[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Έχω διαπιστώσει ότι πλέον η αλλαγή από 2G->3G δεν γίνεται παρότι υπάρχει επαρκές σήμα.
Η σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις είναι ελεγμένη σωστή και το δίκτυο είναι της Wind.
Αν επιλέξω απολειστικά 3G, γυρνάει κανονικά σε 3G ή Η.
Δεν είμαι σίγουρος αν οφείλεται στην καινούργια ΡΟΜ αλλά ξεκίνησε να συμβαίνει μετά την τελευταία αναβάθμιση. -
-
Παιδια υπαρχει τροπος να απανταω στις κλησεις με οριζοντια κυλιση οπως στην V5 γιατι εχω την αναλογη θηκη;Με αλλαγη θεματων V5 δεν αλλαξε κατι.
-
Το έχουν ως future request στο official, οπότε μάλλον περιμενεις.
en.miui.com/forum.php?mod=view…hlight=horizontal%2B%2Bv6 -
-
H Version 5 MIUI δεν είναι πλέον διαθέσιμη.
Δεν είναι διαθέσιμη ούτε από την πηγή της (Xiaomi-Miui).... -
πέστο ρε δάσκαλε και έχω διαβάσει όλο το φόρουμ.
Θα στρώσω την τρέχουσα v6.
Ευχαριστώ πολύ. -
Ο/H nautos έγραψε:
Έχουμε τίποτα νεότερο για το root access στη 5.1.9?
Έχω αναρτήσει και θέμα με αυτό.
Το αντιμετωπίζει κανένας άλλος αυτό?
Διάβασε εδώ
Ο/H annonnaki έγραψε:
πέστο ρε δάσκαλε και έχω διαβάσει όλο το φόρουμ.
Θα στρώσω την τρέχουσα v6.
Ευχαριστώ πολύ.
Η τελευταία V5 είναι η GTV-3.21.0-4.8.22 και την έχω backup. Την ανεβάζω τώρα στο dropbox. Θα κάνω edit αυτό το μήνυμα όταν τελειώσει.
EDIT: xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-3.21.0-4.8.22
Μην ξεχάσεις να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων . Διάβασε εδώ πριν περάσεις την V5 -
-
Καλησπέρα και πάλι.
έχω ενα σοβαρό θέμα. Σε mi3 είχα εγκαταστήσει με τον updater την 4.12.26.
Με πήρε ο κάτοχος (ξάδερφος) γιατί αντιμετωπίζει προβλήματα.
Το κινητό συμπεριφέρεται μόνο του. Δεν λειτουργεί πλήθos εφαρμογών. Δεν ανοίγει το κέντρο ασφαλείας (θέλω να δώσω root acces στο titanium back up για να σώσω αρχεία και να κάνω τα wipes). Μπαίνεις στις ρυθμίσεις και προχωράει μόνο του χωρίς να το αγγίζεις. Επίσης όταν το καλείς χτυπάει μετά τον τρίτο τέταρτο χτύπο.
Δεν ξέρω αν σας ακούγεται περίεργο αλλά πραγματικά είναι σαν να ελέγχει κάποιος άλλος το κινητό.
Υπάρχει κάποιος που να έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο;
Επιλογές; -
Ο/H annonnaki έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι.
έχω ενα σοβαρό θέμα. Σε mi3 είχα εγκαταστήσει με τον updater την 4.12.26.
Με πήρε ο κάτοχος (ξάδερφος) γιατί αντιμετωπίζει προβλήματα.
Το κινητό συμπεριφέρεται μόνο του. Δεν λειτουργεί πλήθos εφαρμογών. Δεν ανοίγει το κέντρο ασφαλείας (θέλω να δώσω root acces στο titanium back up για να σώσω αρχεία και να κάνω τα wipes). Μπαίνεις στις ρυθμίσεις και προχωράει μόνο του χωρίς να το αγγίζεις. Επίσης όταν το καλείς χτυπάει μετά τον τρίτο τέταρτο χτύπο.
Δεν ξέρω αν σας ακούγεται περίεργο αλλά πραγματικά είναι σαν να ελέγχει κάποιος άλλος το κινητό.
Υπάρχει κάποιος που να έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο;
Επιλογές;
Είχες εγκαταστήσει; Τώρα τι έχει; Μήπως έβαλες παλαιότερη και ειδικά V5. Αν είχες V6 και γύρισες σε V5 με οποιοδήποτε τρόπο (με εγκατάσταση ROM ή με επαναφορά backup) τότε επιβάλλεται να κάνεις και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ακόμα και V6 παλαιότερη να βάλεις, καμιά φορά υπάρχουν προβλήματα (ανάλογα τις αλλαγές που είχε η νεότερη που είχες βάλει) και χρειάζεται πάλι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα