[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Ο αγαπητός μας Αδμιν ακόμα και τώρα νέες rom μαγειρεύει ... spiteful
ούτε στα μπουζούκια δεν τον αφήνουν τον άνθρωπο να πάει να χαλαρώσει λίγο... -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H karamela έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ποιος ο λόγος να αναβαθμίσω κάτι το οποίο δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα.
Εμεις όλοι κατεβαζουμε καθε update καθε φορά , ώστε να γινουμε beta testers και ετσι να δημιουργούνται ρομ χωρίς bugs και κολλήματα σαν και αυτη που φοράς εσύ τώρα και δε θες να αλλάξεις
Φίλε μου karamela καλό θα ήταν πριν απαντήσεις σε κάποιο μέλος (μάλλον επιθετικά) να ελέγχεις κάτω από το όνομα του κάποια εικονίδια ή το προφίλ του. Αν το έκανες θα έβλεπες ότι είμαι και εγώ beta tester, ποια συσκευή έχω και τι συζήτηση έγινε μερικά μηνύματα πριν το δικό μου. Με αγάπη....
Πράγματι ,πριν απαντήσω δεν αναζητησα όλο το βιογραφικό σου μιας και το ποστ σου δε φαινόταν χιουμοριστικό ή εστω χαριτωμένο. Οποτε ήμουν λίγο αιχμηρός και σου ζητώ συγγνώμη.Χρόνια πολλά και καλη χρόνια σε ολους!!! -
-
Ο/H DimitrisTS έγραψε:
Υπάρχει μια ελληνική εφαρμογή MiBand ΕΔΩ. Ρίξε μια ματιά μήπως και σου κάνει... (αν σου κάνει, απεγκατέστησε την "παλιά" και εγκατέστησε αυτή...) -
-
Ο/H mike-doc έγραψε:
Παρατήρησα τις προάλλες ότι έχει εξαφανιστεί η εφαρμογή Φακός από τον φάκελο εργαλεία. Επίσης δεν μπορώ να κρατήσω τον φακό αναμμένο πατώντας πάνω στο home button ενώ είναι κλειδωμένη η οθόνη. Μένει λίγο αναμμένος και μετά σβήνει. Πρόκειται για bug ή κάνω κάτι λάθος;
Πρεπει να εχεις πατημενο συνεχεια το Home button για να δουλευει, δεν ειανι bug. -
Ο/H spiv4kl έγραψε:
Ο/H mike-doc έγραψε:
Παρατήρησα τις προάλλες ότι έχει εξαφανιστεί η εφαρμογή Φακός από τον φάκελο εργαλεία. Επίσης δεν μπορώ να κρατήσω τον φακό αναμμένο πατώντας πάνω στο home button ενώ είναι κλειδωμένη η οθόνη. Μένει λίγο αναμμένος και μετά σβήνει. Πρόκειται για bug ή κάνω κάτι λάθος;
Πρεπει να εχεις πατημενο συνεχεια το Home button για να δουλευει, δεν ειανι bug.
Ο Φακός είναι πλέον στη γραμμή κατάστασης.
Στη lock Screen δουλεύει ως εξής:
1. Home Button + Power Off ενεργοποίηση
2. Power Off απενεργοποίηση
Και για τους αγγλομαθείς μερικά από τα νέα tips & tricks της V6==> [Tips & Tutorials] [Update] 37 MIUI 6 Tips & Tutorials You Should Know
"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα