Παιδιά επαθα αυτό με την κάρτα sim!ξέρει κανένας που μπορω να το επισκευασω στην Αθήνα?
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H alonso_7 έγραψε:
Παιδιά επαθα αυτό με την κάρτα sim!ξέρει κανένας που μπορω να το επισκευασω στην Αθήνα?
αυτό έπαθες? , έσπασαν οι ακίδες ? αν μπλόκαρε η sim μπορείς να το σώσεις
εγώ το πήγα σε κατάστημα της cyta , έγραφε και service κινητών
αν μπλοκάρει η SIM slot (και Πρόληψη) - αλλαγή οθόνης στο mi3w (στο τρίτο #post )( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ναι φιλέ μου σπασανε όπως το έβγαλα χρησιμοποιώντας χαρτονι καποιες ακίδες νομιζω παντως όχι όλες!σε ποιο καταστημα πηγες εσύ να ξέρω και εγώ!έχω σκάσει φιλέ!
-
Σήμερα μου ήρθε το Mi band...!!!! αλλα δεν ξερω πως χρησιμοποιείται κατά τη διαρκεια του υπνου
μπορεις καποιος να μου πει;
-
Έβαλα τη νέα ρομ και όταν κάνω το τηλ. hot spot, συνδέονται σε αυτό αλλες συσκευές αλλά δεν κανει sharing το internet (3g). Γιατί;
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Ο/H Pallaros έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Για να δουλέψει σωστά το Location (Τοποθεσία) πρέπει να κάνετε το εξής...
- Ρυθμίσεις => Λογαριασμοί => Όλα
- Google => Τοποθεσία
- Ενεργοποίηση Πρόσβαση στην τοποθεσία μου
- Λειτουργεία Τοποθεσίας
- Επιλογή Υψηλής ακρίβειας ή Εξοικονόμησης μπαταρίας
Το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά....
Φίλε μου με όλο το σεβασμό στη δουλειά που έχεις ρίξει και χωρίς καμμία αρνητική διάθεση αλλά είναι λάθος αυτό που λες. Η ρύθμιση "Επιλογή Υψηλής Ακρίβειας" ενεργοποιεί το GPS. Εμείς θέλουμε να βρεί location ΧΩΡΙΣ GPS αναμμένο. Για να το τεστάρεις θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την επιλογή "Εξοικονόμησης Μπαταρίας". Μετά, δοκίμασε τη μαμίσια εφαρμογή καιρού να δεις ότι δεν ακολουθεί το που βρίσκεσαι όπως και πολλές άλλες εφαρμογές καιρού (π.χ. Καιρός Weather). Ξαφνικά χωρίς να καταλάβω πως έγινε, στην 4.10.17 ήταν η πρώτη φορά που δούλεψε σωστά. Θεώρησα, λοιπόν, ότι το έφτιαξαν στη Xiaomi και τελείωσε το θέμα. Στην 4.10.24 όμως ξαναχάλασε (ακόμη και στην 4.10.26 που ανέβασες πριν 7 ώρες δε λειτουργεί το network location). Όποιος θέλει να έχει network location προς το παρόν μένει στη 4.10.17. Αυτά και ευχαριστώ για το χρόνο σου !
Με τον τροπο που περιγραφει ο Admin δουλευει κανονικότατα χωρις GPS!!με τη ρυθμιση στο εξοικονομηση ενεργειας.. - Ρυθμίσεις => Λογαριασμοί => Όλα
-
-
-
ΑΜΑΝ φταιει η αναβαθμιση ??????????????????????????????????? εχω ανοιξει και θεμα για αυτο το προβλημα στην αντοιστηχη ενοτητα . εχω φαει τα κομματια μου και δεν γινεται τιποτα,
δεν μπορει να μοιρασει την συνδεση παρολο που οι συσκευες βρισκονται κανονικα .
βοηθηστε παιδια................................... -
-
Ο/H TOLIS38 έγραψε:
ΑΜΑΝ φταιει η αναβαθμιση ??????????????????????????????????? εχω ανοιξει και θεμα για αυτο το προβλημα στην αντοιστηχη ενοτητα . εχω φαει τα κομματια μου και δεν γινεται τιποτα,
δεν μπορει να μοιρασει την συνδεση παρολο που οι συσκευες βρισκονται κανονικα .
βοηθηστε παιδια...................................
Μήπως εχεις πρόγραμμα Vodafone red?
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Την έβαλα και γω ξανά την νέα ρομ λοιπόν τι να πω; ο updater μου δειχνει συνεχεια να κατεβάσω ενώ την έχω το ξυπνητήρι δε φαίνεται στα εικονίδια. Μπαίνω επαφές πατάω να στείλω μνμ και περνει τηλ.. Ο εξπλορερ με πετάει έξω. Πατάω δεδομένα δεν ενεργοποιουνται.. Και έχω δεδομένα.. Τα ενεργοποιώ και δεν έχω.. Ολα ανάποδα.. Ότι χειρότερο ως τώρα πραγματικά..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα