Όχι δεν έβαλα καμία νέα εφαρμογή. Ότι και να έχω δοκιμάσει όταν ανοίγω το κινητό και μέχρι να βγει το μήνυμα "welcome to Vodafone" το κινητό είναι μια ώρα μπροστά
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Δημήτρη και αυτό το δοκίμασα και μάλιστα κάνοντας όλα τα wipes από recovery αλλά και πάλι τα ίδια. Αφού να σκεφτείς ότι μετά από factory reset το κινητό ανοίγει και είναι μια ώρα μπροστά
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
λοιπον εν τελη εβαλα την 5,5,29 και δουλευε τελεια και λεω κατσε να βαλω απο recovery την 5,6,4 να την ξαναδώ μιας και ειναι καθαρο το κινητο . παλι ξεκινησε προβληματα FC κλπ θα ξαναβάλω την παλια μεχρι την αλλη εβδομαδα μηπως και δεν εχω προβλημα τοτε. ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη -
-
Καλησπέρα παιδιά! Έχει κανείς θέμα με το messenger? Ενώ όλες οι εφαρμογές με την τελευταία αναβάθμιση λειτουργούν άψογα στο messenger δεν μπορώ να ανοίξω τις ειδοποιήσεις. Χρειάζεται να ξεκλειδώσω την συσκευή ή να ανοίξω την εφαρμογή και να δω τα μηνύματα...
Στάλθηκε από το MI NOTE LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H MIKermit έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά! Έχει κανείς θέμα με το messenger? Ενώ όλες οι εφαρμογές με την τελευταία αναβάθμιση λειτουργούν άψογα στο messenger δεν μπορώ να ανοίξω τις ειδοποιήσεις. Χρειάζεται να ξεκλειδώσω την συσκευή ή να ανοίξω την εφαρμογή και να δω τα μηνύματα...
Δώσε του δικαιώματα για ανάδυση παραθύρου (display pop-up) μέσα απο το security. -
-
Παίζει το viber είτε να το έχει απο μόνο του είτε να μη το θεωρεί popup. Για τσέκαρε το να δεις αν το έχει το δικαίωμα.
-
-
Γειά σας! Έχω το mi3 w. Τελευταία έκδοση MIUI 5.5.15developer. Διαβάζω για την καινούργια έκδοση 5.6.4 κ θα ήθελα να τη βάλω,άλλα τελευταία φορά που έκανα εγκατάσταση της έκδοσης 5.5.15 μου έκανε κάπως παράξενα με κάτι μικρά γραμματακια επάνω στην οθόνη κ στην μέση android (ανθρωπάκι) να τον φτιάχνω. Κ αυτό φοβάμαι να μου συμβαίνει κάτι παρόμοιο, να μη το μπλοκάρω. Μπορεί κάποιος βήμα βήμα να μου το τι κ πώς να το κάνω. Σας ευχαριστώ!
-
Κατέβασα την 5.6.4 από το site και όλα τέλεια κατά την εγκατάσταση μέσω recovery και όλα δουλεύουν άψογα.
Η κατάρα της εικονικής εγκατάστασης που είχα στις δύο τελευταίες τελείωσε.
Υπέροχη δουλειά παιδιά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα