Βρήκα ένα bug στην καινούργια έκδοση. Όταν ακούω μουσική είτε από Spotify είτε από το musixmatch και κατεβάσω τη statusbar, τότε κρασάρει όλο το σύστημα και απαιτείται επανεκκίνηση.. Συγκεκριμένα μου λέει κάτι μέσα στις άκρες ότι το Android system σταμάτησε να λειτουργεί ή κάτι τέτοιο. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα;
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H mike-doc έγραψε:
Βρήκα ένα bug στην καινούργια έκδοση. Όταν ακούω μουσική είτε από Spotify είτε από το musixmatch και κατεβάσω τη statusbar, τότε κρασάρει όλο το σύστημα και απαιτείται επανεκκίνηση.. Συγκεκριμένα μου λέει κάτι μέσα στις άκρες ότι το Android system σταμάτησε να λειτουργεί ή κάτι τέτοιο. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα;
Το επιβεβαιώνω..! Μόλις το δοκίμασα σε μια συσκευή Mi3 που έχω εδώ και φοράει την GTV-4.12.19 και όντως... κρασάρει όλο το σύστημα και χρειάζεται επανεκκίνηση. (η δοκιμή έγινε ακούγοντας το Spotify). Το μήνυμα που βγάζει δεν διαβάζεται.... απλά αναβοσβήνει εξαιρετικά γρήγορα! -
Ο/H mike-doc έγραψε:
κάνε καθαρισμό τις δύο εφαρμογές
απο την εφαρμογή Μουσική είναι εντάξει
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H mike-doc έγραψε:
κάνε καθαρισμό τις δύο εφαρμογές
απο την εφαρμογή Μουσική είναι εντάξει
Δυστυχώς δεν γίνεται κάτι με τον καθαρισμό. Το μήνυμα που βγάζει είναι, "η διαδικασία com.androind.systemui έχει σταματήσει να λειτουργεί" -
Ο/H caeser έγραψε:
Δυστυχώς δεν γίνεται κάτι με τον καθαρισμό. Το μήνυμα που βγάζει είναι, "η διαδικασία com.androind.systemui έχει σταματήσει να λειτουργεί"
επανεκκίνηση
Απο την εφαρμογή μουσική ? σε μένα πάει καλά , κατεβάζω και την μπάρα
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
επανεκκίνηση
Το πρόβλημα δεν είναι η μουσική (εφαρμογή) βρε, αλλά το Spotify....
Θα δοκιμάσω και εγώ και θα σας πώ.... -
-
Το έπαθα κι εγώ προχτες.Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Ευχαριστούμε για τη δουλειά που κάνετε!!
-
Ο/H tora33 έγραψε:
επανεκκίνηση
Καλημέρα!
Η εφαρμογή "Μουσική" δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Δουλεύει κανονικότατα. Το πρόβλημα όμως είναι με το Spotify, όπου κολλάει όλο το σύστημα και φυσικά έκανα και επανεκκίνηση.
Βασικά επανεκκίνηση κάνει κάποιος, θέλει δεν θέλει, αλλιώς δεν μπορεί να επανέλθει, ακόμα και μετά το καθαρισμό. Σίγουρα μιλάμε για κάποιο bug στη συγκεκριμένη εφαρμογή.
Απ'ότι βλέπω επιλήφθηκε του θέματος ο Admin... Για να δούμε... -
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε... Εγώ μπορώ να πω ότι πάει τόσο σφαίρα το μι4.... Admin σε ευχαριστούμε πολύ πολύ για την όμορφη και σωστή δουλειά που κάνεις εσύ και όλο το δημιουργικό τμήμα του φόρουμ....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα