Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά στο mi3w πάει μια χαρά και σφαίρα και δεν ζεσταίνεται. Μόνο ο ήχος lock unlock άλλαξε.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H John Baron έγραψε:
Πέρασα σήμερα το πρωί την 5.1.24, και ενώ το κινητό "κοιμόταν" όσο εγώ οδηγούσα τώρα που το έβγαλα από τη τσέπη, ζεματάει και κολλάει. Έκανα reboot, θα ενημερώσω σύντομα αν παραμένει το πρόβλημα. [Συσκευή: Note 4G]
BTW, χάλια αυτός ο ήχος για το lock/unlock![]()
Ο/H pasxalis έγραψε:
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά στο mi3w πάει μια χαρά και σφαίρα και δεν ζεσταίνεται. Μόνο ο ήχος lock unlock άλλαξε.
Ο/H prekasg έγραψε:
ναι αλλαξε ο ηχος στο Unlock και προτειμω τον παλιο. γινεται να τον επαναφερουμε ;;;
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H prekasg έγραψε:
ναι αλλαξε ο ηχος στο Unlock και προτειμω τον παλιο. γινεται να τον επαναφερουμε ;;;
Καταλαβαίνεις ότι τέτοιες περιπτώσεις, είναι εντελώς υποκειμενικές. Ποτέ δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλουςΦυσικά και μπορείτε να το αλλάξετε και μόνοι σας από την προηγούμενη ROM, σε λιγότερο από 3 λεπτά, με οποιοδήποτε root file manager. Βρίσκονται στο /system/media/audio/ui/
Ο/H prekasg έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H prekasg έγραψε:
Καταλαβαίνεις ότι τέτοιες περιπτώσεις, είναι εντελώς υποκειμενικές. Ποτέ δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλουςΦυσικά και μπορείτε να το αλλάξετε και μόνοι σας από την προηγούμενη ROM, σε λιγότερο από 3 λεπτά, με οποιοδήποτε root file manager. Βρίσκονται στο /system/media/audio/ui/
ωραιος.... τα βρηκα τωρα μενει να βρω και τα παλια ogg του lock/unlock screen![]()