[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
αρα στο επομενο update θα διορθωθει απο μονο του??οντως ηθελα να γραψω μεγαλο μνμ και απο τοτε τα στελνει με κεφαλαια....
-
-
Παιδιά καλησπέρα βλέπω μια αισθητή διάφορα προς το χειρότερο στην διάρκεια της μπαταρίας και στο σήμα wi fi με τις 2-3 τελευταίες ρομ.. Το έχει παρατήρηση κάποιος άλλος ή είναι μόνο σε μένα? Καμία ιδέα?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Ο/H sifnos1 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα βλέπω μια αισθητή διάφορα προς το χειρότερο στην διάρκεια της μπαταρίας και στο σήμα wi fi με τις 2-3 τελευταίες ρομ.. Το έχει παρατήρηση κάποιος άλλος ή είναι μόνο σε μένα? Καμία ιδέα?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
μπαταρία δεν δοκίμασα , το φορτίζω , θα αναφέρω αύριο
το σήμα wifi , νομίζω στα ίδια επίπεδα είναι ,( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Καλησπέρα στην παρέα, είναι ένας τύπος που βγάζει κάθε φορά για κάθε update της miui έκδοση με strip unicode του mms.apk. Ας δοκιμάσει κάποιος κάτοχος mi3 ή mi4 και να αναφέρει αν του δούλεψε..
ZduneX25's Files :: BasketBuild -
Μια βοήθεια για την πυξίδα ρε παιδιά! Γιατί μου ζητάει πάρα πολύ συχνά Calibration?
Ευχαριστώ. -
Ο/H sifnos1 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους,
Εγώ νομίζω πως στο θέμα της μπαταρίας υπάρχει βελτίωση (και μάλιστα σημαντική).
Με ανοιχτά 3g, gps, wifi μόνιμα (όμως είμαι το 90% της ημέρας σε χώρους με wifi),30 λεπτά κλήσεις (ανά ημέρα) και 1 ώρα πλοήγηση - όλα αυτά κατ'εκτίμηση - και μου κρατάει δύο μέρες γεμάτες (φόρτιση 1 φορά στα δύο βράδια).
Να τονίζω ότι ποτέ δεν έχει σβήσει στην δεύτερη νύχτα (έχει πάντα 5-10%) πριν το φορτίζω. -
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα