Συχνά με βγάζει το παρακάτω μήνυμα χωρίς λόγο ή να κάνω κάτι στο κινητό.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Κοιτούσα στο αγγλικό φόρουμ τι διορθώνει η νέα έκδοση που θα έχουμε αυτή την εβδομάδα και είδα το εξής....
Fix - Blue screen error in booting up (Mi 3) (03-19)
Από πότε είχαμε Windows μέσα στο κινητό και βλέπουμε BSOD!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Κοιτούσα στο αγγλικό φόρουμ τι διορθώνει η νέα έκδοση που θα έχουμε αυτή την εβδομάδα και είδα το εξής....
Από πότε είχαμε Windows μέσα στο κινητό και βλέπουμε BSOD!?
Σε λίγο καιρό είναι πιθανό να δούμε Windows 10 αφού ετοιμάζεται ειδική έκδοση για το Mi4. Πιο μετά μπορεί να δούμε και για άλλα Xiaomi. Πάντως η Blue screen εμφανίζεται στο δικό μου Mi3. -
Ο/H gripas4 έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Από πότε είχαμε Windows μέσα στο κινητό και βλέπουμε BSOD!?
Σε λίγο καιρό είναι πιθανό να δούμε Windows 10 αφού ετοιμάζεται ειδική έκδοση για το Mi4. Πιο μετά μπορεί να δούμε και για άλλα Xiaomi. Πάντως η Blue screen εμφανίζεται στο δικό μου Mi3.
Εγώ μόνο στο Η/Υ την έχω δει κάποιες φορές, στο κινητό ποτέ, γι' αυτό μου φάνηκε περίεργο που το είδα γραμμένο.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Εγώ μόνο στο Η/Υ την έχω δει κάποιες φορές, στο κινητό ποτέ, γι' αυτό μου φάνηκε περίεργο που το είδα γραμμένο.
Δεν είναι το bsod που λέμε στα πισιά. Είναι απλά ένα flash blue screen που γίνεται ακαριαια με το που ανοίγει ο bootloader στο mi3. Το έχω και εγώ και μετά απο ψάξιμο κατάλαβα οτι το παθαίνει όταν γίνεται αλλαγή στον bootloader (εγώ έχω δοκιμάσει αρκετές ρομς που άλλαζαν το bootloader image οπότε και το έχω αυτό το blue screen τώρα). -
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Εγώ μόνο στο Η/Υ την έχω δει κάποιες φορές, στο κινητό ποτέ, γι' αυτό μου φάνηκε περίεργο που το είδα γραμμένο.
Δεν είναι το bsod που λέμε στα πισιά. Είναι απλά ένα flash blue screen που γίνεται ακαριαια με το που ανοίγει ο bootloader στο mi3. Το έχω και εγώ και μετά απο ψάξιμο κατάλαβα οτι το παθαίνει όταν γίνεται αλλαγή στον bootloader (εγώ έχω δοκιμάσει αρκετές ρομς που άλλαζαν το bootloader image οπότε και το έχω αυτό το blue screen τώρα).
Αααα, τέτοιο .εχω δει μία φορά στο Note 4G, όχι στο Mi3. Τώρα μπορεί να έτυχε και να μην το είδα τις άλλες φορές. Είπα και εγώ....BSOD!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
UPDATE :
Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.3.20 ROM για τις παρακάτω συσκευές...- Mi3w => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.3.20.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
- Mi4 wcdma => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.3.20.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
Changelog της τρέχουσας έκδοσης ανά συσκευή.
Mi-3W (WCDMA)
- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
- Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.3.20 MIUI ROM
- Aναβάθμιση των apks στο data/app
- Fine Tunning (Χρήση πόρων)
Mi-4 (WCDMA)
- Mi3w => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.3.20.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
-
UPDATE:
Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.3.20 ROM για το RedMi Note 4G/LTE..- Redmi Note 4G/LTE => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_GTV-5.3.20.zip ([lexicon]V6 + CWM Recovery[/lexicon])
Changelog της τρέχουσας έκδοσης.
- Redmi Note 4G/LTE => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_GTV-5.3.20.zip ([lexicon]V6 + CWM Recovery[/lexicon])
-
Καλησπέρα σε όλους! Βλέπω στο αγγλικό φόρουμ ότι έχει βγει μια αρκετά σταθερή beta έκδοση για το hongmi 1. Υπάρχει περίπτωση να την δώσετε σύντομα η περιμένετε για την stable? Ορίστε και το λινκ.
Hongmi V6? | Page 2 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
-
UPDATE :
H πρώτη ΒΕΤΑ V6 MIUI ROM για το Hongmi/RedRice 1 (WCDMA) είναι έτοιμη για λήψη....
- Hongmi - RedRice 1 (WCDMA) => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-5.3.20.zip (V6 BETA - Root - TWRP Recovery)
Changelog της τρέχουσας έκδοσης.
Hongmi - RedRice 1 (WCDMA)- Πρώτη ΒΕΤΑ V6 ROM για το Hongmi
θα πρέπει να κάνετε Factory Reset/Default από το Recovery πριν περάσετε την ROM...
Καλό Download... -
Επιτελους η πρωτη v6 για το ρυζακι μας ,έφτασε. Η δοκιμή εγινε άμεσα .Στον λίγο χρόνο που την αφησα διαπίστωσα οτι παρά την καλη ραμ η συσκευη εγινε πιο αργη και οτι η εφαρμογη τηλεφωνου δεν δουλεύει. Επειδη χρειαζομαι το τηλ περασα ξανα στην v5 4.11.14 που την θεωρώ αριστη.Παντος το νερο μπηκε στο αυλακι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα