Ναι, δεν αφήνει τίποτα πίσω....
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Λοιπον γραφουμε τα στραβα αλλα να λεμε και τα καλα.εγω περασα την 3.9 χωρις factory.οχι μονο δεν εχω προβληματα αλλα διορθωθηκε και ενα προβλημα που ειχα με τα βιντεακια απο διαφορα σαιτ.το τηλεφωνο το βλεπω γρηγοροτερο και ενα θεμα που ειχα με το σημα απο τηλεφωνια φαινεται να λυθηκε.μεχρι και η μπαταρια νομιζω κραταει παραπανω.Τυχαιο? Δεν ξερω.Αν δεν ειχα την μανια να αλλαζω ρομ (περιμενω την ρομ με τα καλουδια) θα εμενα ετσι.
-
Ο/H cas21 έγραψε:
Λοιπον γραφουμε τα στραβα αλλα να λεμε και τα καλα.εγω περασα την 3.9 χωρις factory.οχι μονο δεν εχω προβληματα αλλα διορθωθηκε και ενα προβλημα που ειχα με τα βιντεακια απο διαφορα σαιτ.το τηλεφωνο το βλεπω γρηγοροτερο και ενα θεμα που ειχα με το σημα απο τηλεφωνια φαινεται να λυθηκε.μεχρι και η μπαταρια νομιζω κραταει παραπανω.Τυχαιο? Δεν ξερω.Αν δεν ειχα την μανια να αλλαζω ρομ (περιμενω την ρομ με τα καλουδια) θα εμενα ετσι.
Σετάρισες λογαριασμούς e-mail κ.λ.π. χωρίς πρόβλημα δηλαδή? -
Δεν δουλευω e-mail μονο gmail.προσωπικα μαλιστα ειναι απο τα apks που παω και τα σβηνω.
-
Κρίμα ρε παιδιά με την 3.9. Τόσο κόπο κάνετε. Ήθελα να ξερα ο Art ποτε κοιμάται
-
Κοίτα, και εγώ σετάρησα κανονικότατα τα mail που έχω, αλλά η εφαρμογή είναι πολύ Buggy ακόμη, και καμμιά φορά θέλει 2πλα κλικ για να ανοίξει.
-
Αυτό που με ενοχλεί πολύ είναι η Ραμ που μειώθηκε τόσο πολύ. Τα αλλά διορθώνονται.
-
Ο/H aoritis έγραψε:
Κρίμα ρε παιδιά με την 3.9. Τόσο κόπο κάνετε. Ήθελα να ξερα ο Art ποτε κοιμάται
Ελα ντε...
Ξέχασα πότε κοιμήθηκα τελευταία φορά.
Τι να σας κάνω, να σας αφήσω στη μέση με ελλατωματική ROM δε γίνεται ..... -
Ραμ στο 55% με απλο καθαρισμα.τι στο καλο μονο σε μενα δουλευει καλα?
-
Με την προηγουμενη ημουν περιπου στις 15000
-
Να βεβαιώσω και εγώ με τη σειρά μου πως η 3.9 φυσάει.
Μια χαρά μέχρι τώρα με μοναδική εξαίρεση με το E-FAIL (email).
Eμένα δεν μου έκανε χαζομάρες όταν την πέρασα πάνω από την 3.8, αλλά καλού κακού είπα να της τον Φορμάρω (Factory Defaults) για να μην μείνει παραπονεμένη.
Με ένα φορμάρισμα όλα στρώνουν στις γυναίκες διότι και Η ROM θηλυκού γένους είναι,,,, -
Μόλις πέρασα και εγω από οτι φαίνεται ολα είναι εντάξει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα