Με nova launhcer δεν εχω καμμια επανεκκινηση
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
χαχα μπήκα για να ποστάρω και εγώ ότι είχα αυτό το θέμα
-
-
όχι ακόμα το έχω . κακή χρήση γραμματικής σόρυ
-
Καλημέρα, μια ερωτησουλα παιδιά. Η αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης, σας δουλεύει σωστά;; Γιατί ουσιαστικά δεν βλέπω να αλλάζει...
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα, μια ερώτηση... Δεν ξέρω εαν έχει τύχει σε κάποιον απο εσάς, αλλά συνδέω την θύρα τιυ αυτοκινήτου, obd με Bluetooth και κανονικά δούλευε με όλα τα κινητά που είχα, αλλά τώρα βλέπω, ότι κάνει συζευξη, αλλά δεν προσπαθεί να συνδεθεί...
Έχει να κάνει κάτι με το miui.. Όχι με την συσκευή... Μπορούμε κάπως να αναγκασουμε το κινητό να κάνει συζευξη και μετά σύνδεση;
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalkgood is never enough...always you can do better..... -
Ο/H Emplokeas έγραψε:
Καλημέρα, μια ερώτηση... Δεν ξέρω εαν έχει τύχει σε κάποιον απο εσάς, αλλά συνδέω την θύρα τιυ αυτοκινήτου, obd με Bluetooth και κανονικά δούλευε με όλα τα κινητά που είχα, αλλά τώρα βλέπω, ότι κάνει συζευξη, αλλά δεν προσπαθεί να συνδεθεί...
με elm27 προσπαθεις? -
δεν ξέρω αν είναι bug ή as intended αλλά όταν κάνω αναζήτηση με το Miui και όχι με το google τα αποτελέσματα τα ψάχνει με το default browser και όχι με το chrome που έχω σετάρει σαν default
-
παντως με την 5.2.6 πολλα fc στον browser, κακη χρηση μνημης και υποστηριξη τοστιερας
-
Ο/H Emplokeas έγραψε:
Καλημέρα, μια ερωτησουλα παιδιά. Η αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης, σας δουλεύει σωστά;; Γιατί ουσιαστικά δεν βλέπω να αλλάζει...
Έχει να κάνει κάτι με το miui.. Όχι με την συσκευή... Μπορούμε κάπως να αναγκασουμε το κινητό να κάνει συζευξη και μετά σύνδεση;
Με OBD ΙΙ και Torque δουλεύω το αμάξι. Όταν πατήσεις να κάνεις τη συζευξη την κάνεις, και μετά δεν συνδέεις το κινητό στο OBD, αλλά όταν ανοίξεις την εφαρμογή που θες, ψάχνει και συνδέεται από μόνη της! Τουλάχιστον έτσι κάνει εμένα με το Torque -
Ο/H John Baron έγραψε:
Ο/H Emplokeas έγραψε:
Με OBD ΙΙ και Torque δουλεύω το αμάξι. Όταν πατήσεις να κάνεις τη συζευξη την κάνεις, και μετά δεν συνδέεις το κινητό στο OBD, αλλά όταν ανοίξεις την εφαρμογή που θες, ψάχνει και συνδέεται από μόνη της! Τουλάχιστον έτσι κάνει εμένα με το Torque
ετσι το δουλευω και εγω χρονια,και στον αγραφο. το οβδ2 ειναι με elm27 και ειναι ετσι οπως ακριβως προλαλησας.βεβαιωσου ομως να εχεις κανει configure το βτ στις ρυθμισεις -
έμενα σύζευξη κάνει το κινητό κ λειτουργεί μια χαρά... απλά δεν φορτίζει όταν το συνδέω στη θύρα υσβ !
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα