ναι το ξερω αυτο ... ποιο κανουμε για απλο καθαρισμα ??
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Πήγαινε Ρυθμίσεις => Πρόσθετες ρυθμίσεις => Αντίγραφα & Επαναφορά => Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάτα το μικρό κουμπάκι κάτα κάτω που λέει επαναφορά τηλεφώνου, χωρίς να πειράξεις τίποτα άλλο.
Δε θα σου χαλάσει ότι έχεις στήσει (ελπίζω να μην κάνει καμμία σαχλαμάρα το CWM Recovery), και υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να σου φτιάξει το πρόβλημα...
Καλού κακού ίσως θα έπρεπε να πάρεις ένα Βackup πρώτα....
-
το δοκιμαζω αργοτερα και σου λεω.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μπράβο παιδιά εξαιρετική δουλεία για μια ακόμη φόρα !!! . Rom όμως δεν εχουμε για να δοκιμάσουμε -
Μετα το νεο update δεν αναγνωριζει το λαπτοπ το κινητο...ουτε ο υπολογιστης...!!!
-
ευτυχως που ειχα κανει backup .με την επαναφορα το τηλεφωνο στην ουσια εγινε σαν καινουριο και χαθηκαν ολα. επανεφερα το αντιγραφο και ολα καλα αλλα με το προβλημα να παραμενει.
-
Εμ αφού επανέφερες το Backup - Επανέφερες και το πρόβλημα.
Το θέμα ήταν να δοκίμαζες πριν την επαναφορά τι κάνει.... -
-
-
Παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν μου δουλεύει η κάμερα. Μια λύση;
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δε παίζει η κάμερα μετά από αναβάθμιση. Μια λύση;
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
έχει κάποιος άλλος FC στην εφαρμογή των SMS η έτυχε - πιθανόν να μην έχει κάτσει η rom σωστά?
με το που έλαβα sms για το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας που έχω και άνοιξα τα sms μετά από 2-3 δευτερόλεπτα έκλεισε
το έκανε 2 φορες απανωτά τελικά μετά έστρωσε αλλα έλαβα μονο το τρωτό sms από τα 3-4 που έρχονται
Edit: δοκίμασα και δεύτερη φορα ήρθε το πρώτο sms και μόλις άνοιξα τα sms μετά από 2-3 δευτερόλεπτα έκλεισε και δεν έλαβα τα υπόλοιπα sms
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα