[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H mv_best έγραψε:
παίδες στο mi2s με την 13.2.5 μόλις ανοίγει η του κάνω επανεκκίνηση,μου βγάζει com.Google.process.location έχει τερματιστεί.Ξέρει κανείς κανένα fix?
Σου πετάει το μήνυμα κάθε τόσο ή μόνο στην αρχή ? -
Θα σας παρακαλέσω όσοι έχετε να αναφέρετε Bugs στις ROM, να το κάνετε στον BugTracker ή στο φόρουμ Bug Corner.
-
Ο/H mv_best έγραψε:
παίδες στο mi2s με την 13.2.5 μόλις ανοίγει η του κάνω επανεκκίνηση,μου βγάζει com.Google.process.location έχει τερματιστεί.Ξέρει κανείς κανένα fix?
Αν απενεργοποιήσεις την Πρόσβαση στην Τοποθεσία μου τι κάνει? -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H pasxalis έγραψε:
Λοιπόν έγινε η αναβάθμιση αλλα δύο φορές μου εκανε το εξής.
Ποιά συσκευή παρουσιάζει το πρόβλημα και με ποιό τρόπο αναβαθμίστηκε??
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H pasxalis έγραψε:
μιλάω για το mi3w με την τελευταία custom rom την ελληνική. Η αναβάθμιση έγινε όπως και τις άλλες φορές απο την αναβάθμιση.
Εγιναν wipes?? -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H mv_best έγραψε:
Σου πετάει το μήνυμα κάθε τόσο ή μόνο στην αρχή ? -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H mv_best έγραψε:
Αν απενεργοποιήσεις την Πρόσβαση στην Τοποθεσία μου τι κάνει? -
Θα το δούμε....
Μπορεί να πήγε κάτι στραβά στα Strings του Framework για το location.
Δοκίμασε να δεις αν σου δουλεύει ο καιρός μόνο με WiFi (αν σου βρήσκει τοποθεσία)
-
Ok ευχαριστώ,λογικά αυτό είναι με τα στριγκακια
-
Ο/H mv_best έγραψε:
Ok ευχαριστώ,λογικά αυτό είναι με τα στριγκακια
Μέχρι να το δούμε (αν ξέφυγε κάτι), κάνε καθαρισμό δεδομένων στο Ρυθμίσεις > Εφαρμογές, σε όλες τις εφαρμογές Google που θα βρείς εκεί και ξαναδοκίμασε.
-
Σε όλες φίλε μου?μήπως δημιουργηθεί σε άλλες θέμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα