Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H mrvaggos έγραψε:

Καλημέρα. Το πρόβλημα με το 3g συνεχίζεται. Οταν πατάω την επιλογή να λειτουργει μονο με 3g στο κινητό αναγράφει "καμία υπηρεσία" όταν το γυριζω στην επιλογή να ειναι ο πρωτιμώμενος τρόπος το 3g επανέρχεται η sim. Λέτε να μην λειτουργεί η σιμ με 3g? Και αν ναι πως μπορώ να το αλλάξω. Ευχαριστώ

Το ίδιο θέμα παρατήρησα και εγω δεν δοκίμασα με μόνο 3G αλλά με προτιμώμενο 3g μου βγάζει πολύ χαμηλό σήμα στην ίδια εταιρεία σε αλλο τηλεφωνο εχω κανονικό σήμα...Σήμερα πηγα και πηρα καρτα cosmocarta γιατί νόμιζα ότι ήταν του δικτύου το πρόβλημα. Αλλα τα ίδια...Τουλάχιστον της cosmote το δίκτυο εδω στην περιοχή μου ειναι καλύτερο....αρα κάτι συμβαίνει στην απολαβή του σήματος. Μετά παρατήρησα ότι ενω ειναι στο προτιμώμενο 3g όταν εχει μια γραμμή και χάνετε τελείως δεν εχει σήμα καθόλου ενω έπρεπε να γυρναέι φυσιολογιά σε 2G...σωστό??? Δεν το κάνει και μου βγάζει το γνωστό Χ στο σήμα...κομένο τελείως....Αυτό πριν με την αλλη rom που ειχα δεν το ειχα παρατηρήσει...Νομίζω ειναι σημαντικό το θέμα γιατι δεν μπορω να παρω τηλεφωνο ουτε να με παρουν. Και κατα κύριο λογο τα κινητα την πρωτη δουλεια και βασική που κανουν εκτος ολων των αλλων ειναι να περνουν τηλεφωνο και να μιλας...
    red rice, mi3, mi4c, redmi note4, mi max2, redmi note 5 and continue....
  • Φίλε το πρόβλημα λύθηκε σε εμένα. Το έχω στο προτιμώμενο και δουλεύει πολύ καλά. Το εκανα επανεκκίνηση και ξεκόλλησε. Δοκίμασε το
  • έχεις δίκιο. παρ' όλο που το έχω στο προτιμώμενο δεν εμφανίζει στο σήμα τα γράμματα Η & G που εμφάνιζε παλιά. Είναι άραγε πρόβλημα αυτό; Και τι συνέπειες έχεις;
    Άν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει.
  • Διαφήμιση
  • Στο δικό μου hongmi που τεστάρω τις ROM όλα είναι εντάξει.
    Βέβαια έχω τα τελευταία αρχεία της μετάφρασης περασμένα, οπότε θα δούμε εάν διορθώσει και το δικό σας πρόβλημα την Παρασκευή - Σάββατο που θα βγάλουμε την νέα GTV-3.5 (4.5.16) ROM.
    Images
    • Screenshot_2013-05-15-16-31-40[1].png

118,76 kB, 1.280×720, viewed 85 times
    • Screenshot_2013-05-15-16-31-46[1].png

66,15 kB, 720×1.280, viewed 88 times
    • Screenshot_2013-05-15-16-32-09[1].png

66,41 kB, 720×1.280, viewed 90 times
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο να επιλέξεις προτιμώμενο δίκτυο.
    απλά πριν, στην αρχική οθόνη όπου έδειχνε την μπάρα του σήματος έλεγε & τι σήμα ήταν δηλαδή Η ή G, ενώ τώρα όχι
  • Ο/H sothatz έγραψε:

δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο να επιλέξεις προτιμώμενο δίκτυο.
    απλά πριν, στην αρχική οθόνη όπου έδειχνε την μπάρα του σήματος έλεγε & τι σήμα ήταν δηλαδή Η ή G, ενώ τώρα όχι

Μα αυτό σου δείχνω στις φωτο....
    Αν δεις επάνω στην μπάρα εμφανίζονται κανονικά τα σύμβολα H & E ή G ανάλογα σε τι δίκτυο συνδέθηκε.

• Ο/H sothatz έγραψε:

δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο να επιλέξεις προτιμώμενο δίκτυο.

εδω δεν μιλαμε για εμφανισιακό θέμα σε μενα αν φαίνεται ή οχι το Η ή το Ε αλλά δεν πιανει σήμα για ομιλία....Μιλαμε με πέρνουν τηλέφωνο και μου λενε οτι ακούγομαι χάλια...Δεν γίνεται να περιμενω μαλον θα παω σε αλλη και θα ξαναπερασω οταν βγει...ειπαμε καλα όλα τα καλούδια αλλα το τηλεφωνο πανω απ ολα ειναι για να μιλαμε και αν δεν μπορουμε να μιλαμε τι να το κάνω....αν θα εχει σωστή μετάφραση ή οχι??? Δεν θέλω να θίξω την δουλεια των παιδιών με αυτό που λεω προς θεού αλλά το δικο μου ΜΙ3 δεν ειναι λειτουργικο πλέον. Βγαζω βαζω καρτες για να μιλήσω με αλλο τηλεφωνο.... Σε τι μου προτείνετε να γυρίσω??? Υπαρχει κατι σε ελληνικό έστω και προσωρινα....η να παω στην 4.5.9 την αγγλική ???
  • Διαφήμιση
  • Θα στο πώ όσο ποιό απλά μπορώ.
    Οταν μία ROM έχει πρόβλημα, έχει πρόβλημα για όλους.
    Δεν κάνει διακρίσεις.
    Εσύ και εγώ και πολλοί άλλοι φοράμε προφανώς την ίδια ROM - έχουμε την ίδια συσκευή, άρα θα έπρεπε να έχουμε τα ίδια αποτελέαματα.
    Εφ΄όσον όμως συμβαίνει περιστασιακά σε 1-2 άτομα ίσως οφείλεται λόγω άλλων παραγόντων.
    Εγώ πχ. πριν από το Flash σε άλλη version κάνω πάντα Factory Defaults για να καθαρίσουν τα "σκουπίδια" που μένουν στο σύστημα από προηγούμενες version.

Ίσως έχω καλύτερη κάλυψη 3G δικτύου - άλλο πάροχο.
    Μπορεί στο τέλος να είναι θέμα της ίδιας της συσκευής.

Εαν δεν είχες πρόβλημα σε προηγούμενες Version ίσως να είναι και πρόβλημα της Kit Kat Version (άλλο RIL - Driver για το modem) και αυτό να μην αρέσει στον πάροχό σου.

Μπορείς αν θέλεις να δοκιμάσεις και την αντίστοιχη Multilang ROM από το miuiandroid.com και να δεις πως τα πάει.
    Αύριο το βράδυ θα βγεί και η νέα έκδοση 4.5.16 και ίσως σου λύσει το πρόβλημα.

Πάντως σας το ξαναλέω....
    Η τελεταία αναβάθμιση, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.
    Περάσαμε από android JB σε ANdroid KK και γι'αυτό το λόγο σχεδόν επιβάλεται ένα σκέτο Factory Defaults το οποίο ειδικά στο Mi-3W δεν θα επειρεάσει τις Εγκατεστημένες εφαρμογές.

• Στο δικο μου άλλες φορες δουλεύει όταν το έχω στην επιλογή για μονο 3g αλλες φορες όχι. Μπορεί να δουλέψει για 4 ώρες και μετα να βγάζει κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Στο προτιμώμενο 3g σπάνια εμφανίζει H και σε μέρη αρκετά κεντρικα
  • Ο/H zk750 έγραψε:

factory defaults πως κάνουμε;

Ρυθμίσεις => Αντίγραφα & Επαναφορά => Επαναφορά εργοστασικών ρυθμίσεων
    και πατάμε κάτω-κάτω το μικρό κουμπάκι που λέει Επαναφορά τηλεφώνου , χωρίς να πειράξουμε τίποτα άλλο.

Θα κάνει επανεκκίνηση, θα σας ζητήσει πάλι αρχικό Setup αλλά όλες οι εφαρμογές θα είναι όπως τις αφήσαμε.
    Δεν σβήνει εφαρμογές ούτε δεδομένα από την SD-Card.

• Διαφήμιση
  • θα το δοκιμασω και εγω το factory reset...αυτο κανονικα το κανουμε πριν περασουμε την αλλη ρομ μεσα ή μετα???ή ειναι το ίδιο?