Πρόβλημα συνδυασμού Facebook με messenger
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Καλησπερα σε ολους,αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα με το κινητο μου MI3.το κινητο μου εκλεισε και οταν το ανοιγω κολλαει στο logo mi.com και δεν κανει τιποτα.το χειροτερο ειναι οτι το συνδεω στο pc για να περασω update να στρωσει και δεν συνδεεται με τιποτα...παιδια καποιος ας με βοηθησει δεν ξερω τι να κανω.στο system 1 και system 2 δεν υπαρχει τιποτα πως μπορω να περασω τωρα εγω την ελληνικη για να την κανω flash???
-
Ο/H kostaskk έγραψε:
Για το note 3g ευχαριστώ για τη βοήθεια απλα στις οδηγίες που μου εγραψες στο φάκελο εργαλεία και μετα αναβαθμιση δεν υπαρχουν 3τελιτσες πανω δεξια για να συνεχίσω την εγκατάσταση (έχω την ελληνική stable 40 5.2.10) πως θα συνεχίσω;
Αν έχεις V5 MIUI ,Πάτα το αριστερό πλήκτρο αφής και θα σου βγάλει το μενού με τις επιλογές...
Ο/H harvad έγραψε:
Καλησπέρα χρόνια πολλά ,καλή Ανάσταση!
Admin ποια recovery έχει η νέα rom?Απομόνωσα το φάκελο recovery με το winrar για να την περάσω.Έχω TWRP v2.8.1.0 by cloud και δεν θέλω να αλλάξει!
Έχει Έχω TWRP v2.8.2.0 by cloud, ποιό πρόσφατη έκδοση
Ο/H George_Oiko έγραψε:
Καλησπερα σε ολους,αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα με το κινητο μου MI3.το κινητο μου εκλεισε και οταν το ανοιγω κολλαει στο logo mi.com και δεν κανει τιποτα.το χειροτερο ειναι οτι το συνδεω στο pc για να περασω update να στρωσει και δεν συνδεεται με τιποτα...παιδια καποιος ας με βοηθησει δεν ξερω τι να κανω.στο system 1 και system 2 δεν υπαρχει τιποτα πως μπορω να περασω τωρα εγω την ελληνικη για να την κανω flash???
Θα τα πούμε στο θέμα που άνοιξες ή σε Chat... -
Ο/H cas21 έγραψε:
Και προσωπικο προβλήματακι η αδύνατη εγκατάσταση του απαραίτητου λόγω δουλειάς "αγορασμενου" navigon.
Τα "αγορασμένα" navigon και sygic δεν είναι από τις εφαρμογές που παίζουν παντού (οπότε δεν είναι θέμα rom).
Δοκιμάζεις αναγκαστικά άλλη εκδοχή του "αγορασμένου" app και ελπίζεις να παίξει
Εχεις δοκιμάσει το Here να δεις αν κάνεις την δουλειά σου;
έχω sygic εγώ αλλά το είχα πληρώσει όταν είχε προσφορά οπότε δεν έτυχε να δουλέψω άλλο, μόνο λίγο το Here αλλά σε windows συσκευή
εχεις παρατηρήσει κάποιο άλλο θέμα ; γιατί ψήνομαι πολύ να βάλω την last (μετά από 10 μήνες που ήμουν καθαρός) γιατί βαρέθηκα να δουλεύω το Mifit με virtual box
-
Εδω και 4 χρονια navigon δουλευω. Εχω πολλες εκδόσεις. Οι ιδιες δουλευουν άψογα σε v5 και jelly been.Οπως οι ιδιες δουλεουν σε v6 και κιτ κατ φιλων με αλλα τηλεφωνα (παντα μιλαμε για miui).Το προβλημα ειναι οτι σταματάει η εφαρμογη στην ενεργοποιηση γιατι και καλα δεν βρίσκει δίκτυο. Το ειχα ξανασυναντησει με miui σε htc desire.Τοτε λύθηκε σε μεταγενεστερη εκδοση χωρις να μαθω πως.Τωρα το ψαχνω.
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.4.10 ROM για το RedMi 2 ...Changelog της τρέχουσας έκδοσης.
- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
- Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.4.10 MIUI ROM
- Aναβάθμιση των apks στο data/app
- Fine Tunning (Χρήση πόρων)
- Fix του Network Locator
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.4.10 ROM για το Mi-Note/PRO...- Mi-Note/Pro => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_virgo_GTV-5.4.10.zip
Changelog της τρέχουσας έκδοσης.
Mi-Note/Pro
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.4.10 ROM για το Mi-2A...
Καλό Download....
Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την MIUI V6 (Kit Kat) στις συσκευές τους (Mi-2A)
Tρέχουσα έκδοση 5.4.10
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Αν δεν έχουμε ήδη περασμένη μία BETA ROM, πρώτα κάνουμε Flash την FastBoot ROM με τον οδηγό που περιγράφεται ΕΔΩ...
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.4.10 ROM για το Mi-Pad...- Μi-PAD => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_mocha_GTV-5.4.10.zip (V6 MIUI)
Changelog της τρέχουσας έκδοσης.
Mi-Pad- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
-
-
Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Κάμερα => Διαγραφή Δεδομενων
-
Ευχαριστώ... Όμως θα χάσω οποιεσδήποτε φωτογραφίες μου?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα