[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Ο/H SomniusX έγραψε:
αλλάζεις το Default SMS app με το 8sms και του λες Strip all unicode characters
αυτό είναι άσχημο βασικά :))
προγράμματα υπάρχουν πολλά , το θέμα είναι να υπάρχει και υποστήριξη για dual sim (για μας που έχουμε το ρύζι)
θα μπορούσε να βάλει και το go sms και το handcent κλπ κλπ
αν θέλει dual sim , το go sms δυστηχώς έχει κάποια θέματα ώρες ώρες (χάνει μηνύματα και αν έχεις σβήσει/απενεργοποιήσει το stock δε τα λαμβάνεις ποτέ)
οπότε μια λύση είναι αυτή που είπα εγώ
τα εχω δει ολα αυτα τα προγραμματα αλλα ειναι μαπα εντελως , δεν με βολευει
κριμα παντως να μη μπορει να φτιαχτει ενα τετοιο προβλημα που τουλαχιστον για εμενα το θεωρω τεραστιο προβλημα
εχω κανει τη κοσμοτε πλουσια -
Ο/H prekasg έγραψε:
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Ο/H SomniusX έγραψε:
αλλάζεις το Default SMS app με το 8sms και του λες Strip all unicode characters
αυτό είναι άσχημο βασικά :))
προγράμματα υπάρχουν πολλά , το θέμα είναι να υπάρχει και υποστήριξη για dual sim (για μας που έχουμε το ρύζι)
θα μπορούσε να βάλει και το go sms και το handcent κλπ κλπ
αν θέλει dual sim , το go sms δυστηχώς έχει κάποια θέματα ώρες ώρες (χάνει μηνύματα και αν έχεις σβήσει/απενεργοποιήσει το stock δε τα λαμβάνεις ποτέ)
οπότε μια λύση είναι αυτή που είπα εγώ
τα εχω δει ολα αυτα τα προγραμματα αλλα ειναι μαπα εντελως , δεν με βολευει
κριμα παντως να μη μπορει να φτιαχτει ενα τετοιο προβλημα που τουλαχιστον για εμενα το θεωρω τεραστιο προβλημα
εχω κανει τη κοσμοτε πλουσια
μα αυτό που είπα εγώ είναι το κανονικό πρόγραμμα της miui απλά πειραγμένο για να στέλνει 145+ χαρακτήρες στα ελληνικα (κεφαλαία όλα) -
Λιγάκι υπομονή να κάνετε και θα έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις να σας χαρίσουμε.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Λιγάκι υπομονή να κάνετε και θα έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις να σας χαρίσουμε.
Εκανα την αναβάθμιση στην Gtv3.5 4.4.2 4.5.16 και προς ευχάριστη εκπληξη μου έκανε λιγοτερο από ένα λεπτό να ολοκληρώσει την αναβάθμιση..!!
Ελπίζω βέβαια η καινούρια Rom να χει καλύτερη διαχείριση και διαρκεια στον τομέα της ενεργειας, γιατί κι εγώ με τη σειρα μου παρατήρησα μείωση της απόδοσης στην μπαταρία κατα 25 με 30% στο mi3 μου απο όταν άλλαξα σε kit-kat...!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Προσπαθώ να κάνω Mounting NTFS και FAT32 USB stick στο Mi3 με OTG cable χωρίς καμία επιτυχία .
Δοκίμασα και το Paragon exFAT, NTFS & HFS+ και το [root] Ntfs Mounter αλλά και πάλι τίποτα
play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter
play.google.com/store/apps/details?id=com.kwull.ntfsmounter
Μήπως η ROM έχει πρόβλημα ?
Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει και να μας ενημερώσει άμα δουλεύει
Με το [root] StickMount δούλεψε
play.google.com/store/apps/det…luZmlyZS5zdGlja21vdW50Il0.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Zioa ().
-
Ούτε τo WiFi DIRECT μετη τηλεωραση δουλεύει
-
Αυτό με την μπαταρία όντως ισχύει γιατί έχει μειωθεί κατα πολύ η ενέργεια
-
Ρε παιδια, μονο εγω παρατηρησα οτι το ηχειο για το αυτι εχει μεγαλη ενταση?? Οταν μαλιστα δυναμωνω στο τερμα ακουγεται λες και ειναι απο το μεγαφωνο!
-
-
Μετά την επανεκκίνηση μου, δείχνει το ΜΙ και μετά τίποτα, δεν φορτώνει. Προσπάθησα να μπω TWRP αλλά πάλι δεν κάνει τίποτα.
Τι να κάνω; Η οθόνη μένει λίγο φωτισμένη, ούτε δείχνει ότι φορτίζει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα