[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο το full wipe. Και εγώ πέρασα κατά λάθος την αγγλοκινεζικη και μετά για να την ξεφορτωθώ απλά φλασαρα από πάνω την δική μας την 4.10.31και όλα καλά.
-
Αδμιν θυμησε μου δυο πραγματακια. ποια ειναι τωρα η σωστη διαδικασια για να περασω τη δικη σας (factory reset κτλ) . 2ον υπαρχει καποιοσ τροπος εν τελει να σωσω εφαρμογες κτλ?Όποιος ασχολείται με το στοίχημα , μπορεί να μπεί στην παρέα που δημιουργήσαμε για μας τα "αρρωστάκια"
Captain Book | Ας τζογάρουμε! Προγνωστικά για το στοίχημα και όχι μόνο. Άρθρα , σχόλια και live συζήτηση. -
Κανονικά δεν χρειάζεται να κάνεις Wipes εφ'όσον και η δική μας ROM βασίζεται στην Αγγλοκινέζικη.
Απλά κάνεις φλας αυτήν => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…GTV-4-10-31-zip-V6-WCDMA/ από τον updater(αναβάθμιση) της MIUI και θα είσαι οκ...
-
Έτσι την πάτησα και εγώ χθες και έβαλα την αγγλοκινέζικη (ξεκίνησα να την κατεβάζω με πήρε ο ύπνος και όταν ξύπνησα το κινητό είχε την αγγλοκινέζικη και μάλιστα στο system 2) έκανα wipe factory και λοιπά καλούδια ξανά πέρασα την Ελληνική και όλα καλώς.
-
Καλησπερα παιδια, εγω παλι εχω αλλα θεματα! Αλλαξα οθονη (μονος μου!!), βάζοντας μια imitation.. Ταυτοχρονα εβαλα και την kk v6 που εχει βγει μεσω της διαδικασιας fastboot και miflash απο το pc. Απο τοτε μου εχουν παρουσιαστει τα λεγομενα ghost touches! Την οθονη την εβαλα καλα και ο τυπος απο κινα μου λεει ειναι δικιμασμενη και εχει πουλησει πολλες χωρις κανενα προβλημα! (προσφερθηκε ομως να μου στειλει αλλη). Δε το παθαινει συνεχεια, και μονο αν ειμαι σε συγκεκριμενες εφαρμογες.! Ελεγα να γυρισω σε miuiV5 μηπως και φταιει η rom, αλλα ο updater και το recovery μου βγαζουν σφαλμα οταν παω να κανω φλασαρισμα! Καμια ιδεα πως θα γυρισω στην v5 (ελληνικη)???
-
Ο/H louistav έγραψε:
Καλησπερα παιδια, εγω παλι εχω αλλα θεματα! Αλλαξα οθονη (μονος μου!!), βάζοντας μια imitation.. Ταυτοχρονα εβαλα και την kk v6 που εχει βγει μεσω της διαδικασιας fastboot και miflash απο το pc. Απο τοτε μου εχουν παρουσιαστει τα λεγομενα ghost touches! Την οθονη την εβαλα καλα και ο τυπος απο κινα μου λεει ειναι δικιμασμενη και εχει πουλησει πολλες χωρις κανενα προβλημα! (προσφερθηκε ομως να μου στειλει αλλη). Δε το παθαινει συνεχεια, και μονο αν ειμαι σε συγκεκριμενες εφαρμογες.! Ελεγα να γυρισω σε miuiV5 μηπως και φταιει η rom, αλλα ο updater και το recovery μου βγαζουν σφαλμα οταν παω να κανω φλασαρισμα! Καμια ιδεα πως θα γυρισω στην v5 (ελληνικη)???
Για να γυρίσεις πίσω σε V5 θα πρέπει και πάλι να κάνεις flash μέσω FastBoot ROM για V5, και μετά να περάσεις από επάνω μία ελληνική V5...
-
-
Οταν λετε θελει στησιμο απο την αρχη ; γιατι ακουγεται τοσο χρονοβορο ;
Εννοειται να κανει install τις εφαρμογες απο το PlayStore η θεμα ρυθμισεων κινητου ;
Εγω τωρα θα το παρω απο εβδομαδα εφτασε Ελλαδα Παρασκευη το Mi 4 και εχει stable Miui 5 [Multilanguage]
να παω στην 6 ; το θεμα ειναι οτι δε ξερω ουτε flash ουτε τιποτα. αμα γινει γκελα μετα ειμαι δυσκολα!
Και δε θελω να μπω σε τετοις διαδικασιες προβληματων. -
Στην version 5 θέλω να φιαξω φακέλους στην επιφάνεια εργασίας και να βάλω μέσα εφαρμογές.. Πως γίνεται αυτό;;
-
Ο/H mass22 έγραψε:
Στην version 5 θέλω να φιαξω φακέλους στην επιφάνεια εργασίας και να βάλω μέσα εφαρμογές.. Πως γίνεται αυτό;;
1. Στην επιφάνεια εργασίας πατάς το αριστερό μενού
2. Επέλεξε "επεξεργασία Widgets"
3. κάτω αριστερά επιλέγεις "move apps" και σου λέει, "to select an app touch its icon".
4. Ακούμπα ένα οποιοδήποτε εικονίδιο.
Αυτό θα κατέβει κάτω μαζί με ένα κενό φάκελο.
Μετά όσες φορές ακουμπίσεις επάνω στο φάκελο τόσοι (κενοί) φάκελοι θα δημιουργηθούν στην επιφάνεια εργασίας... που τους κάνεις ότι θέλεις.... (μετονομασία, επεξεργασία, σβήσιμο κ.λ.π.)
Όταν τελειώσεις πάτα το δεξί πλήκτρο "επιστροφή" και θα επανέλθεις στην επιφάνεια εργασίας, χωρίς να επηρεαστεί το εικονίδιο που είχες πατήσει πριν...
5. Μετά απλά σύρε τις εφαρμογές που θέλεις στους αντίστοιχους φακέλους... That's it! -
Ο/H louistav έγραψε:
Απο τοτε μου εχουν παρουσιαστει τα λεγομενα ghost touches!
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα rom αυτό..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα