Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • εκανε τα wipe οπως μου ειπες αλλά δεν βρίσκω το αρχείο update.zip στην sdcard ουτε στην sd-ext.. Εχω κολλήσει στο recovery και δεν ξέρω τι να κάνω.. Μια βοήθεια..;
    Την είχα βάλει και στην εξωτερική κάρτα σαν update.zip και στον εσωτερικό χώρο της συσκευής επίσης σαν update.zip και τώρα δεν την βλέπω πουθενά...
  • Ολα καλά οοοοοουυυφφφφ..! :) Με την βοήθεια του Αντμινιστρέϊτορ MIUI_ART τον οποίο και ευχαριστώ πολύ τα κατάφερα κι έβαλα την v6 κι εγώ αν και...τα χρειάστηκα είναι η αλήθεια.. :)
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην makisagn ().

• MIUI ROM 5.6.5 Πλήρης Αλλαγών
    [Σύστημα]
    Βελτιστοποίηση - Μειωμένη κατανάλωση της μπαταρίας, όταν WiFi δεν είναι συνδεδεμένος (06-04)

Επανεκκίνηση του συστήματος που προκαλείται από ορισμένες τρίτες εφαρμογές μέρος (06-04) - Φιξ
    Fix - WiFi δεν θα μπορούσε να συνδέεται αυτόματα όταν η οθόνη ήταν απενεργοποιημένο (06-04)
    Fix Δια όρφωση πήρε θέματα κατανάλωσης θερμότητας / υψηλής ισχύος σε ορισμένες περιπτώσεις (06-04)

Fix - Όταν συνδέεται σε ορισμένες φορητές συσκευές WiFi, απενεργοποίηση της οθόνης προκάλεσε το για να αποσυνδέσετε (06-04)

[Οθόνης κλειδώματος, Κατάσταση Μπαρ, Μπαρ Γνωστοποίηση]
    Νέα - Προστέθηκε ξεκλείδωμα χειρονομία αναγνώρισης μηχανισμό για την αποφυγή ξεκλειδώματος που προκαλούνται από λανθασμένους χειρισμούς (06-02)
    Fix - Μερικές φορές Mi μπάντα δεν θα μπορούσε να ξεκλειδώσει την οθόνη (06-01)

[Εικόνες]
    Νέα - άλμπουμ Προστέθηκε «Άνθρωποι» για να λύσουμε τις φωτογραφίες σας με την αναγνώριση των προσώπων (06-02)
    Βελτιστοποίηση - Βελτιστοποιημένη Cloud μέθοδο άλμπουμ ρύθμιση (06-02)
    Βελτιστοποίηση - Βελτιστοποιημένη σύννεφο λίστα άλμπουμ UI, όταν επιλέγουν να προσθέσετε μια εικόνα σε ένα άλμπουμ στο σύννεφο (06-02)
    Fix - «Κατ.επιλ.όλων» η επιλογή δεν θα μπορούσαν να επιλεγούν μετά την επιλογή «Επιλογή όλων» στην αρχική σελίδα (06-02)

[Καιρός]
    Fix - Μερικές φορές βρέχει κινούμενα σχέδια δεν αλλάξετε τις κατευθύνσεις σύμφωνα με αισθητήρα βαρύτητας (06-02)
    Fix - διαρροή μνήμης RAM που προκαλείται από την ανταλλαγή καιρικές συνθήκες (06-02)

[Ρυθμίσεις]
    Fix - Πλαίσιο κειμένου έσκασε επάνω επανειλημμένα μετά την εισαγωγή λανθασμένο κωδικό πρόσβασης WiFi (06-01)

[Αγορά]
    Βελτιστοποίηση - Δίκτυο διαγνωστικό χαρακτηριστικό μετακινείται στη σελίδα Σχόλια (06-01)
    Βελτιστοποίηση - Βελτιστοποιημένη απόδοση του συστήματος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας λήψης apps / εγκατάσταση (06-01)
    Fix - Μερικές φορές εισέρχονται κατάστημα App προκάλεσε FC σφάλμα (06-01)

[Ημερολόγιο]
    Διαγραφή - Αφαιρέθηκε το κουμπί αναβολής των υπενθυμίσεων συμβάντων κοινοποίησης (06-02)

[Χρήση Δεδομένων]
    Βελτιστοποίηση - Προστέθηκε κουμπί Ρυθμίσεις στη σελίδα κοινοποιήσεις lockscreen (06-01)
    Νέα - Υποστήριξη δικαιώματα δικτύου προβολή μετά από την κατάσταση του δικτύου δοκιμών (06-02)
    Fix - Ρύθμιση DNS όταν το δίκτυο δοκιμών θα μπορούσε να προκαλέσει FC σφάλμα (06-02)

" Γεωπόνος”

• Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Giannisagal ().

• Διαφήμιση
  • Για το mi4i θα έχουμε κάποια ελληνική ρομ;;; μόλις το παράγγειλα την Τρίτη θα είναι στα χέρια μου.... Ζητώωωωωωωβ....

Συγνώμη για το off topic.....
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • [GTV-5.5.29] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ο/H makisagn έγραψε:

Ολα καλά οοοοοουυυφφφφ..! :) Με την βοήθεια του Αντιμιστρέϊτορ MIUI_ART τον οποίο και ευχαριστώ πολύ τα κατάφερα κι έβαλα την v6 κι εγώ αν και...τα χρειάστηκα είναι η αλήθεια.. :)

Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά δεν ήμουν online. Τελικά γιατί δεν την έβλεπες την ρομ στην εξωτερική κάρτα.; Δεν πιστεύω στο wipe να επέλεξες και το sdcard;

Ο Δημήτρης διανυκτερευσε πάλι,........ 8-)
    Δημήτρη είχα κάτι λάθος στις οδηγιες;

Στάλθηκε με το Xiaomi Hongmi Note 3G μου μέσω Tapatalk.
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().

• Το γράφω και εδώ, λογικά θα το δείτε και την σημερινή rom...η εφαρμογή Mi Fit μεταφράστηκε. Έχει μείνει ένα 10% για την δευτέρα. Μπορείτε να την κατεβάσετε εάν θέλετε από το downloads. Την εφαρμογή αυτή την χρειάζεται και όποιος έχει το Mi Scale, γιατί μέσω αυτής ελέγχει την ζυγαριά. Επίσης ανανεώθηκε και του ρούτερ με την τελευταία
  • Διαφήμιση
  • Ο/H maddoctor έγραψε:

Το γράφω και εδώ, λογικά θα το δείτε και την σημερινή rom...η εφαρμογή Mi Fit μεταφράστηκε. Έχει μείνει ένα 10% για την δευτέρα. Μπορείτε να την κατεβάσετε εάν θέλετε από το downloads. Την εφαρμογή αυτή την χρειάζεται και όποιος έχει το Mi Scale, γιατί μέσω αυτής ελέγχει την ζυγαριά. Επίσης ανανεώθηκε και του ρούτερ με την τελευταία

ωραιο το my fit γενιικα το myband που το εχω και εγω αμα μπορουσαν αν το εξελιξουν κιαλο,εγω που παω γυμναστηριο θα ηθελα να μου μετραγε τους παλμους απο την καρδια μου να εβλεπα σε εντονη προπονηση μεχρι ποσους φτανουν.
    mi scale?οπα τι ειναι αυτο?λειοτυργια του myband?
  • Mi Scale = ζυγαριά ... :D
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H makisagn έγραψε:

Ολα καλά οοοοοουυυφφφφ..! :) Με την βοήθεια του Αντιμιστρέϊτορ MIUI_ART τον οποίο και ευχαριστώ πολύ τα κατάφερα κι έβαλα την v6 κι εγώ αν και...τα χρειάστηκα είναι η αλήθεια.. :)

Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά δεν ήμουν online. Τελικά γιατί δεν την έβλεπες την ρομ στην εξωτερική κάρτα.; Δεν πιστεύω στο wipe να επέλεξες και το sdcard;

Καλησπέρα, όχι δεν επέλεξα την Sdcard, μόνο τα Dalvik Cache,Data,Internal Storage,System και γι αυτό είναι ανεξήγητο το γιατί έκανε wipe και την Sd card...!!??
    To πρόβλημα ξεπεράστηκε σχετικά εύκολα και με πολύ απλό τρόπο μπορώ να πω.

Όταν είδα κι αποειδα ότι δεν υπάρχει το zip της rom που ήθελα να φλασάρω (για ανεξήγητους λόγους-το σημειώνω ακόμα μια φορά) πουθενά,
    ούτε στην εξωτερική κάρτα ούτε φυσικά και στον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου, έβγαλα την μπαταρία για να βγάλω την sdcard.

Εβαλα την sdcard στον υπολογιστή και της πέρασα το zip της rom(το άφησα με το όνομα του χωρίς να το μετονομάσω σε update),
    την τοποθέτησα πάλι στο κινητό, έβαλα και την μπαταρία,και έκανα εκίννηση το κινητό πατώντας το πλήκτρο Power ταυτόχρονα με το Volume Down
    και μόλις έβγαλε εκείνα τα μικρά γραμματάκια με τις τρείς επιλογές, επέλεξα το Boot to recovery.

Μπήκε στο recovery και εκεί με το Install zip φλάσαρα κανονικά την νέα rom που αυτή την φορά ήταν εκεί η μπαγάσικη.. Οοοοουυυυφφφ..! :/

Το μόνο bug που έχω δει σε αυτές τις λίγες ώρες που σκαλίζω την v6 GTV-5.5.29 είναι ότι με δεδομένα και χωρίς wifi δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις το Playstore..
    Nα κάνεις ενημερώσεις, κλπ.. "Αναμονή για WiFi" λέει...
    Είναι όμως όντως bug η χρειάζεται κάποια μη προφανή ρύθμιση που αγνοώ;;
    Κατα τ άλλα..Άλλη αίσθηση όντως.. Νέο κινητό απέκτησα!
    Πολύ πιο smooth , πολύ πιο όμορφη αισθητικά, σίγουρα βελτιστοποιημένη η χρήση της μπαταρίας...
    Δεν τα χω ψάξει ακόμα όλα βέβαια αλλά προς το παρόν-εκτός από το πρόβλημα με την χρήση δεδομένων στο play store- όλα λειτουργούν άψογα..! :thumbsup:

• Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην makisagn ().

• Διαφήμιση
  • Ο/H makisagn έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H makisagn έγραψε:

Καλησπέρα, όχι δεν επέλεξα την Sdcard, μόνο τα Dalvik Cache,Data,Internal Storage,System και γι αυτό είναι ανεξήγητο το γιατί έκανε wipe και την Sd card...!!??
    To πρόβλημα ξεπεράστηκε σχετικά εύκολα και με πολύ απλό τρόπο μπορώ να πω.

Όταν είδα κι αποειδα ότι δεν υπάρχει το zip της rom που ήθελα να φλασάρω (για ανεξήγητους λόγους-το σημειώνω ακόμα μια φορά) πουθενά,
    ούτε στην εξωτερική κάρτα ούτε φυσικά και στον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου, έβγαλα την μπαταρία για να βγάλω την sdcard.

Εβαλα την sdcard στον υπολογιστή και της πέρασα το zip της rom(το άφησα με το όνομα του χωρίς να το μετονομάσω σε update),
    την τοποθέτησα πάλι στο κινητό, έβαλα και την μπαταρία,και έκανα εκίννηση το κινητό πατώντας το πλήκτρο Power ταυτόχρονα με το Volume Down
    και μόλις έβγαλε εκείνα τα μικρά γραμματάκια με τις τρείς επιλογές, επέλεξα το Boot to recovery.

Μπήκε στο recovery και εκεί με το Install zip φλάσαρα κανονικά την νέα rom που αυτή την φορά ήταν εκεί η μπαγάσικη.. Οοοοουυυυφφφ..! :/

Το μόνο bug που έχω δει σε αυτές τις λίγες ώρες που σκαλίζω την v6 GTV-5.5.29 είναι ότι με δεδομένα και χωρίς wifi δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις το Playstore..
    Nα κάνεις ενημερώσεις, κλπ.. "Αναμονή για WiFi" λέει...
    Είναι όμως όντως bug η χρειάζεται κάποια μη προφανή ρύθμιση που αγνοώ;;
    Πήγαινε Εργαλεία -> Λήψεις -> πάτα πάνω δεξιά στο στις 3 τελείες -> Ρυθμίσεις και βάλτο απεριόριστα.