βήματα για να την εγκαταστήσω. 2) Έχω προσπαθήσει να κάνω ΜΙ λογαριασμό με hotmail ή gmail κ με τον αρ. τηλεφώνου αλλά δεν μου τον ενεργοποιεί. Γιατί; 3) Πως μπορώ να εξαφανίσω τα κινέζικα στα προτεινόμενα-δημοφιλή(ήχους, ταπετσαρίες, κ.α.)
  • Θα πας στις ρυθμίσεις στην εφαρμογή μουσική και θα απενεργοποιησης τα όρια των όγκων των κομματιών

Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Με τη αναβάθμιση της (Miui 4,10,11) , δεν βγαίνουν τα εικονίδια των Widgets , προς κάποια οθόνη μετά από σύρσιμο. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα.!!!!!
  • Ο/H bilis1234 έγραψε:

καλημερα παιδια περσασα την4,10,11 κ εχω μεγαλο θεμα οταν περασα την ρομ εκανα πρωτα bauckup και την εγκαταστησα,απο εκει κ περα χαθηκανε ολες η φωτογραφιεςκαι τα βιντεο στο αλμπουμ......τωρα πως τα βρησκω?????και για πιο λογο εγινε αυτο???please βοηθεια

περίεργο ,
    έκανες backup τις εφαρμογές σου? η όλη την rom ?
    έκανες full wipe από το recovery? αν ναι , χάθηκαν
    Αν έκανες backup από τις ρυθμίσεις , κάνε restore

• Διαφήμιση
  • Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

καλημερα παιδια περσασα την4,10,11 κ εχω μεγαλο θεμα οταν περασα την ρομ εκανα πρωτα bauckup και την εγκαταστησα,απο εκει κ περα χαθηκανε ολες η φωτογραφιεςκαι τα βιντεο στο αλμπουμ......τωρα πως τα βρησκω?????και για πιο λογο εγινε αυτο???please βοηθεια

περίεργο ,
    έκανες backup τις εφαρμογές σου? η όλη την rom ?
    έκανες full wipe από το recovery? αν ναι , χάθηκαν
    Αν έκανες backup από τις ρυθμίσεις , κάνε restore

oxi απο ypdater εκανα backup.και μετα περασα την ρομ