Πάλι ??? τι wipe ??
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Αν εχεις το ρεκοβερι της μιουι κανε wipe user data.Ισως ετσι στρώσει.
-
έκανα wipe cashe και δεν στρώνει !!! τι να κάνω ???????
-
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Παιδιααααα βοήθειααααα
εβαλα την ρομ .. αλλά μετα από restart
μου βγάζει μια ειδοποίηση οτι τα google gapps δεν κανουν load
και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα στο κινητό .. μου το βγάζει ξανα και ξανα αυτόματα και γρήγορα
τι να κάνω >>>>
1.Ρυθμίσεις==>Εφαρμογές==>Google Play Store==>Καθαρισμός Δεδομένων
2. Διαγράφεις το google λογαριασμό σου π.χ. xxx@gmail.com Ρυθμίσεις==>Όλα==>Google==>xxx@gmail.com
3. Επανεκκίνηση και ενεργοποίηση πάλι του google λογαριασμού σου
Στο παρελθόν με τον παραπάνω τρόπο έλυσα παρόμοιο πρόβλημα"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Ο/H cas21 έγραψε:
Kodorevi8ulis μαλλον μιλας για το bachaki που πειραζεις το αρχειο vold.fstab.Αφου λες για χρονο +
Δεν αναφερομαι σε αυτο μιλαω για διαφορες που ειχα σε v5 jelly με v6 kit kat.Εγω δεν ειχα κανει καμια ενοποιηση.Δες στην συσκευη(1foto) 25 gb,.Δεν ξερω γιατι δουλευαν ετσι και αυτο προσπαθω να μαθω.Το bachaki που μαλλον αναφερεσαι επι τις ουσιας εκανε swap .Εγω μιλαω για ενα bachaki που η sd φαίνεται σαν εσωτερικος χωρος.Τεσπα το δοκιμασες και στην κιτ κατ? Κανει δουλεια?
η αλήθεια είναι δεν θυμάμαι με ποιον τρόπο το είχα κάνει , πλέον στην v6 το έκανα με τον Kernel (απλά πράγματα)
και στην φώτο κάτι έχει γίνει , δεν είναι κάτι "επίσημο" , ή είχες κάνει κάτι ή είχες βάλει custom rom
για ενοποίηση υπάρχει ένα tool για mtk που άλλαζε τα partition , μηδένιζες σχεδόν (λίγα Mb) το phone storage και μεγάλωνες αντίστοιχα το system (3 GB περίπου) οπότε και σε συνδιασμό με το swap sd-phone storage δεν έχεις κάποιο θέμα με τον χώρο (με το tool φυσικά έσβηναν τα πάντα από μέσα) -
εκανα wipe user data και περιμένω .. ελπίζω να φτιάξει
-
Δεν ειχα κανει τιποτα.Ουτε partition ειχα πειράξει (δεν ξερω αν γινεται,ουτε αν αξιζει) ουτε καποιο tool .Την μονη ρομ που ειχα βαλει πριν τις δικες μας ηταν του τυπου που ειχε φτιαξει και το ρεκοβερι (sta2z) πριν κανα χρονο.
-
Φτου φτου να μην το ματιάσω...
Μετά το wipe data προς το παρόν είναι ολα καλά... -
Παλικάρια σας μεταφέρω σε άλλο thread, γιατί εδώ δεν είναι χώρος για τέτοιου είδους διάλογο....
H Συνέχεια της συζήτησης για το Lin2SD και τις SC_Cards ΕΔΩ => Link2SD - Partitioning και SD_Cards -
Έχουμε κανένα thread πως συνδέουμε ένα my band πήρα της κόρης για το redmi note 4G και δεν μπορούμε να το συνδέσουμε.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
τελικα αλλο ενα bug στην 5,4,17 δεν μπορεις να αλαξεις τον ηχο κλησης με τιποτα ενω τον επιλεγεις μενει ο αρχικος που εχει το τηλεφωνο μιλαω παντα για το redmi note 3g
-
Ο/H sideris20250 έγραψε:
τελικα αλλο ενα bug στην 5,4,17 δεν μπορεις να αλαξεις τον ηχο κλησης με τιποτα ενω τον επιλεγεις μενει ο αρχικος που εχει το τηλεφωνο μιλαω παντα για το redmi note 3g
Φίλε σε ΜΙ2 αλλάζει κανονικά...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα