[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Καλησπερα!!! Εγω περασα την τελευταια αλλα πλεον δεν εχω ΟΤΑ σε ολους ετσι ειναι?
Στάλθηκε από το MI 3W μου -
Ο/H vaggelis xania έγραψε:
Καλησπερα!!! Εγω περασα την τελευταια αλλα πλεον δεν εχω ΟΤΑ σε ολους ετσι ειναι?
Στάλθηκε από το MI 3W μου
Ναι !
Καταργήσαμε την εφαρμογή ΟΤΑ Updater και ελπίζουμε την επόμενη εβδομάδα να μας κάνει την χάρη ο Server της Xiaomi να ανεβάσουμε τις ROM, ώστε να λάβετε τα Updates από την αναβάθμιση της MIUI. -
κανω κατι λαθος?
-
-
Μήπως είχες κάνει κανένα Dual Boot και έχει γίνει κανένα μπέρδεμα με τα System 1&2 ?
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μήπως είχες κάνει κανένα Dual Boot και έχει γίνει κανένα μπέρδεμα με τα System 1&2 ?
Συγνώμη αλλά δεν ξέρω τι είναι το Dual Boot ( έκανα αναζήτηση στο φόρουμ και έμαθα ) όχι δεν πείραξα τίποτα. Το μόνο που έκανα είναι που έβαλα την cw 12.1 και την έβγαλα και έβαλα την δικιά μας και έκανα καθαρή εγκατάσταση.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην spideman3 ().
-
-
Ο/H Pallaros έγραψε:
λοιπον και σε μενα η rom για το mi3w εχει προβλημα
και δυστυχως δεν εχω καποιον root explorer για να βοηθησω! -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δηλαδή όταν είχες CW.12 Πριν περάσεις την GTV έκανες Factory Deafults/Reset
Ναι τα έκανα μάλιστα έκανα και format όλα και πέρασα την δική μας μέσα από recovery και την μέθοδο adb sideload αλλά τίποτα. Σήμερα την ξανά πέρασα με την μέθοδο miflash και πάλι τίποτα. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα