Ο/H mrvaggos έγραψε:
Καλημέρα. Το πρόβλημα με το 3g συνεχίζεται. Οταν πατάω την επιλογή να λειτουργει μονο με 3g στο κινητό αναγράφει "καμία υπηρεσία" όταν το γυριζω στην επιλογή να ειναι ο πρωτιμώμενος τρόπος το 3g επανέρχεται η sim. Λέτε να μην λειτουργεί η σιμ με 3g? Και αν ναι πως μπορώ να το αλλάξω. Ευχαριστώ
Το ίδιο θέμα παρατήρησα και εγω δεν δοκίμασα με μόνο 3G αλλά με προτιμώμενο 3g μου βγάζει πολύ χαμηλό σήμα στην ίδια εταιρεία σε αλλο τηλεφωνο εχω κανονικό σήμα...Σήμερα πηγα και πηρα καρτα cosmocarta γιατί νόμιζα ότι ήταν του δικτύου το πρόβλημα. Αλλα τα ίδια...Τουλάχιστον της cosmote το δίκτυο εδω στην περιοχή μου ειναι καλύτερο....αρα κάτι συμβαίνει στην απολαβή του σήματος. Μετά παρατήρησα ότι ενω ειναι στο προτιμώμενο 3g όταν εχει μια γραμμή και χάνετε τελείως δεν εχει σήμα καθόλου ενω έπρεπε να γυρναέι φυσιολογιά σε 2G...σωστό??? Δεν το κάνει και μου βγάζει το γνωστό Χ στο σήμα...κομένο τελείως....Αυτό πριν με την αλλη rom που ειχα δεν το ειχα παρατηρήσει...Νομίζω ειναι σημαντικό το θέμα γιατι δεν μπορω να παρω τηλεφωνο ουτε να με παρουν. Και κατα κύριο λογο τα κινητα την πρωτη δουλεια και βασική που κανουν εκτος ολων των αλλων ειναι να περνουν τηλεφωνο και να μιλας...