παιδια μια ερωτηση οταν βγει με το καλο v6 για το red rice,λογικα παλι με φλασαρισμα δεν θα περναει?απλα το μονο πρεπει να γινουν και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?μιας που μπαινει v6?
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Στην διαδικασία δε θα αλλάξει κάτι.
Αλλά όταν με το καλό βγει, θα ενημερωθείτε αν χρειαστεί τίποτα ιδιαίτερο. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Στην διαδικασία δε θα αλλάξει κάτι.
Αλλά όταν με το καλό βγει, θα ενημερωθείτε αν χρειαστεί τίποτα ιδιαίτερο.
παντος θα παρει ετσι δεν ειναι?δεν θα το παρατησουν σαν μοντελο λογικα μιας οταν πρωτοβγηκε εκανε τρελες πωλησεις. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
UPDATE:
Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την MIUI V6 (Kit Kat) στις συσκευές τους (Mi-2/S & Mi-2A)
Tρέχουσα έκδοση 4.12.5
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Πρώτα κάνουμε Flash την FastBoot ROM με τον οδηγό που περιγράφεται παρακάτω, και μετά μέσα από τον Updater(Aναβάθμιση) της ΜIUI κάνουμε Flash την Ελληνική Έκδοση
ΚΑΛΟ Download....
Και ειναι 4.4 miui v6 στα Ελληνικα ; -
-
-
-
καποια στιγμη με την τελευταια ρομ μου εμφανιστηκαν ειδοποιησεις στην οθονη κλειδωματος, κατω χαμηλα εκει που το ξεκλειδωνεις, αλλα δεν τις ξαναειδα, το ειδε κανενας αλλος, ειναι καποια ρυθμιση;
-
Ο/H saleakos έγραψε:
καποια στιγμη με την τελευταια ρομ μου εμφανιστηκαν ειδοποιησεις στην οθονη κλειδωματος, κατω χαμηλα εκει που το ξεκλειδωνεις, αλλα δεν τις ξαναειδα, το ειδε κανενας αλλος, ειναι καποια ρυθμιση;
εκεί πηγαίνουν οι ειδοποιήσεις , emails , vibep , facebook κ.λ.π.
Ρυθμίσεις / γραμμή κατάστασης ,
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
παντος στο διπλανο φορουμ το ξενο γραφει 4.12.5 - FINAL MIUIv5
αρα η συγκεκριμενη μαλλον για το κινητο μας τελειωσε θα βγει κατευθιαν v6 -
Παιδιά πήρα το κινητό στα χέρια μου, είμαι κατά ευχαριστημένος, φόρτωσα V6 ελληνική χωρίς κανένα πρόβλημα και όλα καλά! Ένα τεράστιο μπράβο σε εσάς που ασχολείστε με τις ROM για να έχουμε να παίζουμε
! Τώρα να ρωτήσω όμως, υπάρχει τρόπος να κάνουμε στο Call Screen (είτε όταν μας πέρνουν είτε κατά τη διάρκεια της κλήσης) να φαίνεται Fullscreen η φωτό και όχι δίπλα στον αριθμό?
-
Ο/H ryk έγραψε:
Άντε να δω πότε θα πάρουμε σειρά εμείς που έχουμε το Note 3G.....
Ρε μπας και μας ξεχάσανε;
Η τελευταία ROM πάει σφαίρα χωρίς κανένα πρόβλημα, και αφού οι "μαμά" δεν έβγαλε κάτι καινούριο μας βλέπω ντουγρού για 4.4 V6.
Ή μήπως πάμε κατευθείαν σε LOLIPOP ???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα