Reporting για Redmi Note 4G, απροβλημάτιστο OTA Update από τη θαλπωρή του παπλώματος μου. Μ'αρέσει το add-on στο Notification Screen που δείχνει πόσο Data απομένει, και το Perfomance Mode Shortcut στα Toggles. Προβλήματα δεν έχω δει. Wi-Fi Ok, 4G Ok, Τηλέφωνο Οκ, μηνύματα δεν έχω τσεκάρει, μετά το Update αν πατήσω Clean Memory έχω περίπου 1.1GB ελεύθερο, καλύτερα από τα 800-700 που είχα με την 4.12.5. Έχω ένα μικρό παράπονο που ζεσταίνεται αν το ζορίσεις λιγάκι και κόβει ταχύτητα στην CPU, και νομίζω ζεσταίνεται λίγο too much αν φορτίζεις και το χρησιμοποιείς (είτε browsing είτε call (καλά σε κλήση είχε ζεματίσει και το έβγαλα από τη φόρτιση και μέσα σε 5 λεπτά κρύωσε), αλλά αυτό είναι θέμα από μαμά αν δεν κάνω λάθος. Κατά τα άλλα όλα cool!
Α, η κάμερα δε τραβάει με τίποτα HDR. Ούτε με την Original Camera, Ούτε με την Google Camera. Με την Original λέει τραβάει, αλλά δεν είναι HDR το αποτέλεσμα, με την Google κολλάει/κρασάρει.
Α, η κάμερα δε τραβάει με τίποτα HDR. Ούτε με την Original Camera, Ούτε με την Google Camera. Με την Original λέει τραβάει, αλλά δεν είναι HDR το αποτέλεσμα, με την Google κολλάει/κρασάρει.