Ούτε τρεις ώρες δεν απέμειναν, θα προλάβετε;
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Mπραβο ρε παιδια.....
-
Ο/H cas21 έγραψε:
Ερωτηση:(χαζη ερωτηση? ) οι roms θα ειναι με root? Και ειδικα για ρυζι η 13 επειδη ειχε αρκετα bugs ειναι πειραγμενη?
Προς το παρόν μόνο STABLE = Χωρίς ROOT.
Μόλις όμως φέρουμε στα ίσια το σύνολο της μετάφρασης, τότε θα φτιάξουμε δική μας Rooted ROM με δικά μας apks... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H cas21 έγραψε:
Ερωτηση:(χαζη ερωτηση? ) οι roms θα ειναι με root? Και ειδικα για ρυζι η 13 επειδη ειχε αρκετα bugs ειναι πειραγμενη?
Προς το παρόν μόνο STABLE = Χωρίς ROOT.
Μόλις όμως φέρουμε στα ίσια το σύνολο της μετάφρασης, τότε θα φτιάξουμε δική μας Rooted ROM με δικά μας apks...
Αρα θα περιμενω την δικια σας ρομ!εγω ειμαι με 4.2.14 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, θα μπορω να περασω την μεταφραση?γιατι η 13 εχει πολλα bugs.θα δουλεψετε πανω στην 13 η θα δημιουργησετε μια δικια σας βασει καποιας αλλης εκδοσης?Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev -
Προς το παρόν θα έχουμε μόνο Stable 13 για το Hongmi γιατί έχει προτεραιότητα το σύνολο της μετάφρασης.
Μόλις ελευθερωθούμε από την μετάφραση θα αναπτύξουμε δική μας Developer ROM και θα έχει όλα τα καλούδια του ROOT + extra Mods - Apps.
Αυτά όμως σε δεύτερο χρόνο γιατί πραγματικά μας έχει εξουθενώσει ο φόρτος των τελευταίων ημερών....
-
-
Update :
Θα μας πάρει λίγο παραπάνω γιατί πριν από λίγο έγινε το τελευταίο Compile στις ROM και επειδή το Upload μου δεν ξεπερνάει τα 3Mbps θα πάρει αρκετή όλα να ανέβουν στον Server.
Κάντε λιγάκι υπομονή παραπάνω και πιστεύω να αποζημιωθείτε για την αναμονή σας.
-
Και αύριο μέρα του θεού ειναι φιλε,
δεν χρειάζεται να σκοτωνεστε όλο το βράδυ.
μπροβο σας για τη προσπαθεια! Καλή ξεκούραση και εις αλλα με υγεία.. -
Update 2 :
Βγήκαν οι ROM με την Ελληνική γλώσσα, και μπορείτε να τις κατεβάσετε από τα links που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα.... => Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμη η 100% Ελληνική MIUI ROM
-
Συγχαρητήρια παιδιά! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους σας!
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα