Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H Pallaros έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Κάνουν συνέχεια αλλαγές στα πάντα (και στα μενού), και είναι και για εμάς δύσκολο να τους παρακολουθήσουμε σε ότι αφορά την μετάφραση και την παραγωγή ROM.
    Mπορεί στην επόμενη έκδοση να έχουμε και άλλες αλλαγές στα μενού και να μπεί μία τάξη.

Ναι, προς Θεού, δεν έχω απαίτηση να τα διορθώσετε εσείς παιδιά, έτσι κι αλλιώς έχετε ήδη κάνει πολλά, απλά ρωτάω αν είναι σωστό που είναι έτσι ή σε μένα μόνο είναι μπάχαλο. Άρα, εφόσον και σε σένα είναι έτσι τότε το θεωρούμε σωστό. Thanks !

φιλε ετσι ειναι οι ρυθμισεις πλεον, απλα αλλαξαν εμφανιση, δεν ειναι καποιο bug η κατι αλλο
  • Θα μου φέρει ένας φίλος ενα mi4 που αγόρασε απο xiaomishop!πρεπει να του περάσω πρωτα την 4.8.22 που είναι v5 και μετα την τελευταια ελληνική 4.10.26 v6 όπως εκανα και στο mi3w?
  • Θα εξαρτηθεί από την Version που θα φοράει η συσκευή του.
    Ας παραλάβει με το καλό, και όλα τα άλλα είναι εύκολα.
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H kok8 έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Πλάνο Αναβαθμίσεων (21/08 14:15)

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει κυκλοφορήσει ένα πλάνο με τον χρόνο που θα λάβουν οι συσκευές της Xiaomi την νέα MIUI V6.
    Aπό τον παρακάτω πίνακα φαίνεται πως οι τυχεροί θα είναι όλοι οι κάτοχοι των Mi-3 & M-4 που θα έχουν διαθέσιμη την νέα ROM κάπου στις αρχές του Οκτώβρη, ενώ όλες οι υπόλοιπες συσκευές θα αναβαθμιστούν μέχρι το τέλος του έτους.

Ασκείται πολύ μεγάλη πίεση προς τους Dev της MIUI έτσι όλες οι συσκευές να έχουν MIUI V6 βασισμένες σε Andoroid Kit Kat, και όχι στις παλιές εκδόσεις Android JB που έχουν μέχρι στιγμής.

Όσοι επιθυμούν (απαραίτητο log in) εισέρχονται στον ανωτέρω ιστότοπο "[News] MIUI 6 Roadmap: Mi 2/2S/2A, Redmi 1/1S, Redmi Note, Mi Pad, Mi 3, Mi 4" και ψηφίζουν, στο σχετικό poll, ποια συσκευή θέλουν να αναβαθμιστεί νωρίτερα σε MIUI V6.
    Παραθέτω τα, μέχρι σήμερα (24 Αυγούστου), αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

Καλημέρα... Με βάση αυτή την ανακοίνωση μας ποτέ θα ύπαρξη σταθερή και πλήρης έκδοση rom;;;
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Εγώ ενα ξέρω παιδιά. Δοκιμασα όλες τις Ρομ.κατελληξα οτι αν δεν είναι stable και χίλια τα εκατό χωρίς προβλήματα δεν την ξαναβαζω.. Έχω την version 5 4.3.1.4 δουλεύει τέλεια και την 4.6.20 που είναι πολύ καλύτερη και είναι κιτκατ.. Η 4.8.2.2 έχει πολλά bugs
  • Ο/H mass22 έγραψε:

Εγώ ενα ξέρω παιδιά. Δοκιμασα όλες τις Ρομ.κατελληξα οτι αν δεν είναι stable και χίλια τα εκατό χωρίς προβλήματα δεν την ξαναβαζω.. Έχω την version 5 4.3.1.4 δουλεύει τέλεια και την 4.6.20 που είναι πολύ καλύτερη και είναι κιτκατ.. Η 4.8.2.2 έχει πολλά bugs

« μου δινεις και εμενα την 4.6.20 .... »
    Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
  • Ο/H mass22 έγραψε:

Εγώ ενα ξέρω παιδιά. Δοκιμασα όλες τις Ρομ.κατελληξα οτι αν δεν είναι stable και χίλια τα εκατό χωρίς προβλήματα δεν την ξαναβαζω.. Έχω την version 5 4.3.1.4 δουλεύει τέλεια και την 4.6.20 που είναι πολύ καλύτερη και είναι κιτκατ.. Η 4.8.2.2 έχει πολλά bugs

Η καλύτερη version μέχρι στιγμής για το Mi-3W είναι η 4.10.17
  • Διαφήμιση
  • Ο/H aleksgiab έγραψε:

Ο/H kok8 έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Πλάνο Αναβαθμίσεων (21/08 14:15)

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει κυκλοφορήσει ένα πλάνο με τον χρόνο που θα λάβουν οι συσκευές της Xiaomi την νέα MIUI V6.
    Aπό τον παρακάτω πίνακα φαίνεται πως οι τυχεροί θα είναι όλοι οι κάτοχοι των Mi-3 & M-4 που θα έχουν διαθέσιμη την νέα ROM κάπου στις αρχές του Οκτώβρη, ενώ όλες οι υπόλοιπες συσκευές θα αναβαθμιστούν μέχρι το τέλος του έτους.

Ασκείται πολύ μεγάλη πίεση προς τους Dev της MIUI έτσι όλες οι συσκευές να έχουν MIUI V6 βασισμένες σε Andoroid Kit Kat, και όχι στις παλιές εκδόσεις Android JB που έχουν μέχρι στιγμής.

Όσοι επιθυμούν (απαραίτητο log in) εισέρχονται στον ανωτέρω ιστότοπο "[News] MIUI 6 Roadmap: Mi 2/2S/2A, Redmi 1/1S, Redmi Note, Mi Pad, Mi 3, Mi 4" και ψηφίζουν, στο σχετικό poll, ποια συσκευή θέλουν να αναβαθμιστεί νωρίτερα σε MIUI V6.
    Παραθέτω τα, μέχρι σήμερα (24 Αυγούστου), αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

Καλημέρα... Με βάση αυτή την ανακοίνωση μας ποτέ θα ύπαρξη σταθερή και πλήρης έκδοση rom;;;

Δηλαδή εμείς με το redmi έχουμε ακόμη ελπίδα για MIUI V6?
  • Συγνωμη τωρα αλλά περιμένεις να παρεις επίσημα stable kk για το redmi ; και να παρουμε δηλ. θα περασουν 1-2-3+ μηνες για διορθωση των bugs ..λύση η unofficial cw11 που εχει λυσει πολλά προβλήματα της εφηβειας και λιγο ακόμη θελει για να στραφουμε προς τα κει ...Αυτο που μας σωζει ειναι η αγορα της Ινδιας όπου πιεζουν τους dev και λυνουν κάποια προβληματα ( υπερθερμανση,μπαταρια,μνημη) ,έτσι πιεζουν τωρα και για το miui v6 (kk) ,αλλιώς ουτε τελος του '15 τη στιγμή που κυκλοφορει η doogee συσκευή αξίας 70e kai 4.4.2 με άψογη λειτουργια ! τεσπα ήμουν απο τους πρωτους που παραπονέθηκα για υπερθερμασνη-διαρκεια μπαταριας σε σχεση με το 1+ ετους ΘΡΥΛΙΚΟ zte967 που εχω διπλα και κανω τις βαριες δουλειες ,παιχνιδια κτλ ,ενω το ρυζακι τοχω για κανα ΤΗΛ/ΜΗΝ .Μπορει να φαινονται υπερβολικα όλα αυτά αλλά για τη χρήση που το κάνω εγώ έτσι ειναι ...
    Red Hot Chili Peppers
  • Ενώ έβαλα την 4.10.26 άνοιξα το wi-fi για να μπω στο ίντερνετ και ο ΟΤΑ μου έβγαλε αναβάθμιση στην 4.10.26, δόθηκε κάτι και δεν το πήρα χαμπάρι?
  • Ο/H spideman3 έγραψε:

Ενώ έβαλα την 4.10.26 άνοιξα το wi-fi για να μπω στο ίντερνετ και ο ΟΤΑ μου έβγαλε αναβάθμιση στην 4.10.26, δόθηκε κάτι και δεν το πήρα χαμπάρι?

όχι , αγνοείς το update , στην επόμενη θα δουλεύει σωστά ο ota update
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
  • Για χρόνια χρήστης ενός iPhone 4 που από προχθες το παρόπλισα αφού παρέλαβα το Mi3 από Coolicool.
    Καμία γνώση εως τώρα με τα Android αλλά μεσα σε 2 ώρες πήρα το μάθημα μου και να ειναι καλά το Google και το εδώ site.
    Είχε μια έκδοση multilingual 18 αν θυμαμαι καλά, δεν λειτουργούσε το ημερολόγιο και ελειπε και το updater από τον φάκελο σύστεμ.
    Κατεβάζω από εδώ την έκδοση 4-10-24 και ακολουθώ τα βήματα από τους οδηγούς πως να κάνω update ενώ δεν υπαρχει το updater.
    Ξεκινάω και το τηλ παγώνει στην οθόνη εκκίνησης. Τα είδα όλα. Σκέφτομαι παει το τηλ. Καταστροφή. Ψάχνω google και βρισκω το flash tool..του κάνω ενα flash all και του βαζω την 4-10-24 κινεζοαγγλική έκδοση και καπάκι αφού έχω πλεόν updater του περνάω και την Gtv-4-10-24 .
    Στο τηλέφωνο όλα άψογα. Τελεια. Λειτουργούν τα πάντα. Είμαι καταενθουσιασμένος γιατί είναι τηλεφωνάρα και σκέφτομαι ότι μέσα σε δύο ώρες...
    ...έπαθα ένα brick...του έκανα και ένα ολικό flash....και έχω γίνει εξπέρ στο τηλεφωνάκι μου!
    Όλα τέλεια!!